W twoich podanych linkach nic nie ma.ciap napisał(a):
Ostro
Nowa wersja dostała dwa działy:
MCO - Wersja 7.0 Sugestie
MCO - Wersja 7.0 Zgłoszenia błędów
@Apofis
Twój pomysł jest głupi ponieważ można być dobrym graczem i nie będzie mieć to znaczenia jeżeli atak będzie lecieć jako ukryty.
Trzeba przyznać się do tego że pomysł średnio udany i dalej wątku nie ciągnąć.
Wersja 7.x - dyskusja
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
-
Apofis napisał(a):
ciap napisał(a):
Ostro
Nowa wersja dostała dwa działy:
MCO - Wersja 7.0 Sugestie
MCO - Wersja 7.0 Zgłoszenia błędów
@Apofis
Twój pomysł jest głupi ponieważ można być dobrym graczem i nie będzie mieć to znaczenia jeżeli atak będzie lecieć jako ukryty.
Trzeba przyznać się do tego że pomysł średnio udany i dalej wątku nie ciągnąć.
Link jest do nowego działu forum, a nie samego tematu. -
-
-
Łatwo się można domyślić, że te subfora powstały po to, aby rozdzielić wielowątkowe aspekty aktualizacji. Mam przeczucie, że 7.0 pojawi się jutro.
-
Bearded napisał(a):
Łatwo się można domyślić, że te subfora powstały po to, aby rozdzielić wielowątkowe aspekty aktualizacji. Mam przeczucie, że 7.0 pojawi się jutro.
Zawsze ogłaszają wcześniej. -
-
Wrzucają sugestie, czyli potrwa to jeszcze sporo
A ja głupi chciałem we wrześniu zbierać surowce, żeby postawić od razu kupę nowych statków
@PiotrekPe - kupiłeś już ? Ja chyba na święta sobie zrobię prezent z CyberPunka
Pozdrawiam
Wisior -
chyba ze będzie jeszcze zamknięty serwer na testy stąd puste zakłądki w forum
@up kupiłem preordera w tym tyg właśnie I trochę anty na przenosiny na indusie w ostatniej promce -
Art napisał(a):
Wkrótce testy na serwerach testowych. Więcej informacji już jutro
A może dzień jutrzejszy będzie ową datą?
Obstawiamy? -
Myślę, że jutro dostaniemy garść konkretniejszych informacji dot. serwerów testowych wraz z datą. Jednak, że już jutro miałoby ruszyć wątpię. Zobaczymy.
-
No i już dziś dostaliśmy nowe wieści - zamiast zdawkowych informacji - konkret.
Czas założyć konto i zbadać nowe możliwości. -
Mam wrażenie, że będzie multum graczy na tym serwerze xd
Może go zostawią i będziemy mogli tam grać w tak licznym gronie? -
pogramy, zobaczymy, mam nadzieję że te testy nie będą się ciągnąć w nieskończonosc i w końcu dostaniemy te zmiany na aktualnych serwerach a nie za rok
-
,,Szanowni Gracze,
Już w poniedziałek, 14 października dokonamy aktualizacji gry do wersji 7.0.0 na naszych publicznych serwerach testowych (PTS).
Z niniejszą aktualizacją, rynek, klasy i nowe statki, o których wspominaliśmy przez ostatni czas, będą dla Was dostępne.
Jeśli nie posiadacie jeszcze konta w Lobby Pioneers, możecie je utworzyć pod poniższym adresem:
lobby-pioneers.ogame.gameforge.com/en_GB/,, Źródło:board.pl.ogame.gameforge.com/i…ostID=8677700#post8677700
To można wybrać jakiś serwer GB jak się chce?
Regula -
Zapewne nowy serwer się pojawi w poniedziałek. Ciekawe czy dadzą jakiegoś speeda czy będzie trzeba sięmęczyc standardowo. Jeśli tak to na te testy jeszcze parę miesięcy zejdzie
-
ja się zarejestrowałem na jakimś starym ale jest 10 mln antymaterii do dyspozycji. Pewnie w poniedziałek zaktualizują to do wersji 7
-
Na tym serwerze (lobby) wpuściło mnie na obecnym koncie.. nie trzeba tam zakładać nowego?
-
piink napisał(a):
The test servers available for you to play the update from Monday 14th are called Origin and Bermuda.
-
f4ust napisał(a):
Na tym serwerze (lobby) wpuściło mnie na obecnym koncie.. nie trzeba tam zakładać nowego?
-
Das140 napisał(a):
piink napisał(a):
The test servers available for you to play the update from Monday 14th are called Origin and Bermuda.
-
Czyli trzeba sie logować na Bermuda albo Origin do nowej aktualizacji?
-
ciap napisał(a):
f4ust napisał(a):
-
Tak samo masz jedno konto support do każdego kraju i gry
-
Czyli jak mam konto na Bermuda to będzie aktualizacja 7 z nowymi statkami w poniedziałek?
-
Jak mogę przez lobby zalogować się na serwer testowy ?| uQuasar | Ganimedes | MUMINKI |
-
Ganimedes napisał(a):
Jak mogę przez lobby zalogować się na serwer testowy ?
Dane do logowania jak w PL.
Tam będą serwery po aktualizacji. -
Wchodźcie na Bermudę. Origin ma speed x1, a ta x4.
-
Ten serwer zostanie w poniedziałek zresetowany czy można na nim już grać?
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 8
8 gości