Apofis napisał(a):
Albo kto kupuje anty

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Apofis napisał(a):
Albo kto kupuje anty
prepare ur anus napisał(a):
awsze się znajdzie ktoś, kogo boli portfel innych i skąd ludzie mają piniondze na wydawanie na głupie rzeczy
cokolwiek napisał(a):
Przeciez to jest identycznie jak z klonowaniem floty w stoczni - kto nie klonował ten frajer. I kto nie lata na piratów ten frajer. Niestety.
Ecc0 napisał(a):
W wyzywaniu innych od frajerów też nie powinieneś widzieć sensu a jednak to robisz
Apofis napisał(a):
no właśnie sam stwierdziłeś na głupie rzecz i tu nie chodzi o kasę bo tu milionerzy nie grają zapewniam cię więc nie mów mi, że tu ktoś ma kasy dużo kto w to gra, być może ja mam więcej kasy niż ktoś kto w to gra teraz i wydaje na anty. Ja nie widzę w tym sensu wydawać kasę na coś co nie jest nawet moją własnością i tyle w temacie.prepare ur anus napisał(a):
awsze się znajdzie ktoś, kogo boli portfel innych i skąd ludzie mają piniondze na wydawanie na głupie rzeczy
Guderian es numero uno napisał(a):
Chyba raczej - kto gra ten frajer
Apofis napisał(a):
Albo kto kupuje anty
Smell my Farts napisał(a):
ty masz chyba coś z głowa, skoro inni kradną to ja tez mam kraść...wali mnie co inni robią jak to robią z kim za ile i po ile... nikt mi nie będzie wmawiał ze jestem frajerem, bo nie robię tego co oni i gram po swojemu...cokolwiek napisał(a):
Przeciez to jest identycznie jak z klonowaniem floty w stoczni - kto nie klonował ten frajer. I kto nie lata na piratów ten frajer. Niestety.
Ecc0 napisał(a):
Ja mam takie pytanie - czy wprowadzenie handlarza na uni gdzie go nie ma, oznacza również stałe przeliczniki na rynku?
prepare ur anus napisał(a):
ak, dlatego przeglądając Twoje posty można znaleźć kilkanaście wspomnień o tym jak to głupi nie są ludzie co wydają hajs dla mnie kupowanie piwa to również głupota, a mimo tego nadal kupuję bo lubię. Równie dobrze kupienie drogiego samochodu to głupota jak HEHE przecież za 5 tys też byś znalazł samochód
Ecc0 napisał(a):
No właśnie żadnej wzmianki nie było, i mam wątpliwości czy GF będzie pamiętać żeby te przeliczniki usztywnić.
Apofis napisał(a):
Ale widzę, że niektórzy nie rozumieją.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Damaon ().
Apofis napisał(a):
Lepiej jest wydać na drogi samochód, który jest twój niż na grę, która nie należy do Ciebie. Ale widzę, że niektórzy nie rozumieją. I nie jest wcale głupie kupowanie drogiego auta jeśli cię stać na jego utrzymanie. Bo to jest głupi zakup wydawać 1000 zł na grę. Potwierdzam. no trudno tacy ludzie też są. Są mądrzy i głupi. Tak jak zachowania są głupie i mądre. Takie życie. Powodzenia w picu piwa i osiągania sukcesu w życiu z takim podejściem.prepare ur anus napisał(a):
ak, dlatego przeglądając Twoje posty można znaleźć kilkanaście wspomnień o tym jak to głupi nie są ludzie co wydają hajs dla mnie kupowanie piwa to również głupota, a mimo tego nadal kupuję bo lubię. Równie dobrze kupienie drogiego samochodu to głupota jak HEHE przecież za 5 tys też byś znalazł samochód
cokolwiek napisał(a):
Ja tylko opisuje podejście jakie jest w grze. Sorry, ale każdy rozsądny widzi, że uczciwi mają pod górkę - a właśnie oszukiwanie jest tą drogą, która prowadzi do sukcesu. Czy tego chcesz czy nie - tak właśnie się dzieje, choć nie powinno. Ja chciałbym kiedyś pograć na uni mocno regulowanym, gdzie wykroczenia są aktywnie śledzone przez team, w razie czego - karane - plus team jest dla graczy pomocą. I tak - za taką grę byłbym w stanie zapłacić nawet jakiś niewielki abo.Ale wiem, że nic takiego nie będzie miało miejsca - i ciągle będzie gra w otoczeniu botów, pusherów i poszukiwaczy błędów. I ciągle gra będzie dostarczać coraz to lepsze metody generowania darmowych (nielegalnytch) zasobów.Smell my Farts napisał(a):
ty masz chyba coś z głowa, skoro inni kradną to ja tez mam kraść...wali mnie co inni robią jak to robią z kim za ile i po ile... nikt mi nie będzie wmawiał ze jestem frajerem, bo nie robię tego co oni i gram po swojemu...cokolwiek napisał(a):
Strzelec84 napisał(a):
a mi się podoba że można podnieść pełzacze bez geologa
spirycik napisał(a):
U mnie na Q wszystko działa. Pełzacze pracują na 120% normy. Teraz trzeba podnieść energetyczną i fuzyjną.
spirycik napisał(a):
U mnie na Q wszystko działa. Pełzacze pracują na 120% normy. Teraz trzeba podnieść energetyczną i fuzyjną.
Sobieski napisał(a):
ówię sobie pewnie nanity będą za wolne. To Azjatów sprowadze na planety, żeby podbić wydobycie. A tutaj okazuje się że energii za mało, z całego osiedla z fotowoltaiki będę musiał podieprzyć energię. Brawo do pomysłodawców.
Stawiam im wycieczkę do Oświęcimia.
52 gości