Gonzo napisał(a):
Elo elo
temat na wyluzowanie, odbiegający całkowicie od tematów puszu itd.
Od jakiegoś czasu nie chce mi się tu sciągać u, na pewno nie tylko mi. Dlatego mam rozkminy co by zrobić, żeby na quantum znowu dało się grać.
Jedno co mi przychodzi do głowy to kasacja wszystkich kont bez u na których nie było logowania minimum 365 dni
zdjęcie u na kontach z urlopem na które nie było loga od mininimum 365 dni a następnie ich kasacja po 60 dniach
a po całym procederze zmniejszenie ilości galaktyk. Znaczne zmniejszenie, powiedzmy do 7miu
Może ktoś ma jeszcze jakieś pomysły co zrobić aby gra tutaj miała jakikolwiek sens? Zapraszam do dyskusji.
Czy myślicie, że w ogóle jest możliwe coś takiego, aby to uni było uni do gry a nie tylko śmietnikiem na gównokonta z fuzji z kilkunastoma aktywnymi graczami?
No GO mieli taki pomoysl by pokasowac konta z duzymi flotami co nie logowaly sie przez 35dni nie 365
gdzie Anty bylo kupowane na uni eridanus a po fuzji anty juz na tym koncie sie nie liczy bo na quantum nie zostalo zakupione
[ciach] smiech na sali
na eri na Moim koncie ktore dostalem od Metazulema anty byla kupiona(sprawdzcie w bazie) i po zlomie od Majsa gdzie go nawet hu,,,,lka pozdrawiam
KONTO przez ponad 6 miesiecy do czasu fuzji nie zostalo skasowane
odnalazlem haslo do niego i zaczalem grac po tak dlugim czasie
zbudowalem dosc konto, narozrabialem duzo co bylo widac na forum.
wyjechalem za granice gdzie nie mialem mozliwosci grania(lognac nie moglem sie, ale wiedzac o kupionej anty nie myslalem o ogame)
KONTO SKASOWANO MI !!!!
a piszac ticket dfostalem taka odpowiedz [ciach] ODPOWIEDZ
Odpowiedź od: kruszynka Oceń odpowiedź 2019-10-18 10:21:10Witaj Smigol,Jak już napisałam. Gdyby była na Pana koncie zakupiona antymateria to by się nie skasowało. Widocznie wykorzystał Pan zakupioną anty, została Panu tylko znaleziona i nie zwrócił Pan na to uwagi. Znaleziona antymateria nie chroni kont przed kasacją.Nie ma możliwości przywrócenia Pana konta.Z poważaniem,kruszynkaSuper Operator Gry
Moderator kruszynka:
Usunięto wulgaryzmy
Usunięto wulgaryzmy
Poprostu chce odzyskac konto.
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Pan S: prosze nie kasowac ().