po kilku próbach udało mi się zalogować na swoje konto;-)
Nie da się zalogować do lobby?
-
-
Może rozdane zostaną jakieś darmowe przenosiny planet w związku tymi niedogodnościami?
-
SUNSHINEuniNEKKAR napisał(a):
po co te akcje z blokadą ataku?
-
Fenrir nadal nie działa, mam nadzieje, ze backup bedzie...
-
Galatea normalnie śmiga, i bellatrix teżBellatrix [OFF]
Europa [OFF]
Norma [ON] -
Nie wiem jak innym, mnie Fenrir dziala
-
po co te akcje z blokadą ataku?
[ciach]
Bardzo dobrze, że jest blokada.
Od ponad 2 godzin nie mogę się zalogować jak i dziesiątki jak nie setki osób bo nadal nie wszystko działa jak powinno.
Super Moderator Ruda:
komentarz do usuniętego posta mniam -
Na fenirze nie ma blokady ataku. Atak działa.
-
Właśnie. Gdzie ta blokada ?. Mnie się udało zalogować ale pewnie niektórzy mają jeszcze kłopoty. Oj będzie się działo.
-
blokada do 22UNI 3 - Lord Beliar (top 10) niezezłomowany ,kariera zakończona
Uriel/Xanthus - po dłuuuuugiej przerwie zajrzałem ponownie do Ogama,tym razem bardziej w eko - Infiminium -
pół mózgi wy... blokada jest na wysyłanie ataków, nie na logowanie
-
Poka_Bydlaka napisał(a):
pół mózgi wy... blokada jest na wysyłanie ataków, nie na logowanie
prntscr.com/nkp84e -
Basik napisał(a):
Właśnie. Gdzie ta blokada ?. Mnie się udało zalogować ale pewnie niektórzy mają jeszcze kłopoty. Oj będzie się działo.
LEPIEJ STRACIĆ FLOTĘ ZA PRZYJACIELA NIŻ PATRZEĆ JAK ROŚNIE I RDZEWIEJE W ORBITACH
PIRAT KTÓRY PRZECIWSTAWIŁ SIĘ CENZURZE MODERATORÓW
Best Solo : u Yildun -41235,73%
Best ACS U Quaoar -147810.62%
Dał Ci Bóg nikczemną postać, jeśli się ludzie nie będą ciebie bali, to się będą z ciebie śmiali. -
Blokada ataków jest chyba po to aby wszyscy mieli równe szanse, skoro nie wszyscy mogą się zalogować.
Ale jasne... komuś się nie podoba, że jest blokada ataków bo tylko tak może innego złapać...
Ludzie co jest z Wami?
Są chyba inne sposoby na złapanie kogoś a nie wykorzystywanie awarii... -
blokada ataków na Fernirze właśnie została dopiero teraz włączonaOd upiorów, od potępieńców, od stworów długołapych
I od istot, co nocą łomocą
Zbaw nas, dobry Boże!
Modlitwa błagalna znana jako
„The Cornish Litany”
*
Mówią, że postęp rozjaśnia mroki. Ale zawsze, zawsze będzie istniała ciemność. I zawsze będzie w ciemności Zło, zawsze będą w ciemności kły i pazury, mord i krew. Zawsze będą istoty, co nocą łomocą. A my, wiedźmini, jesteśmy od tego,
by przyłomotać im.
Vesemir z Kaer Morhen -
Blokada na Fenrirze już się pojawiła
-
Ruda napisał(a):
Blokada na Fenrirze już się pojawiła
-
@SUNSHINEuniNEKKAR
Naprawdę nie rozumiem dlaczego minusujesz posty osób którzy piszę że blokada ataków to dobre rozwiązanie.
Może ktoś zrobił sobie FS na godzinę 16 ponieważ później musiał załatwić jakieś sprawy i wyjść. Tak ma 5 godzin na ogarnięcie i zabezpieczenie floty/konta.
Ty jesteś? Super ale może nie każdy mógł siedzieć i czekać aż ogame się naprawi. -
-
Widzę, że pomimo iż mamy blokadę ataków, to jeden właśnie leci Ciekawe, czy wleci.Konto Xai zostało reaktywowane 18.06.2017 po kasacji poprzedniego utworzonego 03.2006r.. Usunięcia dokonano podczas wgrywania nowego systemu w 2016 roku. Konto było nieaktywne zaledwie kilka miesięcy. Niestety, stało się, kilkaset postów trafiło ostatecznie na śmietnik historii.
Shame on You. -
u mnie to samo, problem z logowaniem:(
-
-
CerVezA napisał(a):
jak rozumiem z tej blokady nie ma takiej opcji ze naprawia szybciej np. do 19-20-tej i szybciej zdejmą blokadę tylko 22-a jest sztywna i niezmienna tak?
-
Proponuje przedłużyc blokade do 6 rano sie człowiek i wyśpi i spokojnie 4 odcinek 8 sezony gry o Tron obejrzy...Czasami lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż sie odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości...
-
ciap napisał(a):
@SUNSHINEuniNEKKAR
Naprawdę nie rozumiem dlaczego minusujesz posty osób którzy piszę że blokada ataków to dobre rozwiązanie.
Może ktoś zrobił sobie FS na godzinę 16 ponieważ później musiał załatwić jakieś sprawy i wyjść. Tak ma 5 godzin na ogarnięcie i zabezpieczenie floty/konta.
Ty jesteś? Super ale może nie każdy mógł siedzieć i czekać aż ogame się naprawi.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez SUNSHINEuniNEKKAR ().
-
Jak dla mnie może być na stałe ta blokada a jeśli jest czasowa to poproszę numer telefonu od Ciebie, gdy będę w potrzebie to zadzwonię i poproszę o blokadę na życzenie.
Ahhh zapomniałem-przecież dzisiaj szczyt powrotów z długiej majówki a jak mówią duże korki są.
Była awaria logowania. Gracze nie mieli wpływu i to nie była ich wina dlatego jest blokada ataków.
Jeżeli będziesz w potrzebie zawsze możesz kogoś poprosić o Zasiadanie konta. -
mrau napisał(a):
ciap mówi, że czekać, to czekać cierpliwie.
dowództwo zrobi tak, żeby wszyscy byli zadowoleni, więc bez paniki, nikt pokrzywdzony nie będzie.
zluzować majty.
-
chinski-_-zwiad napisał(a):
Zobaczymy , jezeli backaup'u nie bedzie to ja bede pokrzywdzony
-
chinski-_-zwiad napisał(a):
mrau napisał(a):
ciap mówi, że czekać, to czekać cierpliwie.
dowództwo zrobi tak, żeby wszyscy byli zadowoleni, więc bez paniki, nikt pokrzywdzony nie będzie.
zluzować majty.
Wyślesz zgłoszenie, wkleisz raport.
GO/SGO sprawdzi logi w postaci wyskanowania Twojej floty, startu obcej floty i godzinę awarii - jak czasy się pokryją, to dostaniesz pz do zebrania i odbudowania.
Tak było przy ostatniej awarii i tak może być i teraz. -
Zezlomowane zostaly moje satelitki i obrona ze o utracie surowcow nie wspomne , mimo ze widzialem atak nie moglem nic zrobic bo po kliknieciu w stocznie wywalilo mnie z gry ...
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0