zwierzak napisał(a):
To teraz cos od siebie. Jadąc sondami skanuje się po 20-40 ukladow i odrazu farmisz. Mając 20 slotow i najblizsza odleglosc to w ciagu 20 minut jestes w stanie juz zaczac farmic. Oczywiscie licze tutaj o ukladach w ktorych idlakow/farm jest duzo. Bo jak masz uklady po 2/3 planety to czasu bedzie malo do skanowania i w ciagu 20 wyfarmisz juz te 20-30 ukladow. Przy dobrych lotach udalo mi sie kiedys uzbierac 170 kk surowcow w godzine(w weekend raczej nie mozliwy wynik do osiagniecia), a ukladow wyszlo kolo 50.
Ja tez na poczatku myslalem, ile to czasu musze poswiecic a tutaj nie. 2 godziny farmienia i fs do nastepnego dnia
Badz cwaniak i skanuj co 20-30 ukladow z kazdego moona nie da sie i nie zrozumie tego nikt kto ma planety w kupie blisko siebie. Przy tym ukladzie co widac skanuje z moona na prawo 100 ukladow i na lewo tez 100 ukladow. W sumie mam 200 ukladow zeskanowane i farmie z takiego obszaru od najtlusciejszych idlakow do najmniej oplacalnych. Troche sie wiec schodzi co 1-1,5h wszystko skanowac i na nowo wysylac mt.