Przecież tam się tylko grawitony stawia, za gorąco na cokolwiek innego.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
@Piciu napisał(a):
Tęsknie za świętami. Choinka, prezenty, całe GF na urlopie.
Void napisał(a):
A po powrocie z urlopu zbanowali każdego, kto wykorzystywał bugi@Piciu napisał(a):
Wisior napisał(a):
Nie zbanowali nawet 10%Void napisał(a):
A po powrocie z urlopu zbanowali każdego, kto wykorzystywał bugi@Piciu napisał(a):
![]()
![]()
Pozdrawiam
Wisior
Chcemy poznać Waszą opinię na temat wartości procentowych
Art napisał(a):
Szanowni Gracze,
już w poniedziałek, 27 stycznia przeprowadzimy aktualizację gry do nowej wersji.
O godzinie 10:00 aktualizacja zostanie przeprowadzona na OGame UK o 10:00.
Pozostałe kraje, w tym Polska otrzyma aktualizację ok. godziny 13:00
Lista zmian
- [Nowość] Bonus do produkcji kryształu dla planet na pozycjach 1/2/3 w układzie galaktyki
Zamysłem tej nowości jest wsparcie niedoboru kryształu na serwerach po wyłączeniu handlarza
- Poz.1 +15%
- Poz. 2 +10%
- Poz. 3 +7,5%
Chcemy poznać Waszą opinię na temat wartości procentowych. Zostały one zaprojektowane jako zmienna serwerowa, dzięki temu będzie możliwość jej globalnej zmiany w zależności od Waszego zdania. Zaczynamy od niskich wartości w celu estymacji wzrostu produkcji kryształu, dlatego zachęcamy Was do dyskusji na ten temat!
Wasz Zespół OGame
Czarna Owca napisał(a):
Nie prościej zwiekszyć podstawową produkcje kryształu wszystkim graczom? To praktycznie zerowy nakład pracy dla developerów..
..a zaraz, zaraz.. dolarów byłoby mniej
Void napisał(a):
(...) Gameforge ani Ogame nie są instytucjami charytatywnymi, tylko firma chce zarabiać na swojej grze. Utrzymanie serwerów i ekipy IT kosztuje, a do tego jeszcze chcą mieć jakieś zyski na czysto. (...)
Art napisał(a):
Handlarz nie zostanie usunięty. To zdanie raczej dotyczy nowych UniversówKrzysDRJ napisał(a):
Czy to oznacza wyłączenie handlarza na starych uni? @Art
ziutek_17 napisał(a):
Cześć, miał ktoś bug że nie z tego ni z owego nagle na planecie się jakieś statki pojawiają? Kładę się wczoraj spać sprawdzam rano i na planecie minus 2k energii. Myślałem ktoś mi satki skasował ale patrzę niema żadnego raportu za to na planecie pasie się 60 pełzaczy
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez wampek ().
ziutek_17 napisał(a):
Cześć, miał ktoś bug że nie z tego ni z owego nagle na planecie się jakieś statki pojawiają? Kładę się wczoraj spać sprawdzam rano i na planecie minus 2k energii. Myślałem ktoś mi satki skasował ale patrzę niema żadnego raportu za to na planecie pasie się 60 pełzaczy![]()
Apofis napisał(a):
Gdzie ta aktualizacja? miał dzisiaj być dodatek do pozycji 1-3.
Danek napisał(a):
Przecież już jest (na 100% był przed Twoim postem :P).
Apofis napisał(a):
Faktycznie jest, 1 poz, jak postulowałem ma 30% 3- 15% drugiej mi nikt nie powiedział ile jest myślę, że 20%Danek napisał(a):
Przecież już jest (na 100% był przed Twoim postem :P).
![]()
5 gości