Jestem na nie dlatego, że ładowność sond powoduje, że w grze przewagę zaczynają mieć gracze siedzący non stop przy kompie, farmiąc cały dzień można wyczyścić okolicznych idlerów i jak przeciętny zjadacz chleba wraca z pracy, nie ma już czego farmić, przerabiałem to na Xanthusie. Nie wiem jak jest teraz, ale więcej jak 20k surki z idlera tam nie widziałem.
A tak na Europie są idlerki po 200k-1kk i wystarcza dla każdego.
Z drugiej strony osoby, które mają mało czasu mogłyby zrobić szybko zrzutkę podrzucić sobie trochę surki itd. Przy obecnych milionowych punktach gdzie top 1 dobija do 45kk pkt większość jest ustawiona pojedyńcze osoby farmiące sondami nie zabużałyby gry innym.
Nie gram na Europie, ale gram na Yildunie gdzie jest ładowność sond i nie ma problemu ze znalezieniem idlaczków z surką nawet i po 2-3kk... tyle, że są to idlaczki z paroma kk punktów (2-3+)
In a closed society where everybody's guilty, the only crime is getting caught. In a world of thieves, the only final sin is stupidity.
Ja jestem za, może też by się udało zwiększyć prędkość badań do x12 ?
Z informacji jakie są na chwilę obecną dostępne szybkość badania musi być wielokrotnością speed eko i max x12. Jeżeli na serwerze jest speed eko x7 to badanie tylko może być na x7.
This seems like a good time for a drink, and a cold calculated speech with sinister overtones. A speech about politics, about order, brotherhood, power. But speeches are for campaigning. Now is the time for action.