Elkanen napisał(a):
Jak napiszesz? 1,000,000 czy 1,0,0,0,0,0,0?ciap napisał(a):
Ja nie wiem co to za moda oddzielania tysięczne przecinkami. Polska należy do krajów w których separatorem dziesiętnym jest przecinek...

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Elkanen napisał(a):
Ja nie wiem co to za moda oddzielania tysięczne przecinkami. Polska należy do krajów w których separatorem dziesiętnym jest przecinek...
Elkanen napisał(a):
Łokej ale wskaz prosze gdzie widzialas jakies ulamki?ciap napisał(a):
Separator dziesiętny oddziela cześć całkowitą od cześć ułamkowej.
Chce tylko sie dowiedziec o co jej chodziSzamanU68 napisał(a):
zostawcie juz tą biedną ciapke szczerze nawet mi sie juz jej troche szkoda robi xD
DLatego wlasnie chyba nie ogarniam tej aluzji do przecinka jako separatoraSzamanU68 napisał(a):
ale boże toż to kobieta xD
Elkanen napisał(a):
Łokej ale wskaz prosze gdzie widzialas jakies ulamki? Bo jesli dobrze rozumiem to chyba mialas zastrzezenia do zapisow podzialu flot do S&D skoro piszesz o przecinku w niby zlym miejscu?
zygunia napisał(a):
sprzeciwiam sie aby w tej rozgrywce wzial udzial zatkao kakao , to samo dotyczy gracza aduch. zgloszenie poszlo zbyt pozno.
Koloc napisał(a):
Elmo o ci Ci chodzi z tymi gsami. Każdy gra tym co ma. Zobacz sobie ile % zrobił Danek w poprzedniej edycji
dziuniek1 napisał(a):
Rowniez zlaszam sprzeciw, poniewaz czas pomiedzy wyznaczonym terminem zgloszen a czas zgloszenia flot do rozgrywki jest zbyt pozny i wywoluje tylko chaos i zamieszanie w planowaniu druzyn. Zatkao Kakao, aduch - zgloscie sie za rok, w odpowiednim terminie! Sprzeciwiam sie dolaczenia tych graczy do rozgrywi!
dziuniek1 napisał(a):
wywoluje tylko chaos i zamieszanie w planowaniu druzyn
Toadie napisał(a):
Gdyby to był jeden dzień to
Toadie napisał(a):
...
I tak od siebie jeszcze dodam, że trochę smutne jest to jakim problemem dla niektórych jest to, że zwyczajnie chcemy komuś iść na rękę.
...
zygunia napisał(a):
@ elmo, jak masz cos do mnie to dawaj na pw i nie zasmiecaj tematu, bo dyskusja dotyczy kwestii udzialu graczy w s&d, ale jak widac niektorzy maja za maly mozdzek zeby to pojac
zygunia napisał(a):
To skoro nie gra, to po kiego ciula wysyla zgloszenie???
Elmo[Wieiworak] napisał(a):
mzoe lubi tak jak Wy lubie sie pushowac?
zygunia napisał(a):
wszyscy sluchaja disco polo, tylko nikt sie do tego nie przyznaje hahahahaha....
1 gość