sanvean napisał(a):
Taka ciekawostka
Kupiłem sobie Pathfindera (sprawdzę czy dam radę go wyładować).
Zaskoczyło mnie to, że jest transportowany aż przez 7 holowników. Taki olbrzymi czy po prostu w wielkim kartonie?![]()
EDIT:
Nie mogę go wyładować
![:D](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/biggrin.png)
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
sanvean napisał(a):
Taka ciekawostka
Zaskoczyło mnie to, że jest transportowany aż przez 7 holowników. Taki olbrzymi czy po prostu w wielkim kartonie?![]()
EDIT:
Nie mogę go wyładować
Apofis napisał(a):
Masz generała to nie możesz tak samo jak ja.sanvean napisał(a):
Taka ciekawostka
EDIT:
Nie mogę go wyładować![]()
![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez sanvean ().
Dark Matter 6.064 have been captured.
Dark Matter 1.484 have been captured.
Dark Matter 1.484 have been captured.
Metal 2.770.000 have been captured.
Metal 1.456.320 have been captured.
Metal 636.480 have been captured.
Metal 783.360 have been captured.
The following ships are now part of the fleet:
Battleship: 9
Heavy Fighter: 11
Espionage Probe: 370
Large Cargo: 2
Heavy Fighter: 138
Pathfinder: 39
Battleship: 1
Large Cargo: 1
Espionage Probe: 1
Cruiser: 37
Light Fighter: 19
Heavy Fighter: 8
Heavy Fighter: 19
Light Fighter: 21
Large Cargo: 3
Cruiser: 1
Small Cargo: 2
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Czarna Owca ().
Vegi napisał(a):
Da się np. Sprzedać Złotego Detroida za Złoty Dopalacz Dexu, czy tylko za surowce?
Czarna Owca napisał(a):
Wysylam 100DT +1 SS+ 1 Pionier
Bearded napisał(a):
Fajne i w sumie słuszne zestawienie. Niezłe sumki anty (choć ja i tak wolę masowo kupowaćCzarna Owca napisał(a):
Wysylam 100DT +1 SS+ 1 Pionier
).
Revenine napisał(a):
Nie chce mi się wierzyć, że takie ilości antymaterii będzie można zdobywać, byłoby super, ale jednak np ja to zbieram tylko na relokację i jakby się dało uzbierać to w kilka dni, to mnóstwo osób w ogóle zrezygnowałoby z kupowania anty, na handlarza byłoby po 1 ekspedycji a i na właśnie takie eventy jak relokacja można by było zebrać.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Poka Bydlaka Smierdziela ().
Poka_Bydlaka napisał(a):
Google translate chyba się zbugował.
Bearded napisał(a):
Poka_Bydlaka napisał(a):
Co dokładniej chcesz przez to powiedzieć?Ja z moim angielskim też korzystam, ale zdążyłem rozkminić, że jeśli wpisuje się zdanie po zdaniu enterem, to serwer dokładniej rozpatruje kontekst jednej wypowiedzi, a nie akapitu. Wspominam o tym nadgorliwie, bo być może chodzi Ci o to, że tłumacz wybiera nie te tłumaczenia pojedynczych słów, które wpisałeś. Jeśli tak jest, to mam nadzieję, że pomogłem
A fleeing fleet left an item behind, in order to distract us in aid of their escape.
Bronze Moon Fields has been added to the inventory.
Revenine napisał(a):
Mogliby doładować znowu antymaterię, wydałem już te 10kk na rozbudowę konta, teraz raz zmieniłem klasę i już nie mam, a kolejnego konta nie bardzo mi się chcę przeklikiwać
o jakim ogłoszeniu mówimy?Poka_Bydlaka napisał(a):
Art, a jest polska wersja ogłoszenia?
Art napisał(a):
10 baniek DM trafi na wszystkie zarejestrowane konta jutro w ciągu dnia. Warto zatem poinformować każdego, aby założył konto na PTS jeszcze dziś!Revenine napisał(a):
Mogliby doładować znowu antymaterię, wydałem już te 10kk na rozbudowę konta, teraz raz zmieniłem klasę i już nie mam, a kolejnego konta nie bardzo mi się chcę przeklikiwać
o jakim ogłoszeniu mówimy?Poka_Bydlaka napisał(a):
Art, a jest polska wersja ogłoszenia?
drakon napisał(a):
Ja nie moge odebrać nawet LMów.
i.imgur.com/OwdfFNw.png
Być może chodzi o to że jak nie spełnia się wymagań na daną jednostkę to nie można jej odebrać.
