Na Xantusie również tylko stacjonuj
Wystarczy wejść do piekarnika, by twoje życie zmieniło się o 180°
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Muniek napisał(a):
a gdy wystawie oferte ze kupie 100 dopalaczy do stoczni.......a ktos ma tylko 10 to co ? moze mi to sprzedac i z mojej oferty zostanie na rynku 90 ?Winter napisał(a):
Automat działa automatycznie jak nazwa wskazujeJeżeli chcesz kupić metal za dex np i ktoś wystawi ofertę że chce sprzedać Dex za metal to automatycznie ty ją kupisz (oczywiście jezeli wasze przeliczniki się pokryją wg tolerancji jaką zaznaczysz) .Muniek napisał(a):
Czym sie roznia automatyczne oferty i zapytania od normalnych ?
I kurde czemu wystawiłem kilka automatycznych zapytan i nie widac ich na rynku (sojusznicy mi mówią że nie ma moich zapytan)
pozdrawiam
to samo z surką.
Grau napisał(a):
Na bonusie odkrywcy
Wynik ekspedycji [3:379:16] Udostępnione przez Infiminium 13.12.2019 18:08:02
Od: dowódca floty
Twoja ekspedycja natrafiła na małą asteroidę, z której można pozyskać trochę surowców.
Zrabowano: 17.738.334 Metal.
Wpis
z dziennika pokładowego oficerów komunikacyjnych: to cudowne uczucie
być pierwszymi, którzy podróżują przez ten niezbadany sektor.
QDarkPL napisał(a):
na jakim uni to i jaki skład floty ekspedycyjnejGrau napisał(a):
Na bonusie odkrywcy
Twoja ekspedycja natrafiła na małą asteroidę, z której można pozyskać trochę surowców.
Wpis
Fatal_Error napisał(a):
Jaki dodatek do obliczenia starć polecacie ?? bo Trasch nie ma nowych statków....
Grau napisał(a):
Xantus, 417 Dt+ sonda + pionierQDarkPL napisał(a):
Na bonusie odkrywcy
Wpis
QDarkPL napisał(a):
A wiadomo czy wysłanie samych pionierów ma wpływ na wynik ekspedycjiGrau napisał(a):
Na bonusie odkrywcy
Wpis
Muniek napisał(a):
@Winter mam jeszcze 2 pytania
1 - autoofert nie widać chyba w spisie ofert na Rynku ? Bo moi sojusznicy jej na Rynku nie widzą.
2 - powiedzmy ze zależy mi na kupnie boosterów do stoczni. Wystawie autooferte oczywiscie. Natomiast oprocz tego warto wystawic tez na rynku sprzedaz czegos np: deu w zamian za ten dopalacz. Zaatakowac temat z dwoch stron. Ma to sens co pisze ?
Fatal_Error napisał(a):
Jaki dodatek do obliczenia starć polecacie ?? bo Trasch nie ma nowych statków....
Ser Presidente napisał(a):
wlasnie sie spushowalem na 60% weartosci pkt ciaglymi wymianami i obracaniem sura, jutro topimy i czekamy na placz, ta wersja to swoista apokalipsa tej i tak juz ledwo zyjacej gry
Grau napisał(a):
Pionier daje tylko bonus,wysyłanie go samego mija sie z celemQDarkPL napisał(a):
A wiadomo czy wysłanie samych pionierów ma wpływ na wynik ekspedycjiGrau napisał(a):
Na bonusie odkrywcy
Wpis
Muniek napisał(a):
drugim kontem ?Ser Presidente napisał(a):
wlasnie sie spushowalem na 60% weartosci pkt ciaglymi wymianami i obracaniem sura, jutro topimy i czekamy na placz, ta wersja to swoista apokalipsa tej i tak juz ledwo zyjacej gry
nie, wszystkie moonowki gsowki deuterowki, 100kk deuteru za 130kk metalu, handlarza za 3500 anty i znowu, juz mnie palec boli od przeklikiwania sury, zjem cos i jedziemy dalej, top1 czekaMuniek napisał(a):
drugim kontem ?Ser Presidente napisał(a):
500 deyteru za 600 metalu teraz, czy ogame nie jest piekne? a wyobrazcie sobie co robia teraz ci ktorzy sie wstydza do tego przyznac
Revenine napisał(a):
Czy jak kupiłem pełzacze z księżyca to mogę je jakoś wysłać na planetę? Bo miały być stacjonarne, a normalnie lecą do mnie na księżyc
Revenine napisał(a):
Czy jak kupiłem pełzacze z księżyca to mogę je jakoś wysłać na planetę? Bo miały być stacjonarne, a normalnie lecą do mnie na księżyc
ackra napisał(a):
Napisz ticket, może Ci przeniosą.
18 gości