No to wjechalo multi Kilerek, Rafordzik, Hektorek i Franek. Wiadomo gdzie sura bedzie szla teraz z konta Franka
Ciesze sie, ze juz nie uczestnicze w tym syfie na Quantum

Bunny napisał(a):
Ciesze sie, ze juz nie uczestnicze w tym syfie na Quantum
Gonzo napisał(a):
tak publicznie? Daj znać ile Ci majsik za konto zaoferujeBunny napisał(a):
Ciesze sie, ze juz nie uczestnicze w tym syfie na Quantum![]()
Bunny napisał(a):
Nie sprzedaje sie jak inniGonzo napisał(a):
tak publicznie? Daj znać ile Ci majsik za konto zaoferujeBunny napisał(a):
Ciesze sie, ze juz nie uczestnicze w tym syfie na Quantum![]()
Bunny napisał(a):
No to wjechalo multi Kilerek, Rafordzik, Hektorek i Franek. Wiadomo gdzie sura bedzie szla teraz z konta Franka Ciesze sie, ze juz nie uczestnicze w tym syfie na Quantum
spirycik napisał(a):
Najgorsze jest to, że dostanie bana na 2tyg, za push dzięki któremu jest 1rok do przodu.
Pradawny napisał(a):
a to nie jest przypadkiem tak ze ban przypisany jest do @ i wystarczy zmieniac @
szpic napisał(a):
Ale wiesz ze przy banie za push odsylasz surkę wiec nie bedzie 1 rok do przodu?spirycik napisał(a):
Najgorsze jest to, że dostanie bana na 2tyg, za push dzięki któremu jest 1rok do przodu.
szpic napisał(a):
Ale wiesz ze przy banie za push odsylasz surkę wiec nie bedzie 1 rok do przodu?spirycik napisał(a):
szpic napisał(a):
To o ile dobrze znalazlem nie była decyzja naszego teamu. To w jakimś kraju nie do końca ponoć zgodne z przepisami było wiec usuneli wszędzie.
Nie pytaj mnie gdzie i dlaczego.
szpic napisał(a):
To o ile dobrze znalazlem nie była decyzja naszego teamu. To w jakimś kraju nie do końca ponoć zgodne z przepisami było wiec usuneli wszędzie.
Nie pytaj mnie gdzie i dlaczego.
19dawid45 napisał(a):
Co nie oznacza że nie jest im to na rękę...
Rozumiem, że robicie swoją pracę za darmo poświęcając swój prywatny czas - chwała wam za to.ciap napisał(a):
Czasem jak czytam forum to smutno sie robi gdy widzę jak GO pracuje a gracze piszą że ktoś bezkarny.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
@ciap Jest to dobry krok na przód ale nie wyczerpuje tematu o którym pisałem. Według mnie nawet bez zmiany przeliczników handlowych ewidentnie widać, że jedno konto traci, a drugie zyskuje.ciap napisał(a):
@spirycik
Z inicjatywy teamu PL poszło zapytanie o zmianę przeliczników na bardziej odzwierciedlające wartość deuteru przy handlarzu. Zasady są międzynarodowe więc akceptacja musi pójść z góry ponieważ dotyczy każdego kraju.
Proszę wyjaśnij mi co da zmiana przeliczników. W jaki sposób przyczyni się to do ukrócenia pushu?ciap napisał(a):
Z inicjatywy teamu PL poszło zapytanie o zmianę przeliczników na bardziej odzwierciedlające wartość deuteru przy handlarzu. Zasady są międzynarodowe więc akceptacja musi pójść z góry ponieważ dotyczy każdego kraju.
chemikos napisał(a):
Proszę wyjaśnij mi co da zmiana przeliczników. W jaki sposób przyczyni się to do ukrócenia pushu?ciap napisał(a):
Jakie przeliczniki zaproponowano?
spirycik napisał(a):
@ciap Jest to dobry krok na przód ale nie wyczerpuje tematu o którym pisałem. Według mnie nawet bez zmiany przeliczników handlowych ewidentnie widać, że jedno konto traci, a drugie zyskuje.
Gonzo napisał(a):
albo ludzie techniczni jakich zatrudniaja to debile