Apofis napisał(a):
Na bermude również trafi? a jak ktoś ma 1 mln to będzie miał 11 mln
Art napisał(a):
Zaraz zaraz.... jak mnie pamięć nie myli, to statki można odbierać bez ograniczeń. Nawet z innej klasy, po prostu docelowo bonusów "dla klasy" nie będzie. Ale przez rynek winno wszystko lecieć bez problemu. Może to błąd innej natury?
Apofis napisał(a):
Musisz spełniać wymogi. I Generał nie odbierze pioniera też.drakon napisał(a):
i.imgur.com/OwdfFNw.png
Być może chodzi o to że jak nie spełnia się wymagań na daną jednostkę to nie można jej odebrać.
Art napisał(a):
Zaraz zaraz.... jak mnie pamięć nie myli, to statki można odbierać bez ograniczeń. Nawet z innej klasy, po prostu docelowo bonusów "dla klasy" nie będzie. Ale przez rynek winno wszystko lecieć bez problemu. Może to błąd innej natury?
A trade ship has arrived.nYou can collect the following goods on Homeworld [8:344:8]: 500 Light Fighter.nPrice paid: 1.600.000 Crystal
You have already collected the goods.
A trade ship has arrived.nYou can collect the following goods on Homeworld [8:344:8]: 1 Light Fighter.nPrice paid: 3.944 Metal
A trade ship has arrived.nYou can collect the following goods on Homeworld [8:344:8]: 1 Light Fighter.nPrice paid: 4.468 Deuterium
A trade ship has arrived.nYou can collect the following goods on Homeworld [8:344:8]: 1 KRAKEN Bronze.nPrice paid: 13.276 Crystal
A trade ship has arrived.nYou can collect the following goods on Homeworld [8:344:8]: 1 DETROID Bronze.nPrice paid: 14.216 Deuterium
A trade ship has arrived.nYou can collect the following goods on Homeworld [8:344:8]: 1 Bronze Crystal Booster.nPrice paid: 14.216 Deuterium
A trade ship has arrived.nYou can collect the following goods on Homeworld [8:344:8]: 100 Espionage Probe.nPrice paid: 95.000 Crystal
A trade ship has arrived.nYou can collect the following goods on Homeworld [8:344:8]: 10 Crawler.nPrice paid: 64.697 Crystal
A trade ship has arrived.nYou can collect the following goods on Homeworld [8:344:8]: 10 Crawler.nPrice paid: 64.697 Crystal
A trade ship has arrived.nYou can collect the following goods on Homeworld [8:344:8]: 85 Crawler.nPrice paid: 407.322 Metal
A trade ship has arrived.nYou can collect the following goods on Homeworld [8:344:8]: 100 Crawler.nPrice paid: 487.251 Metal
A trade ship has arrived.nYou can collect the following goods on Homeworld [8:344:8]: 100 Crawler.nPrice paid: 487.251 Metal
A trade ship has arrived.nYou can collect the following goods on Homeworld [8:344:8]: 10 Crawler.nPrice paid: 50.000 Deuterium
A trade ship has arrived.nYou can collect the following goods on Homeworld [8:344:8]: 10 Crawler.nPrice paid: 35.000 Metal
A trade ship has arrived.nYou can collect the following goods on Homeworld [8:344:8]: 2 Crawler.nPrice paid: 13.000 Crystal
A trade ship has arrived.nYou can collect the following goods on Homeworld [8:344:8]: 2 Crawler.nPrice paid: 13.500 Deuterium
A trade ship has arrived.nYou can collect the following goods on Homeworld [8:344:8]: 1 Reaper.nPrice paid: 210.000 Deuterium
A trade ship has arrived.nYou can collect the following goods on Homeworld [8:344:8]: 20 Crawler.nPrice paid: 70.000 Metal
A trade ship has arrived.nYou can collect the following goods on Homeworld [8:344:8]: 10 Crawler.nPrice paid: 55.000 Crystal
Czarna Owca napisał(a):
Apofis napisał(a):
Musisz spełniać wymogi. I Generał nie odbierze pioniera też.drakon napisał(a):
i.imgur.com/OwdfFNw.png
pola ksiezycowe trafilem gdzies po 30 ekspedycjach i jest to pierwszy i jedyny przedmiot ktory znalazlem.. wiec trzeba miec szczescie
7 gości