cichah2o napisał(a):
Mam nadzieję, że wprowadzą to z urlopami i na starych uni.
Newsletter OGame #24 - Nowy limitowany urlop
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Art napisał(a):
cichah2o napisał(a):
Mam nadzieję, że wprowadzą to z urlopami i na starych uni.
Jak to nie żart to zobaczymy co z tego będzie.
edit;
Choć z drugiej strony z chęcią bym zobaczyła grającego @vem_ nawet siłą!Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez powyginany drucik ().
-
No dobre info urlopy są fajne
-
no są fajne ja wróciłem po niecałych 4 latach do gryShadow Company
Atakujemy nie dla tego że jesteśmy silni tylko że przeciwnik prowokuje swą słabością -
Strzelec84 napisał(a):
no są fajne ja wróciłem po niecałych 4 latach do gry
no ale wróciłeś a jak zniosą te urlopy to ludzie pokasują konta albo będą farmami totalnymi a będą chcieli wrócić to nie będą mieli do czego skoro limit bedzie na urlopa -
echh wejdzie to na nowe uni ciekawe jak to z fuzja rozwiaza hahah
-
Czyli pomysł upadł ale to by mogli wprowadzić na wszystkich uniwersach: Ponadto zaimplementowaliśmy możliwość cooldownu, który nie pozwoli na bezpośrednią reaktywację urlopu zaraz po opuszczeniu trybu urlopowego
Było by ciekawie i lekkie utrudnienie dla oszustów zsyłających sure z kont ekowych -
-
Uważam że urlop powinien służyć odstawieniu gry na kilka tygodni, lub zawieszeniu gry pod niedostępność neta, czyli tak jak na prosty rozum i zdrowy rozsądek by wypadało. Zostawianie konta na wieczny urlop, czy logowanie się po latach jest bez sensu. Niekiedy brakuje konkretnych obszarów żeby kolonizować, bo trzydzieści układów pod rząd na niebiesko. To są właśnie ci gracze, którzy na początku myślą o topce i na których GF najwięcej zarabia przy starcie serwera. Nie rozumiem co w tym skomplikowanego i dlaczego nie kwapią się, by wprowadzić to na wszystkich uni. Kiedy wprowadzali zakrzywienie, zrobili ankietę. Byłem na nie, żeby potem i tak wprowadzili na moim uni. Nie rozumiem po co tyle zamieszania, pytania niby o zdanie, skoro i tak będzie jak ma być. Już lepiej wprowadzić info w przeddzień zmiany i postawić przed faktem niemal dokonanym :)
-
jak juz art wyzej napisal nigdy to nie wejdzie a wy nadal o.tym nie ma szans na 68 sa takie floty ze fs kosztuje tyle ze wchodzisz tylkp jak.zadzwonia zeby poleciec nie mowie o q choc salient lata tylko z paliwem reszta stoi ale to flota ciezka do rozbrojenia jak ci zabronia urlopowac to gra padnie majas od reki i przeczowam.ze ogame by padlo
-
Czyli patologia nadal ma zostac Wieczne Urlopy i Gra UFS.em ???
Brawo Wy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"KOCHAM ŻYCIE KTÓREGO NIE NAWIDZE, NIENAWIDZE ŻYCIA KTÓRE KOCHAM" -
@john malkowitz007 zrozum, ze gra jest dla gracza a nie gracz dla gry. Ja mialem 2 lata gry z doskoku. Bylem typowy ufs. Schodzilem z urlopu na 2-3 dni by znowu uciekac na urlop na 2-3 tygodnie. Nawet niektorzy na Draco mysleli, ze moje konto zmienilo wlasiciela. A ja tylko podjalem prace jako kierowca miedzynarodowy i poza granicami Polski nie mialem dostepu do neta. Nie mozna kogos zmusic do gry. Kazdy gra na miare swoich mozliwosci. Ludzie pracuja, wychowuja dzieci itp, itd. Nie kazdy ma takie zycie, ze od rana do wieczora ma czas by tylko klikac w ogame.
-
truck zakladajac konto akceptujesz regulamin i konto nigdy nie bedzie twoje wprowadza urlop 5 dni wroku zakceptowales.tak ? I grasz....
-
kobuszewski16 napisał(a):
truck zakladajac konto akceptujesz regulamin i konto nigdy nie bedzie twoje wprowadza urlop 5 dni wroku zakceptowales.tak ? I grasz....
Mam na buddy jednego dostawce, ktory nie zalogowal sie juz od 24 dni. I co z nim? Ma poleciec jego konto z uni na przemial albo calkiem zniknac bo sie gosc nie loguje? Litosci. Ogarnie real to wroci chyba, nie? -
masz racje ale to gf wiec czego sie.tu spodziewac
podpisujesz z nimi umowe zakladajac konto zgadzasz sie na.ich warunki a to masz.to.twoja.duma.bo kogos zlomles reszta jest ich moze ten twoj dostawca olal ta gre pamietaj gf patrzy na szmal nie na pojedyncze jednostki odejdziesz ty przyjdzie inny kupi anty i gra -
Pisalem wyzej , napisze jeszcze raz
3..4 miesiace urlopu w roku ( do uzgodnienia )
Ktos potrzebuje wiecej niech kupi za AM"KOCHAM ŻYCIE KTÓREGO NIE NAWIDZE, NIENAWIDZE ŻYCIA KTÓRE KOCHAM" -
@john malkowitz007 to przestań pisać, bo NIKT tego nie weźmie pod uwagę. Samo GF wycofało się z tego pomysłu, bo był po prostu głupi
-
john malkowitz007 napisał(a):
Pisalem wyzej , napisze jeszcze raz
3..4 miesiace urlopu w roku ( do uzgodnienia )
Ktos potrzebuje wiecej niech kupi za AM
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 5
5 gości