Anakinek napisał(a):
Chodziło o ożywienie Uni, zachęcenie do gry, a z tego co się dzieje w tej i poprzedniej edycji, to wygląda, że zachęca tylko do większej ilości pushów i obsługi multi.
S&D Universum 68 Edycja 2 [20.10.2019-20.11.2019]
- Dyskusje
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
ciap napisał(a):
Anakinek napisał(a):
Chodziło o ożywienie Uni, zachęcenie do gry, a z tego co się dzieje w tej i poprzedniej edycji, to wygląda, że zachęca tylko do większej ilości pushów i obsługi multi.
Czy moderatorom płacą za każdy usunięty post?? -
No no, weekend się zaczyna, czas podkręcić atmosferę ."Jeśli plan A nie wypali, należy mieć plan B, a nie plan A z odzysku."
COMA -
Qnick napisał(a):
ciap napisał(a):
Anakinek napisał(a):
Nie każdy na serwerze to multi... -
ciap napisał(a):
6 osób.
Nie każdy na serwerze to multi...
Zmęczony całym dniem w pracy? Masz dość baby nad uchem, która narzeka Ci na ogame? Zapraszamy do pizzeri mamma mia na dagmarkowy shocik!
Strzel se dagmarkę!
-
To że Wy macie po X kont nie znaczy że każdy gracz ma!
Dowcipnisie. -
lepiej jakby to cale snd bylo od jakiegos zysku, a nie od 250%. inaczej by wszystko wygladalo
Przemierzyłem cały świat, od Las Vegas po Krym.
Prawdopodobnie najlepsze ST jakie w życiu widziałeś ! -
Wojownik Kajaczenko napisał(a):
lepiej jakby to cale snd bylo od jakiegos zysku, a nie od 250%. inaczej by wszystko wygladalo
-
nie chodzi o wiekszy prog. ale aby olać % i zamiast tego liczyc zyski ze starc, albo jakos %/zysk czy cos takiego i z takiego współczynnika znalezc zwycięzce .
bo latanie takie jak teraz mamy od grubego i fila po prostu niszczy tych low-top, gornikow gre. tak se mysle
Wojownik Kajaczenko napisał(a):
S&D tylko podlicza się wyfarmioną surkę a nie procenty.. oczywiście od pewnego progu. Ciekawa propozycja -
całkiem fajny pomysł , myślę że samo 250 % ale z floty obrońcy by dużo zmieniło
tłumaczę minimum 250% z obrońcy
jak zrobię 280% a okazuje się że z obrońcy jest tylko 140% to RW nie jest zaliczane , no ale to może na następną edycję zrobimy jakieś ankiety , padną pomysły od graczy -
Pamiętajcie, że w następnej edycji dojdą pełzacze ."Jeśli plan A nie wypali, należy mieć plan B, a nie plan A z odzysku."
COMA -
@Antharas, to co napisal @ Kajako, pisalam juz jakies dwa czy trzy lata temu przy poprzednich edycjach S&D, miedzy innymi o tym ze % z floty agresora nie powinien byc liczony do RW i zeby byla ustalona jakas minimalna wartosc zysku z tego RW. Sporo graczy (pamietam ze m.in. Ciernik , swego czasu topowy gracz) popieralo wnioski o zmiane zasad S&D. Wowczas odpowiedz prowadzacych S&D byla taka , ze rozgrywka juz trwa i ze podczas jej trwania nie mozna zmieniac regul, ale niestety rowniez kolejne edycje nie przynosily zadnych zmian, i mamy dalej to co mamy. Ja juz stracilam nadzieje na lepsze zmiany, wiec trzeba sie dostosowac do tego co jest.
GRUBY GO GO GO !!! -
-
dobre propozycję ale S & D jest na wszystkich universach i takie propozycje najlepiej ankiety powinny być przedstawione na każdym Universum lub w ogólno dostępnym i popularnym miejscu bo to ważna zmiana.
