Zgodnie z zasadami każdą zmianę nicku należy zgłosić.
![;)](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/wink.png)
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
You write Your own story, so write it well. ..
RelentlessOne napisał(a):
Odkrywamy karty
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez RelentlessOne ().
Bunny napisał(a):
Ta para Jopkow była już dawno znanaRelentlessOne napisał(a):
Odkrywamy karty
żadna nowość. Braklo napisać, że konto Revo było kupione. No nic kolejne konto kolejny WP...
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez tsa ().
Ghost in the Shell napisał(a):
Dziękuje wszystkim za wspólną zabawę, głównie @Uudelleen, który wspierał mnie psychicznie, merytorycznie i starciami w ostatnich godzinach SaD, bo po 2 dniach nie spania byłem jak tonąca tratwa na wartkiej rzece akcji, a @Uudelleen doholował mnie do brzegu.
co do RW na minusie to ogólnie mam ten sam pogląd na te sprawy. RW takie trafiały się u mnie w ciągu ostatnich dwóch dni i byłoby może takich jeszcze więcej, ale w większości przypadków zawracałem kiedy obrońca się zalogował. Jednak im bliżej końca, chęć zdobycia astro na 24 była tak silna, a czasu tak mało, że liczyła się sztuka. Nie ma tych RW, aż tak dużo i może okaże się, że nie miały wpływu na zdobyte miejsce. A Jeśli okaże się, że @Bunny wygrał to i tak to jest już teraz bez znaczenia. Głównemu oponentowi w tej kategorii wyrazy szacunku za ilość raportów i walkę do końca.
Chciałem pokazać walkę i myślę, że to mi się udało.
Ogromnie podziękowania dla @Ruda za profesjonalne poprowadzenie tej gry.
Pozdrowienia dla wszystkich co zaglądają do tego tematu. Piona
Bunny napisał(a):
wydaje mi się, że nawet jak otrzymasz nagrodę za aktywiste to nie dostaniesz astro na 24:Ghost in the Shell napisał(a):
Dziękuje wszystkim za wspólną zabawę, głównie @Uudelleen, który wspierał mnie psychicznie, merytorycznie i starciami w ostatnich godzinach SaD, bo po 2 dniach nie spania byłem jak tonąca tratwa na wartkiej rzece akcji, a @Uudelleen doholował mnie do brzegu.
co do RW na minusie to ogólnie mam ten sam pogląd na te sprawy. RW takie trafiały się u mnie w ciągu ostatnich dwóch dni i byłoby może takich jeszcze więcej, ale w większości przypadków zawracałem kiedy obrońca się zalogował. Jednak im bliżej końca, chęć zdobycia astro na 24 była tak silna, a czasu tak mało, że liczyła się sztuka. Nie ma tych RW, aż tak dużo i może okaże się, że nie miały wpływu na zdobyte miejsce. A Jeśli okaże się, że @Bunny wygrał to i tak to jest już teraz bez znaczenia. Głównemu oponentowi w tej kategorii wyrazy szacunku za ilość raportów i walkę do końca.
Pozdrowienia dla wszystkich co zaglądają do tego tematu. Piona![]()
Stopień 3 - ponad 75kk punktów - nagroda rosnąca stopniowo do 9kk punktów jednak nie więcej niźli 3% ogólnej wartości konta
Ghost in the Shell napisał(a):
to by znaczyło, że mógłbym wybrać nagrodę o wartości do 2,2 kkk pktBunny napisał(a):
wydaje mi się, że nawet jak otrzymasz nagrodę za aktywiste to nie dostaniesz astro na 24:Stopień 3 - ponad 75kk punktów - nagroda rosnąca stopniowo do 9kk punktów jednak nie więcej niźli 3% ogólnej wartości kontaGhost in the Shell napisał(a):
Pozdrowienia dla wszystkich co zaglądają do tego tematu. Piona![]()
astro 24 to przeszło 6kkk. Masz rację @Bunny ... no to bardzo kiepsko. ale i tak sprawa zwycięstwa nie jest jeszcze rozstrzygnięta.