A to zaraz coś kupię, bo mam w układzie jednego upierdliwego flociarza

wampek napisał(a):
Myślicie, że kiedyś w końcu uda im się naprawić tą grę?
GramBoLubie napisał(a):
Może jakby Art napisał zamiast " we wiadomościach z rynku " tylko " w wiadomościach z rynku " to aktualizacja naprawiłaby błąd.
Jaki GF taki Art...jaki Art taka poprawka![]()
Na prawdę nie potrafię zrozumieć jak można robić poprawkę , która nie poprawia nic , a w dodatku jeszcze więcej psuje ?
Absurd napisał(a):
Klikaj bez odświeżania - klonuje flotę
Void napisał(a):
Nic się nie klonuje, oszukałeś mnie!!Absurd napisał(a):
Klikaj bez odświeżania - klonuje flotę![]()
edol napisał(a):
os doleciało ale cholera wie co , zresztąbez różnicy bo i tak nie idzie odebrać:D
dexPL napisał(a):
To przypomina wrecz syndrom sztokholmski - im GF bardziej popsuje ogame, tym wiecej anty ludzie kupuja, bo zawsze jakies klonowanie sie znajdzie
dexPL napisał(a):
nawet nie narzekaja.
dexPL napisał(a):
Mnie zawsze dziwi dlaczego ludzie wywalaja kase na konta, mimo tego, jak GF ich traktuje. To przypomina wrecz syndrom sztokholmski - im GF bardziej popsuje ogame, tym wiecej anty ludzie kupuja, bo zawsze jakies klonowanie sie znajdzie. I pewnie przez to nawet GF nie zalezy na jakosci gry - robia jak najtaniej i jak najszybciej, nawet nie sprawdzajac czy gra dziala. Skutek widac po kazdej aktualizacji - zawsze jakies najprostsze rzeczy staja sie problemem. Raz, ze programisci z łapanki, a dwa - nikt nie testuje zmian, dopiero gracze na produkcji.
Ale widocznie wszystkim to odpowiada, skoro placa realne pieniadze za wybrakowany produkt, i nawet nie narzekaja.
Apofis napisał(a):
Weszła aktualizacja 8 poprawiająca błędy wiadomości i nic się nie zmieniło. WTF
Apofis napisał(a):
Apofis napisał(a):
Weszła aktualizacja 8 poprawiająca błędy wiadomości i nic się nie zmieniło. WTCo
Apofis napisał(a):
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez wampek ().
Absurd napisał(a):
Naprawili - ODSZCZEKAĆ!![]()
Poprawka cofająca poprawki
Apofis napisał(a):
Chwilowo zaczęło działać oby tak zostało![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Void ().