Witam mojej żonie odstrzeliło i założyła na swoim telefonie konto na tym samym Universum, teraz moje pytanie ja gram na laptopie i swoim telefonie a żona tylko na swoim telefonie, czy obowiązuje nas zakaz interakcji miedzy kontami czy jak urzadzenia sa rozne (nie bedzie logowac ani na laptopie ani na moim telefonie) to mozemy grac wspolnie na Uni nie zglaszajac tego jaka "wspolna gre na jednym komputerze" ? z internetu czasem korzystamy tego samego ale bede staral sie aby zona na wlasnym necie z telefonu klikala, ale urzadzenie chyba nadaje i tak rozny mac i Ip? jak to wyglada w mysl zasad? bo zona sie chce pobawic eko i chcialbym ewentualnie kiedys tam bronic jej przed agresorami lub handlowac
pytam bo nie wiem czy musze pisac ticketa i unikac kontaktu miedzy kontami czy jednak jak urzadzenia sa rozne (na pewno ani na laptopie ani na moim telefonie nie zaloguje na swoje konto) to normalnie mozemy grac jak z kazdym innym graczem, oczywiscie reszta zasad jak handel, push itp beda przestrzegane na 200% a nie chcial bym z niewiedzy wyłapać bana bez sensu za multikonto, konto lobby tez żona ma swoje na telefonie a ja swoje.
pytam bo nie wiem czy musze pisac ticketa i unikac kontaktu miedzy kontami czy jednak jak urzadzenia sa rozne (na pewno ani na laptopie ani na moim telefonie nie zaloguje na swoje konto) to normalnie mozemy grac jak z kazdym innym graczem, oczywiscie reszta zasad jak handel, push itp beda przestrzegane na 200% a nie chcial bym z niewiedzy wyłapać bana bez sensu za multikonto, konto lobby tez żona ma swoje na telefonie a ja swoje.
EMERYTURA TIME
15 lat gry
232 ST
100k+ %
12 Serverów
0 Złomów
Setki Wspaniałych Ludzi poznanych dzięki tej grze
15 lat gry
232 ST
100k+ %
12 Serverów
0 Złomów