Muniek napisał(a):
Idealnie oddałeś sytuacje. Robotnik zarabia mało bo mało ma (nie stac mnie na 10 mln LM).dexPL napisał(a):
A my ci tłumaczymy, że w obecnym ogame twoje 1kkk dziennie to co najwyżej na frytki - i tyle. Ładnie wygląda, ale w rankingu nic nie znaczy i o topke nie powalczysz.Widzisz - my piszemy z perspektywy ludzi ambitnych co chcą zarabiać miliony, a ty - z perspektywy robotnika, który jest zadowolony, że zarabia 3000 i mu to wystarcza na życie. (oczywiście lekki żart - ale mam nadzieję, że rozumiesz analogię).Muniek napisał(a):
Tłumacze ze da sie zyskownie grac inaczej, nie obchodzi mnie Libra ani Twoje konczenie gry.
Pokazuje ze nie tylko expem człowiek zyje.
Kierownik ma duze zyski, duzo zainwestował, duzo moze stracic - jego zyski są duze.
Teraz rozumiecie ?
Muniek napisał(a):
tak, dlatego polecam Ci zarabiac w inny sposob, poradzis sobieElkanen napisał(a):
Czlowieku, na Q dajesz rade wyciagnac 1kkk z idlakow? Winszuje. Ale na Librze mozesz latac 24h i tego nie osiagniesz. Ogarniasz to?Muniek napisał(a):
Jezeli nie dasz rady to inwestuj w eko, w ekspy odkrywcy (zobaczymy jak Ci pojdzie skoro to bez wysiłku.....)
opcji masz duzo, trzeba pomyslec