Zgodnie z zasadami każdą zmianę nicku należy zgłosić.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
You write Your own story, so write it well. ..
RelentlessOne napisał(a):
Odkrywamy karty
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez RelentlessOne ().
Bunny napisał(a):
Ta para Jopkow była już dawno znanaRelentlessOne napisał(a):
Odkrywamy karty
żadna nowość. Braklo napisać, że konto Revo było kupione. No nic kolejne konto kolejny WP...
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez tsa ().
Ghost in the Shell napisał(a):
Dziękuje wszystkim za wspólną zabawę, głównie @Uudelleen, który wspierał mnie psychicznie, merytorycznie i starciami w ostatnich godzinach SaD, bo po 2 dniach nie spania byłem jak tonąca tratwa na wartkiej rzece akcji, a @Uudelleen doholował mnie do brzegu.
co do RW na minusie to ogólnie mam ten sam pogląd na te sprawy. RW takie trafiały się u mnie w ciągu ostatnich dwóch dni i byłoby może takich jeszcze więcej, ale w większości przypadków zawracałem kiedy obrońca się zalogował. Jednak im bliżej końca, chęć zdobycia astro na 24 była tak silna, a czasu tak mało, że liczyła się sztuka. Nie ma tych RW, aż tak dużo i może okaże się, że nie miały wpływu na zdobyte miejsce. A Jeśli okaże się, że @Bunny wygrał to i tak to jest już teraz bez znaczenia. Głównemu oponentowi w tej kategorii wyrazy szacunku za ilość raportów i walkę do końca.
Chciałem pokazać walkę i myślę, że to mi się udało.
Ogromnie podziękowania dla @Ruda za profesjonalne poprowadzenie tej gry.
Pozdrowienia dla wszystkich co zaglądają do tego tematu. Piona
Bunny napisał(a):
wydaje mi się, że nawet jak otrzymasz nagrodę za aktywiste to nie dostaniesz astro na 24:Ghost in the Shell napisał(a):
Dziękuje wszystkim za wspólną zabawę, głównie @Uudelleen, który wspierał mnie psychicznie, merytorycznie i starciami w ostatnich godzinach SaD, bo po 2 dniach nie spania byłem jak tonąca tratwa na wartkiej rzece akcji, a @Uudelleen doholował mnie do brzegu.
co do RW na minusie to ogólnie mam ten sam pogląd na te sprawy. RW takie trafiały się u mnie w ciągu ostatnich dwóch dni i byłoby może takich jeszcze więcej, ale w większości przypadków zawracałem kiedy obrońca się zalogował. Jednak im bliżej końca, chęć zdobycia astro na 24 była tak silna, a czasu tak mało, że liczyła się sztuka. Nie ma tych RW, aż tak dużo i może okaże się, że nie miały wpływu na zdobyte miejsce. A Jeśli okaże się, że @Bunny wygrał to i tak to jest już teraz bez znaczenia. Głównemu oponentowi w tej kategorii wyrazy szacunku za ilość raportów i walkę do końca.
Pozdrowienia dla wszystkich co zaglądają do tego tematu. Piona![]()
Stopień 3 - ponad 75kk punktów - nagroda rosnąca stopniowo do 9kk punktów jednak nie więcej niźli 3% ogólnej wartości konta
Ghost in the Shell napisał(a):
to by znaczyło, że mógłbym wybrać nagrodę o wartości do 2,2 kkk pktBunny napisał(a):
wydaje mi się, że nawet jak otrzymasz nagrodę za aktywiste to nie dostaniesz astro na 24:Stopień 3 - ponad 75kk punktów - nagroda rosnąca stopniowo do 9kk punktów jednak nie więcej niźli 3% ogólnej wartości kontaGhost in the Shell napisał(a):
Pozdrowienia dla wszystkich co zaglądają do tego tematu. Piona![]()
astro 24 to przeszło 6kkk. Masz rację @Bunny ... no to bardzo kiepsko. ale i tak sprawa zwycięstwa nie jest jeszcze rozstrzygnięta.
2 gości