Cześć,niektórzy z Was mogą pamiętać czasy, w których serwery były pełne, a graczy było 10 tysięcy. Dzisiaj nawet największe społeczności .de i .fr nie są w stanie osiągnąć tych liczb. Ledwo dobijają do 4 tysięcy, a często nawet nie. Ale jeśli weźmiecie najnowsze serwery z .org, .de i .fr., będzie to 12 tysięcy graczy (7 tysięcy aktywnych). GameForge prawdopodobnie nie odejdzie od swojej polityki otwierania uniwersów dla każdej społeczności zamiast 2-3 z różnymi ustawieniami na .org.
Chciałbym więc stworzyć serwer międzynarodowy poprzez promowanie następnego uniwersum .org w każdej społeczności OGame. Jestem w kontakcie z graczami z całego świata i w ciągu najbliższych kilku dni zamierzam otworzyć tematy na każdym forum narodowym. Utworzyłem też serwer Discord, na którym można szerzej omówić pomysł: discord.gg/tRsYjEf
Chciałbym więc stworzyć serwer międzynarodowy poprzez promowanie następnego uniwersum .org w każdej społeczności OGame. Jestem w kontakcie z graczami z całego świata i w ciągu najbliższych kilku dni zamierzam otworzyć tematy na każdym forum narodowym. Utworzyłem też serwer Discord, na którym można szerzej omówić pomysł: discord.gg/tRsYjEf