Musieli coś zmienić bo u mnie 4x piraci na 7 ekspedycji

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Art napisał(a):
Witajcie!
Dziś na nasze serwery ok. godziny 16:45 trafi hotfix poprawiający wyświetlanie ilości surowców we wiadomościach z rynku.
Ruda napisał(a):
Literówka może zdarzyć się każdemu![]()
Poprawione.
Przy okazji:
Art napisał(a):
Witajcie!
Dziś na nasze serwery ok. godziny 16:45 trafi hotfix poprawiający wyświetlanie ilości surowców we wiadomościach z rynku.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Absurd ().
Absurd napisał(a):
No to nadal jest zepsuta.
Absurd napisał(a):
Tak.. trzeba wcisnąć cyfrę strony i wskoczy.. ale GF
Apofis napisał(a):
jaką cyfrę?Absurd napisał(a):
Tak.. trzeba wcisnąć cyfrę strony i wskoczy.. ale GF
Absurd napisał(a):
Filtry działały.
Ale po co to zgłaszać? Łiiikend już w sumie jest. Zgłosimy za tydzień to też będzie spoko
Ruda napisał(a):
Echhh![]()
w takim razie proszę opiszcie problemy w dziale zgłoszeń błędów. Prościej będzie takie informacje przekazywać osobom z góry
wampek napisał(a):
Myślę, że nie warto już nic zgłaszać... po co się przekonywać, do czego jeszcze są zdolni?Ruda napisał(a):
Echhh![]()
w takim razie proszę opiszcie problemy w dziale zgłoszeń błędów. Prościej będzie takie informacje przekazywać osobom z góry![]()
Absurd napisał(a):
dole masz strony masz ilość stron / numery stron -> wciśnij jedynkę (1).
Ruda napisał(a):
kim razie proszę opiszcie problemy w dziale zgłoszeń błędów. Prościej będzie
Apofis napisał(a):
Wciskam ale nic się nie zmienia
Absurd napisał(a):
Poprawka (która i tak nie poprawia :E)
Dzisiejszy path miał naprawić wiadomości z rynku (choć nie wydaje mi się, żeby to było w poście wcześniej)
board.en.ogame.gameforge.com/i…/817470-version-7-2-1pl6/
board.pl.ogame.gameforge.com/i…ostID=8735564#post8735564
GramBoLubie napisał(a):
To nie tylko wiadomości z rynku , ale z każdej dostawy czy to stacjonuj , czy powrót fsa czy wszystkiego innego.
2 gości