Jeśli gracz A je sobie kupi za antymaterię, to gracz B tym tropem tak.
Wersja 7.x - dyskusja
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Może trzeba mieć techy zrobione, żeby odebrać dany statek?
-
@Piciu napisał(a):
Może trzeba mieć techy zrobione, żeby odebrać dany statek?
-
a jakis sim juz działający jest? wliczający nowe statki?"Dokądkolwiek lecę, jest piekło; sam piekłem jestem"
Solo: 3311% ACS: 6310% 83 ST -
a jakis sim juz działający jest? wliczający nowe statki?
-
Blokuje mi możliwość rozbudowy badań i budynków na krótką chwilę. Done wisi ~minutę, albo niecałą. Pytam czy też to macie, bo nie wiem czy zgłosić, czy to coś u mnie.
-
Aby odebrać zakupiony statek np sąde czy mt trzeba posiadać zbudowana samodzielnie 1 sztukę. U mnie jak na razie wszystko co zakupione odebrane ale też miałem z tym problem.
Uni 43 Top 9 (off) | Drako Top 50 (off) | Quantum Top 60 (off)
Ogame pl: 281,357 % -
Bearded
Ja też to mam od wczoraj. -
Cry napisał(a):
Aby odebrać zakupiony statek np sąde czy mt trzeba posiadać zbudowana samodzielnie 1 sztukę. U mnie jak na razie wszystko co zakupione odebrane ale też miałem z tym problem.
-
Jestem pewien, że sporo graczy zgłasza i powiela dane błędy, ale pytanie, czy Wy/my rodacy, też to robimy? Oby, bo serwer jest testowy dla całej społeczności, a nie tylko dla nas osobiście. Wiem, brzmię trochę jak służbista, który może myśleć sobie, że on jest ok, a wszyscy inni są be, jednak warto się nad tym zastanowić. Im szybciej i dokładniej gracze zdają raporty do programistów, tym prędzej* może pojawić się update. Mnie osobiście udział w tym procesie daje jakąś satysfakcję z posiadania wpływu na rozwój gry.
*) ...o ile nie GF nie zaplanowało sobie dokładnej daty. -
Apofis napisał(a):
Cry napisał(a):
Uni 43 Top 9 (off) | Drako Top 50 (off) | Quantum Top 60 (off)
Ogame pl: 281,357 % -
Jak widać, zmiany nie ustępują w drobnych pierdółkach To znaczy, że można im w support śmiało pisać o propozycjach drobnych zmian
-
-
Niech narazie naprawią to co jest, bo to jakaś masakra. Mam nadzieję że ten guzik "Feedback" działa, bo co chwilę się coś psuje i wysyłam im te wiadomości :d
-
@Starrk Wydaje mi się, że dotąd nie było tego czerwonego buttonu, który informuje o tym, że jeśli chcemy zrobić coś z brakującymi surowcami za antymaterię, to trzeba najpierw rozbudować magazyny lub/i zbiornik do zakresu surowców potrzebnych na daną rzecz. Niby drobny szczegół, ale takie zmiany są imo ok.
@Das140 zapominasz, że to serwer testowy. To jak być na placu budowy i marudzić, że nie ma sufitu. Dej panie spokój -
Ja zgłosiłem żeby dali nielimitowaną anty na testy to odpisali wczoraj, że dopytają i dzisiaj news, doładują wszystkim 10kk. Czyli działa
-
kermit napisał(a):
Ja zgłosiłem żeby dali nielimitowaną anty na testy to odpisali wczoraj, że dopytają i dzisiaj news, doładują wszystkim 10kk. Czyli działa
-
Mogliby w sumie dać więcej, 10kk wystarczyło mi na jedną planetę z nanitami 4lvl i słabymi techami + kopalnie 20lvl i magazyny 12 lvl, tylko tyle co by nowe statki móc produkować
-
Revenine napisał(a):
Mogliby w sumie dać więcej, 10kk wystarczyło mi na jedną planetę z nanitami 4lvl i słabymi techami + kopalnie 20lvl i magazyny 12 lvl, tylko tyle co by nowe statki móc produkować
ciap napisał(a):
Wiadomo! Sama prosiłam kiedyś więc wypróbowane xD
-
Mogliby dać też jakiś super serwer na ten jubileusz typu eko x10, flota x5, bo to co jest obecnie to słabizna. Albo eko 7 i gowniane loty oraz gowniane badania, albo przecietniaki
-
kermit napisał(a):
ciap jak to jest na tych serwerach z multikontami?
