Jednak to import/eksport powoduje wszędzie akty
fsa nie trza robić bo bede sie świecił jak choinka
fsa nie trza robić bo bede sie świecił jak choinka
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
CzarnyPan napisał(a):
Pytałem kiedyś Adanio na discordzie czy tak można to nie odpisał, choć wcześniej normalnie odpowiadał, więc pewnie sami nie mieli stanowiska.
Zresztą idąc tym tokiem myślenia to samo słanie sond byłoby bugusingiem bo latają za 1 dexu od wersji 7
buleon napisał(a):
Sondy za 1 to nie błąd, to mechanika gry.
powyginany drucik napisał(a):
Gdzie tu mechanika gry bo nie widzę?
Mechanika to dla mnie zamierzone działanie gry. Spalanie sondy za 1 to chyba nie zamierzone.
Choć ja się tam nie znam. PA!
To pewnie głupie pytanie, ale...^BrzydaI^ napisał(a):
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Turysta^ ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez CzarnyPan ().
No to masz odpowiedź dlaczego brakuje Ci jednego slota ekspedycji^BrzydaI^ napisał(a):
Why so Serious napisał(a):
Aktywuj falangę
Użyj falangi
Nie mogę zaliczyć tego zadania. klikam na planetki, nawet wybudowałem lvl up i nic
Nie dodaje co 2 poziomy astro kolejnego slotu, tylko wykładniczo: 1,2,4,9,16, 25, 36^BrzydaI^ napisał(a):
wiesz ciagle wydawalo mi sie ze wysylalem 7 ekspedycji gdy mialem 25 lvl astro przy 27 powinienem moc wyslac 1 wiecej co daje 8+ item? =10
Void napisał(a):
U was też weszły nowe "udogodnienia" w postaci raportów szpiegowskich w losowej kolejności w antigame i konieczność klikania 2 razy w każde pole pod statkami przy wysyłaniu floty?
zefir napisał(a):
Od astro 25 możesz wysyłać 5 slotów.
ackra napisał(a):
Nieprawda, można już 6 slotów od astro na 25zefir napisał(a):
Od astro 25 możesz wysyłać 5 slotów.
Maksymalna ilość równoczesnych ekspedycji
Liczba ekspedycji wykonywanych w tym samym czasie przez gracza jest ograniczona przez poziom Technologii Ekspedycji:
- LiczbaEks = sqrt ( PoziomTechEkspedycji )
Hahohe napisał(a):
Od kiedy pierwiastek z 25 to 6?
ackra napisał(a):
Nie dodaje co 2 poziomy astro kolejnego slotu, tylko wykładniczo: 1,2,4,9,16, 25, 36
ackra napisał(a):
Nie dodaje co 2 poziomy astro kolejnego slotu, tylko wykładniczo: 1,2,4,9,16, 25, 36
CzarnyPan napisał(a):
wygląda jakbyś na siłę chciał mi bana załatwić bo sam czegoś nei zauważyłeś i teraz żałujesz, tym bardziej że to już nieaktualne xD. Nie podpada pod taki typowy bugusing, bo nie klonuje floty/zasobów, powoduje tylko zaoszczędzenie czasu. A zastanawianie się czy programiści tak zrobili bo tak ma być czy im nie wyszło to nie moja gestia.
Zresztą już mam pomysł jak można przyspieszyć farning w obecnej postaci, ale nie będę tu pisał.
Edit: A nawet 2 sposoby, trzeba będzie dziś potestować bo nie bede pół dnia na tym tracił
buleon napisał(a):
A skąd Ci się w wykładniczej 2 wzięło między 1 a 4?
ackra napisał(a):
A nie wiem , kombinowałem żeby było 6 slotów na 25 lvl astro, bo tyle chyba miałem przed tymi eventami i sztabem, ale może mi się coś faktycznie pochrzaniło.buleon napisał(a):
A skąd Ci się w wykładniczej 2 wzięło między 1 a 4?
ackra napisał(a):
Dobra, ok, chyba za odkrywcę jest slot więcej dlatego miałem 6. Czyli wykładniczo 1,4,9,16,25,36 standardowo plus bonusy.
Hahohe napisał(a):
No to jak ci wyszło 6 ekspedycji z 25 poziomu, który udostępnia 5 slotów aż do poziomu 36 astrofizyki? Na 2 poziomie astro masz NADAL 1 slot...
5 gości