Gdy wchodzi nowe uni każdy dostaję spam o konfiguracji uni choć nawet tam się nie wybiera . Więc może i odnośnie s&D rozeslac spam do graczy lub umiescic ankietę na głównej stronie forum? Jeśli to możliwe.
A co do zmian w trakcie to wydaje mi się że to bujda!! Dlaczego? A przypadek szamana? Dalo się wprowadzić zmiany w regulamin dało się więc trzeba tylko ładnie poprosić opiekunów -
Skończmy obecną rozgrywkę
S&D Universum 68 Edycja 2 [20.10.2019-20.11.2019]
Wstępne podliczenie.
Program zaczyna sobie nie radzić z taką ilością rw, więc będę nanosić jeszcze poprawki. parę rw gdzieś utknęło i będę teraz ich szukać, a nie chcę też byście długo czekali -
^BrzydaI^ napisał(a):
dobre propozycję ale S & D jest na wszystkich universach i takie propozycje najlepiej ankiety powinny być przedstawione na każdym Universum lub w ogólno dostępnym i popularnym miejscu bo to ważna zmiana.
Gdy wchodzi nowe uni każdy dostaję spam o konfiguracji uni choć nawet tam się nie wybiera . Więc może i odnośnie s&D rozeslac spam do graczy lub umiescic ankietę na głównej stronie forum? Jeśli to możliwe.
Prawo nie dziala wstecz, ale moze warto by pomyslec juz teraz o kolejnej edycji S&D.
^BrzydaI^ napisał(a):
A co do zmian w trakcie to wydaje mi się że to bujda!! Dlaczego? A przypadek szamana? Dalo się wprowadzić zmiany w regulamin dało się więc trzeba tylko ładnie poprosić opiekunów
Ruda napisał(a):
Program zaczyna sobie nie radzić z taką ilością rw, więc będę nanosić jeszcze poprawki. Parę rw mi po drodze pogubił i będę teraz ich szukać, a nie chcę też byście długo czekali
-
Próg w tej edycji został podniesiony. Co roku są podnoszone na każdym uni.
Co do błędów, które teraz szukam: duża ilość rw to raz, a inną sprawą jest to że niedbale wrzucacie nagłówki. A tego program już nie jest w stanie ogarnąć.
Na ten moment wrzuciliście 1318 raportów, co jest ilością ogromną. -
zmiana nicka z kajako na kakao uni6
kiedy ten cyrk się kończy ??
-
-
-
ciap napisał(a):
Zatkao_Kakao napisał(a):
-
Zatkao_Kakao napisał(a):
-
zygunia napisał(a):
Zatkao_Kakao napisał(a):
Patrząc na to co się dzieje w ogóle w s&d tj. ban na banie, wiem że do następnej edycji się nie zapisze. W ogóle zastanawiam się czy grać patrząc na to co się dzieje, czyli łamanie zasad gry przy biernej postawie administracji gry. Nie wiem czy marnowanie czasu na grę, w której nie ma zasad ma dalej sens. -
Zatkao_Kakao napisał(a):
Zespół w którym gram okazał się jednak mało aktywny.
-
Zatkao_Kakao napisał(a):
zygunia napisał(a):
Zatkao_Kakao napisał(a):
Czytanie tematu dyskusji przewyższa twoje możliwości intelektualne, żeby dowiedzieć się do kiedy trwa ta edycja? Masz rację - skończ już grać, skasuj konto bo nikt Ci tutaj czytać nie chce
Pozdrawiam
Wisior -
ciap napisał(a):
Zatkao_Kakao napisał(a):
Zespół w którym gram okazał się jednak mało aktywny.
-
Oj cos floty Misiow spadaja, oj spadaja. Ladne % w tym S&D, Trzeba przyznac
-
PanOwocek napisał(a):
Oj cos floty Misiow spadaja, oj spadaja. Ladne % w tym S&D, Trzeba przyznac
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-