board.en.ogame.gameforge.com/i…ostID=7061963#post7061963 -
nowynick napisał(a):
Idąc tym tropem
Kupiłem sobie +15 na planetę i zobaczę czy opchnę to za 49.999.999 metalu Tak dla jaj.
Edit
Kolejny powód do ticketa. Mogę chcieć max. 13k mety za to ustrojstwo.
OGej napisał(a):
- Bronze Crystal Booster
- Bronze Deuterium Booster
- Bronze Metal Booster
- Bronze Crystal Booster
- Silver Crystal Booster
- Gold Crystal Booster
- DETROID Bronze
- DETROID Gold
- DETROID Silver
- Bronze Deuterium Booster
- Silver Deuterium Booster
- Gold Deuterium Booster
- KRAKEN Bronze
- KRAKEN Gold
- KRAKEN Silver
- Bronze Metal Booster
- Silver Metal Booster
- Gold Metal Booster
- Bronze Moon Fields
- Gold Moon Fields
- Silver Moon Fields
- Bronze M.O.O.N.S.
- Gold M.O.O.N.S.
- Silver M.O.O.N.S.
- NEWTRON Bronze
- NEWTRON Gold
- NEWTRON Silver
- Bronze Planet Fields
- Gold Planet Fields
- Silver Planet Fields
kermit napisał(a):
ciap jak to jest na tych serwerach z multikontami?
Btw. zgłoszę im, żeby na testowych dali możliwość zmiany klasy w dowolnej chwili, bez potrącania anty z konta w tym przypadku. - Bronze Crystal Booster
-
do nich pisze sie po polsku, czy po angielsku bo taki serw?"Dokądkolwiek lecę, jest piekło; sam piekłem jestem"
Solo: 3311% ACS: 6310% 83 ST -
-
Jak beda wygladały możliwości sprzedaży boosterów do wydobycia na starych serwerach ?
Chetnie bym sprzedał swoje ale ustalając swoją cenę.
Czy to mozliwe na rynku ? Nie chce ceny narzuconej.Sprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk -
Munio_Uni 1 napisał(a):
Jak beda wygladały możliwości sprzedaży boosterów do wydobycia na starych serwerach ?
Chetnie bym sprzedał swoje ale ustalając swoją cenę.
Czy to mozliwe na rynku ? Nie chce ceny narzuconej.
-
Jak grałem kiedyś na testowym, to ponowne darmowe doładowanie anty tylko wyrownywalo do 10 mln. Lepiej wydać to co zostało.
-
roermond napisał(a):
Jak grałem kiedyś na testowym, to ponowne darmowe doładowanie anty tylko wyrownywalo do 10 mln. Lepiej wydać to co zostało.
Pytam się zatem, czy dostaniemy 10mln antymaterii czy taka właśnie sumka zostanie ustawiona na koncie. -
Wiesz co... Czytałem
Ale chyba bez zrozumienia, bo mimo tego, że przeczytałem kolejny raz jakoś nadal jestem głupi.
Bądź kolegą i wskaż konkretną odpowiedź -
ciap napisał(a):
- Wiadomość z dostarczeniem surowców jest ważna przez 7 dni (jak każda inna wiadomość)
- Po skasowaniu wiadomości i nie kliknięciu guzika odbioru surowców, zawartość jest automatycznie wyładowywana na docelowych koordynatach
A statków, których nie mogę wyładować? - Wiadomość z dostarczeniem surowców jest ważna przez 7 dni (jak każda inna wiadomość)
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 7
7 gości