ja nie. Bo żeby nie widziec że ktoś ma dobre za dobre przyrosty to trzeba być ślepym albo nie chcieć widzieć. Mieli co chcieli.
1910
1910
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
andy2007 napisał(a):
jeden pieron ważne że jednego 'pushera' mniej w grze^BrzydaI^ napisał(a):
kto z komorników tym razem?
Szamanowi nie usunęli konta na forum.
współczuję tylko jego 'byłym' sojusznikom z wymarłego Pac-Man'a
kto następny bana dostanie zakłady obstawmy
skar napisał(a):
jest jeszscze taki dzial pomysly i propozycje czy cos takiego?
mam cos dla nich
powinni wprowadzic zdejmowanie bana za antymaterie
niewiem dlaczego jeszcze na to nie wpadli
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Turysta^ ().
skar napisał(a):
a kim ty w ogole jestes bo nie przypominam sobie zebym gral razem z jakims brzydalem
andy2007 napisał(a):
jeden pieron ważne że jednego 'pushera' mniej w grze^BrzydaI^ napisał(a):
kto z komorników tym razem?
Szamanowi nie usunęli konta na forum.
współczuję tylko jego 'byłym' sojusznikom z wymarłego Pac-Man'a
kto następny bana dostanie zakłady obstawmy
kto wie jaki Nick ma teraz 1910 ?? Bo nie widzę to statach A może to znaczy że wygrałem?^BrzydaI^ napisał(a):
ja nie. Bo żeby nie widziec że ktoś ma dobre za dobre przyrosty to trzeba być ślepym albo nie chcieć widzieć. Mieli co chcieli.
1910
Choć strona padła dane nadal pobierane:^BrzydaI^ napisał(a):
kto wie jaki Nick ma teraz 1910 ??
2019-11-04 | 275301 | Wociu | 500245 | KOMORNIC | 1910 | > | Wociu |
dziękuję Daga .ciap napisał(a):
Choć strona padła dane nadal pobierane:^BrzydaI^ napisał(a):
kto wie jaki Nick ma teraz 1910 ??
2019-11-04 275301 Wociu 500245 KOMORNIC 1910 > Wociu
możeszciap napisał(a):
I co jeszcze nagrodę Ci mam dać?
Jakiś zemsta w moich reckach^BrzydaI^ napisał(a):
To może teraz pora na jakiś inny zakład kto wpadnie w recki?
offline napisał(a):
Dzisiaj skończyłem półroczną przygodę z U68.
Bardzo dziękuję za grę. Konto wróciło z powrotem do sojuszu i ma (u). Powodzenia wszystkim na U68.
$whoami napisał(a):
Szkoda kolejnego wybitnego gracza, który odchodzi. Miejmy nadzieję że kiedyś wrócisz.offline napisał(a):
Bardzo dziękuję za grę. Konto wróciło z powrotem do sojuszu i ma (u). Powodzenia wszystkim na U68.
$whoami napisał(a):
masz rację, nie powinieneś
Ten Keyra napisał(a):
Może nie powinienem się odzywać, ale jedno mnie trapi. Jaka tu wybitność Pana offline była? Mamy już takiego jednego wybitnego johna i chyba nie potrzeba nam więcej.$whoami napisał(a):
Szkoda kolejnego wybitnego gracza, który odchodzi. Miejmy nadzieję że kiedyś wrócisz.offline napisał(a):
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Wociu ().
Elmo[Wieiworak] napisał(a):
kto wie moze za jakis czas bedzie w komornic lubicie takie akcje przeciez
Leonidas napisał(a):
No elo mordy Jak tam zniesienie zakazu handlu ? Według mnie zapowiada się całkiem ciekawie, możemy być świadkami pierwszego na Uni 68 Top 1 Flot, a być może nawet na OGame.pl którego PB solo nie przekracza progu 5 cyfr
Pozdrawiam również tradycjonalistów którzy nie brzydzą się pushem złomowym bo z konta GameR wyparowało 8kkk sury + 230k DT i nikt się nie chwali takim sutym stekiem Czyżby Uni 68 nie było godne ujrzenia takich zyskownych starć ? Ktoś się boi kuchennych rewolucji ?
1 gość