Elkanen napisał(a):
Jak napiszesz? 1,000,000 czy 1,0,0,0,0,0,0?ciap napisał(a):
Ja nie wiem co to za moda oddzielania tysięczne przecinkami. Polska należy do krajów w których separatorem dziesiętnym jest przecinek...
S&D Universum 68 Edycja 2 [20.10.2019-20.11.2019]
- Dyskusje
-
-
Ktoś się pośpieszył z pisaniem na kolanie
Ale zapomnieć o Andrzeju? Zwycięzcy 2 edycje temu? Wstydzcie się kolorowi -
Elkanen napisał(a):
ciap napisał(a):
Ja nie wiem co to za moda oddzielania tysięczne przecinkami. Polska należy do krajów w których separatorem dziesiętnym jest przecinek...
może ją az tak nie cisną wszyscy ale boże toż to kobieta xD -
ciap napisał(a):
Separator dziesiętny oddziela cześć całkowitą od cześć ułamkowej.
SzamanU68 napisał(a):
zostawcie juz tą biedną ciapke szczerze nawet mi sie juz jej troche szkoda robi xD
SzamanU68 napisał(a):
ale boże toż to kobieta xD
-
Dobrze, że szybko to wyłapaliście Postaramy się jak najszybciej poprawić, ale to oznacza, że podział będzie całkiem inny
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport
Ścisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania. -
Elkanen napisał(a):
Łokej ale wskaz prosze gdzie widzialas jakies ulamki? Bo jesli dobrze rozumiem to chyba mialas zastrzezenia do zapisow podzialu flot do S&D skoro piszesz o przecinku w niby zlym miejscu?
Podpowiem: nigdzie nie napisałam że jest gdzieś cześć ułamkowa.
Podział znikł więc chyba będzie nowy
edit: jak pisałam nie było postu @Toadie (wpychacz ) -
Napisalas o jakies czesci ulamkowej. Nie rozumiem co masz na mysli stad moje zapytanie.
-
oby byl lepszy bo smieszne jest cos takiego
Balerion 656,588,614
6789 GS
Caraxes 656,269,520
2898gs
Meraxes 656,532,296
3399gs
Syrax 656,177,668
23116gs
Tyraxes 656,944,593
19780 gs
jak dla mnie gsy powinny miec bardzo zmniejszaona wartosc jest chorym aby ponad 1/3 wartosci calej druzyny to byly gsy -
Czy możecie tu dyskutować na tematy związane z SnD? Bo zaczęliście jakiś głupi temat, który powinniście na PW prowadzić.
Elmo o ci Ci chodzi z tymi gsami. Każdy gra tym co ma. Zobacz sobie ile % zrobił Danek w poprzedniej edycjiNiektóre rzeczy się nie zmieniają, inne ulegają zmianom. -
sprzeciwiam sie aby w tej rozgrywce wzial udzial zatkao kakao , to samo dotyczy gracza aduch. zgloszenie poszlo zbyt pozno.
-
zygunia napisał(a):
sprzeciwiam sie aby w tej rozgrywce wzial udzial zatkao kakao , to samo dotyczy gracza aduch. zgloszenie poszlo zbyt pozno.
Jak podział i tak trzeba od zera zrobić to komuś robi się krzywda? -
Rowniez zlaszam sprzeciw, poniewaz czas pomiedzy wyznaczonym terminem zgloszen a czas zgloszenia flot do rozgrywki jest zbyt pozny i wywoluje tylko chaos i zamieszanie w planowaniu druzyn. Zatkao Kakao, aduch - zgloscie sie za rok, w odpowiednim terminie! Sprzeciwiam sie dolaczenia tych graczy do rozgrywi!
-
aż mnie postawiło w stan SZOK!!!
dostaje linka i po zalogowaniu bach czerwony pasek " Nie masz dostępu ...." myślę co jest ? czy znowu ja z moim frendem KKS popłynęliśmy za bardzo emocjonalnie w dyskusji ? nie ostatnio nie było tak źle było dość spokojnie a tu se jaja robicie z błędów przy kalkulacji beee nie ładnie
ps: przy okazji dla KKS powodzenia w SD i jego drużynie oraz "piona byku" wiesz o co chodzi -
Koloc napisał(a):
Elmo o ci Ci chodzi z tymi gsami. Każdy gra tym co ma. Zobacz sobie ile % zrobił Danek w poprzedniej edycji
-
dziuniek1 napisał(a):
Rowniez zlaszam sprzeciw, poniewaz czas pomiedzy wyznaczonym terminem zgloszen a czas zgloszenia flot do rozgrywki jest zbyt pozny i wywoluje tylko chaos i zamieszanie w planowaniu druzyn. Zatkao Kakao, aduch - zgloscie sie za rok, w odpowiednim terminie! Sprzeciwiam sie dolaczenia tych graczy do rozgrywi!
