cokolwiek napisał(a):
bo metalu każdy ma miliardy i jest on niewymienialny

cokolwiek napisał(a):
Damaon napisał(a):
Zdziwiłbyś się jakie cuda można wyprawiać metalem łącząc złomiarza z handlarzemcokolwiek napisał(a):
Void napisał(a):
Ej, Gameforge, taka jedna mała sugesta.
ZRÓBCIE COŚ Z TYM GŁUPIM WYLOGOWYWANIEM BO JUŻ MNIE KREW ZALEWA, W TO SIĘ W OGÓLE NIE DA GRAĆ!!!!
Void napisał(a):
ZRÓBCIE COŚ Z TYM GŁUPIM WYLOGOWYWANIEM BO JUŻ MNIE KREW ZALEWA, W TO SIĘ W OGÓLE NIE DA GRAĆ!!!!
Void napisał(a):
Teraz obok Starć Tytanów będą Starcia Piratów![]()
cokolwiek napisał(a):
Przecież już sa. N
Ardnas napisał(a):
Swego czasu myślałem, że to tylko u mnie.Void napisał(a):
Powinni zwiększyć czas utrzymywania w przeglądarce ciasteczek:
PS.
Ogólnie do tych zmian, to klasa ZBIERACZ to ma mały plus i tak, ale moim zdaniem za mały, mogliby dorzucić jak ktoś już wyżej pisał +1 plazmowej, czy +2. Pełzacze zawsze są do zniszczenia, a sam nie wiem - nie chce mi się liczyć, ile tam jeden pełzacz wypracowuje siebie - przez jaki czas. Lepszy rydz niż nic poza tym. Na niektórych UNI, tak jak na Aquariusie którym gram, jest olbrzymia różnica między np. top 1-2, a resztą stawki, praktycznie dwie osoby mogą zgasić każdego.
abraaa napisał(a):
Raporty Wojenne z Ekspedycji uXanthus
Raporty Wojenne z Ekspedycji u68
Pierwsze z brzegu. Każde uni taki temat ma.
Void napisał(a):
Apofis napisał(a):
Tak faktycznie temat jest ale raportów brak to to faktycznie są ta jasneraporty z piratów bez raportów hehe
silver88 napisał(a):
To taki ficzer - zaraz będzie "Oficer" od reklamy do wykupienia za 20.000 anty/miesiąc - nie wywala z gry i nie pokazuje reklam w lobbyVoid napisał(a):
![]()
cokolwiek napisał(a):
A jaki sens ma wrzucanie raportów? P
cokolwiek napisał(a):
Przecież już sa. Nie widziałeś? Widzisz @Ruda, tworzysz tematy specjalnie, a tu nawet nie szanują twojej pracy
cokolwiek napisał(a):
A jaki sens ma wrzucanie raportów? Przecież wystarczy obserwować przez kilka godzin i po złomie z piratów wiesz czym gość lata i jaki ma zysk. Choć wrzucanie raportów z piratów na drabinie chwały jest i tak szczebel wyżej niż wrzucanie ST na swoich pushówkach - więc dobrze, że temat jest.Apofis napisał(a):
Tak faktycznie temat jest ale raportów brak to to faktycznie są ta jasneraporty z piratów bez raportów hehe
Na nowych uni było trochę raportów wrzucanych dla beki - popatrz, można się uśmiechnąć. I tak - takie coś ma sens![]()
A pierwszy oficer czasem nie zapewnia brak reklam?silver88 napisał(a):
To taki ficzer - zaraz będzie "Oficer" od reklamy do wykupienia za 20.000 anty/miesiąc - nie wywala z gry i nie pokazuje reklam w lobbyVoid napisał(a):
![]()
![]()
cokolwiek napisał(a):
A jaki sens ma wrzucanie raportów? Przecież wystarczy obserwować przez kilka godzin i po złomie z piratów wiesz czym gość lata i jaki ma zysk. Choć wrzucanie raportów z piratów na drabinie chwały jest i tak szczebel wyżej niż wrzucanie ST na swoich pushówkach - więc dobrze, że temat jest.Apofis napisał(a):
.
Forumowy As napisał(a):
Sprawiasz wrażenie gracza, który zna wszystkie aspekty ogame. Czy jest coś czego nie wiesz?Wytłumacz mi łopatologicznie, co takiego mam obserwować przez kilka godzin, żeby na podstawie pola zniszczeń obliczyć skład floty ekspedycyjnej i zysk ze starcia. Chyba prościej po prostu obejrzeć raport, więc wrzucanie raportów ma jakiś sens.cokolwiek napisał(a):
A jaki sens ma wrzucanie raportów? Przecież wystarczy obserwować przez kilka godzin i po złomie z piratów wiesz czym gość lata i jaki ma zysk. Choć wrzucanie raportów z piratów na drabinie chwały jest i tak szczebel wyżej niż wrzucanie ST na swoich pushówkach - więc dobrze, że temat jest..Apofis napisał(a):
NowyLolek napisał(a):
Zechciałbym Ciebie poinformować młody człowieku/graczu, że dawno dawno temu na wszystkich serwerach sondy miały ładowność. I jak usuwano tą opcję, to można było SS zezłomować za 100% wartości, więc...... może teraz dla wszystkich odkrywców darmowy złomiarz 100% ??
BonDziorno napisał(a):
Miałem dziś piękny sen,
zalogowałem na Og na serwer bez anty, bez rynku, bez klas, bez bash, prędkość floty x3, PZ 50%, pz z obrony, eko jak trzeba, badania też, sondy bez ładunku ...
zalogowałem żeby powiększyć szerokość uśmiechu, a tam... niestety po staremu czyli v7 z anty ... eeehu-wykrzyknik
i strajkuje dalej
![]()
pozwolę sobie tutaj pozdrowić emerytów (już jest nas więcej niż aktywnych graczy)
6 gości