Musieli coś zmienić bo u mnie 4x piraci na 7 ekspedycji
Wersja 7.x - dyskusja
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
A ktoś zauważył, że przy wystawianiu oferty na rynku czasem nawet nie można kliknąć najwyższej kwoty z przedziału, bo tekst z lewej strony na nią wjeżdża i wszystko zasłania? A jak już się da kliknąć przy niskich kwotach, to przy próbie wystawienia i tak wyskakuje błąd, że za duża kwota i trzeba ręcznie wpisywać o 1 niższą. To już jest od dawna
-
Błąd polegający na zasłanianiu tekstu tekstem jest od daaaawna już.
A tak się zastanawiam, czy w raz z nową wersją zaplanowaną na dziś, ulegnie zmianie kalendarz?
Handlarz - 2.000 Antymaterii 39.04.2020
pl.ogame.gameforge.com/index.php/Thread/447037-Handlarz-2-000-Antymaterii-39-04-2020/?postID=8735511#post8735511 -
Literówka może zdarzyć się każdemu
Poprawione.
Przy okazji:
Art napisał(a):
Witajcie!
Dziś na nasze serwery ok. godziny 16:45 trafi hotfix poprawiający wyświetlanie ilości surowców we wiadomościach z rynku.
-
Ruda napisał(a):
Literówka może zdarzyć się każdemu
Poprawione.
Przy okazji:
Art napisał(a):
Witajcie!
Dziś na nasze serwery ok. godziny 16:45 trafi hotfix poprawiający wyświetlanie ilości surowców we wiadomościach z rynku.
Ciekawość mnie zjada - co teraz -
I co weszła ta aktualizacja? bo u mnie dalej zero wiadomości.
-
-
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Absurd ().
-
to teraz spróbujcie zawęzić zakres ofert na rynku na przykład do statków i przedmiotów. Pomimo, że takowe są, to przestaje wyświetlać cokolwiek, powrót do opcji surowce/statki/przedmioty dalej nie wyświetla nic, trzeba odświeżyć
-
@Ruda
Dokładnie, dalej nie wyświetla nic w wiadomościach.
Absurd napisał(a):
No to nadal jest zepsuta.
-
Tak.. trzeba wcisnąć cyfrę strony i wskoczy.. ale GF chyba zajął się edukacją i rozbudzaniem kreatywności w graczach.. bo jak nie przykombinujesz to g..no zrobisz w grze.
Może czas zastosować jakiś odwrócony system - żeby programiści zaczęli myśleć? -
Absurd napisał(a):
Tak.. trzeba wcisnąć cyfrę strony i wskoczy.. ale GF
-
Apofis napisał(a):
Absurd napisał(a):
Tak.. trzeba wcisnąć cyfrę strony i wskoczy.. ale GF
-
Nikt nie pisał, że na 100% będzie działać
PS. co było zmienione w tej wersji 7,XXX,5??
'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...
S. King -
Echhh
w takim razie proszę opiszcie problemy w dziale zgłoszeń błędów. Prościej będzie takie informacje przekazywać osobom z góry -
Ta zrobili aktualizacje...nie dość , że to co mieli naprawić - nie naprawili , to jeszcze dodali kilka innych błędów ... co za ludzie...
-
Filtry na rynku nie działają od samego początku, ale to nie jest problem. Przecież z powodu sztucznych ograniczeń nakładanych na rynek ofert jest kilka stron, bez problemu można przejrzeć wszystkie ogłoszenia w mniej niż minutę
-
U mnie do aktualizacji działały...
Chyba , że znów chcą ułatwić już i tak bardzo legalne pushe i nie dopuścić by jakieś statki za metal nie trafiały do nieodpowiednich osób ? -
Filtry działały.
Ale po co to zgłaszać? Łiiikend już w sumie jest. Zgłosimy za tydzień to też będzie spoko -
Absurd napisał(a):
Filtry działały.
Ale po co to zgłaszać? Łiiikend już w sumie jest. Zgłosimy za tydzień to też będzie spoko
-
Ruda napisał(a):
Echhh
w takim razie proszę opiszcie problemy w dziale zgłoszeń błędów. Prościej będzie takie informacje przekazywać osobom z góry
Wystarczy wejść do piekarnika, by twoje życie zmieniło się o 180° -
wampek napisał(a):
Ruda napisał(a):
Echhh
w takim razie proszę opiszcie problemy w dziale zgłoszeń błędów. Prościej będzie takie informacje przekazywać osobom z góry
-
szanowny pan prowadzący / zarządzający nie może sobie skopiować? Gracze muszą dać na tacy.
-
Absurd napisał(a):
dole masz strony masz ilość stron / numery stron -> wciśnij jedynkę (1).
Ruda napisał(a):
kim razie proszę opiszcie problemy w dziale zgłoszeń błędów. Prościej będzie
problem jak na zdjęciu u Absurda -
Apofis napisał(a):
Wciskam ale nic się nie zmienia
U mnie działa
Wyczyść ciasteczka -
Poprawka (która i tak nie poprawia :E)
Dzisiejszy path miał naprawić wiadomości z rynku (choć nie wydaje mi się, żeby to było w poście wcześniej)
board.en.ogame.gameforge.com/i…/817470-version-7-2-1pl6/
board.pl.ogame.gameforge.com/i…ostID=8735564#post8735564
-
Absurd napisał(a):
Poprawka (która i tak nie poprawia :E)
Dzisiejszy path miał naprawić wiadomości z rynku (choć nie wydaje mi się, żeby to było w poście wcześniej)
board.en.ogame.gameforge.com/i…/817470-version-7-2-1pl6/
board.pl.ogame.gameforge.com/i…ostID=8735564#post8735564
To nie tylko wiadomości z rynku , ale z każdej dostawy czy to stacjonuj , czy powrót fsa czy wszystkiego innego. -
GramBoLubie napisał(a):
To nie tylko wiadomości z rynku , ale z każdej dostawy czy to stacjonuj , czy powrót fsa czy wszystkiego innego.
-
Teraz nie można odebrać surowców z kilku sprzedaży od razu, bo wyskakuje "nieznany błąd", po każdym odbiorze trzeba odświeżać stronę przecież to jest jakaś komedia
-
Klikaj bez odświeżania - klonuje flotę
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 4
4 gości