Zmęczony całym dniem w pracy? Masz dość baby nad uchem, która narzeka Ci na ogame? Zapraszamy do pizzeri mamma mia na dagmarkowy shocik!
Strzel se dagmarkę!
-
dziuniek1 napisał(a):
wywoluje tylko chaos i zamieszanie w planowaniu druzyn
Możesz wyjaśnić o jakim chaosie mówisz? -
w sumie dajcie szanse każdemu w SD niech dołączą do nas nawet po terminie i tak jeszcze wykorzystując błąd i od nowa będą ustalane drużyny to tak jak by się czas zapisów wydłużył. Niech każdy ma szanse może nie mieli czasu zgłosić się wcześniej . Jak powodem jest by @Zatkao_Kakao i @aduch nie zagrali bo ci co są przeciwni ich dopisaniu do rozgrywki SD że wylądują u nich w drużynie to ja zgłaszam chęć by dopisać ich do mojej drużyny ja mam nadzieje że nawet w mixie Tagów damy radę walczyć razem w ACS o zwycięstwo
-
-
Między zakończeniem zapisów a startem S&D praktycznie zawsze są 3 dni żeby opiekun miał czas na zrobienie podziału. Gdyby to był jeden dzień to łatwo może być tak, że zwyczajnie nie damy rady tego zrobić. oczywiście, zdarza się, że ktoś się dopisze po terminie i jak wiadomo, takie zgłoszenie może nie być przyjęte, szczególnie jeśli jest dokonane już w momencie gdy podział jest gotowy. Jeśli jednak zgłoszenie jest wysłane przed zrobieniem podziału, to zawsze staramy się wam iść na rękę, i pozwolić takiemu graczowi dołączyć. Prosiłbym więc o zakończenie dywagacji na ten temat, bo gracze którzy zgłosili się za późno zostali przez Rudą zaakceptowani i ta decyzja już się nie zmieni.
I tak od siebie jeszcze dodam, że trochę smutne jest to jakim problemem dla niektórych jest to, że zwyczajnie chcemy komuś iść na rękę.
/edit
Co do podziału, to będzie trochę później, myślę że nie wcześniej niż o 21-22.
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport
Ścisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania. -
@Toadie, @Ruda,
Toadie napisał(a):
Gdyby to był jeden dzień to
Sorry, ale 3 dni poslizgu to chyba zbyt dlugo. Lamiecie reguly , ktore sami wyzaczacie!!! Brawo wy!!! -
kto tu pisze o lamaniu regul ahhahahahahhahahha skislem ahahaha
-
Toadie napisał(a):
...
I tak od siebie jeszcze dodam, że trochę smutne jest to jakim problemem dla niektórych jest to, że zwyczajnie chcemy komuś iść na rękę.
...
Resztę późniejszych komentarzy pominę, bo to wyżej wyjaśnia. -
@ elmo, jak masz cos do mnie to dawaj na pw i nie zasmiecaj tematu, bo dyskusja dotyczy kwestii udzialu graczy w s&d, ale jak widac niektorzy maja za maly mozdzek zeby to pojac
-
zygunia napisał(a):
@ elmo, jak masz cos do mnie to dawaj na pw i nie zasmiecaj tematu, bo dyskusja dotyczy kwestii udzialu graczy w s&d, ale jak widac niektorzy maja za maly mozdzek zeby to pojac
Zmęczony całym dniem w pracy? Masz dość baby nad uchem, która narzeka Ci na ogame? Zapraszamy do pizzeri mamma mia na dagmarkowy shocik!
Strzel se dagmarkę!
-
A to rozmawiaj, nikt ci nie broni, tak samo jak mi nikt nie zabroni sprzeciwic sie zgloszeniu gracza, ktory na forum niejednokrotnie podkreslal ze juz skonczyl z ogame i juz w to "gowno" nie gra. To skoro nie gra, to po kiego ciula wysyla zgloszenie???
-
mzoe lubi tak jak Wy lubie sie pushowac?
-
zygunia napisał(a):
To skoro nie gra, to po kiego ciula wysyla zgloszenie???
-
Elmo[Wieiworak] napisał(a):
mzoe lubi tak jak Wy lubie sie pushowac?
a wszyscy swieci baluja w niebie... -
zygunia napisał(a):
wszyscy sluchaja disco polo, tylko nikt sie do tego nie przyznaje hahahahaha....
-
@zygunia nie wiem kim jesteś, ale wiem jedno lubisz robić gównoburzę na forum. Mowilem tyle razy i niechce sie powtarzać, że z kimś mnie mylisz.
Dziękuję graczom, że nie sprzeciwili się mojej późnej porze zgłoszenia do projektu s&d
Bawmy się i już dajmy spokój tym biednym Komornikom, oni poprostu zbyt serio biorą tą grę do siebie. Może to ich jedyne zajęcie i nie widzą poza tą grą czegoś innego co sie nazywa życie, rodzina etc.
Wiec przepraszam za moje późne zgłoszenie jeszcze raz !!