Po zalogowaniu w lobby u góry klikasz w swój email. Tam wybierasz "wygeneruj kod przekazania", zaznacza serwer lub serwery jakie komuś chcesz przekazać i generuj kod.
Kod kopiujesz osobie której oddajesz a ona wprowadza go w swoim lobby za pomocą "wprowadź kod" po rozwinięciu listy u góry pod email.
Ja za to mam pytanie jak można przekazywać komuś konto skoro nie ma możliwości rozmowy o tym na forum oraz nie można nigdzie umieścić postu z zapytaniem czy ktoś nie ma konta do oddania?
Ja za to mam pytanie jak można przekazywać komuś konto skoro nie ma możliwości rozmowy o tym na forum oraz nie można nigdzie umieścić postu z zapytaniem czy ktoś nie ma konta do oddania?
Owszem przeczytałem o co pytał kolega wyżej ale z racji że nie można się nigdzie niczego konkretnego dowiedzieć to gdzieś trzeba zapytać. No ludzie konkrety chce a nie odpowiedzi na około . Stworzone jest przekazywanie kont żeby komuś konto oddać, gdzie człowiek ma pytać o konta czy ktoś nie ma do oddania? w grze pisać do ludzi do każdego i spam robić ? specjalnie założyć konto na danym uni wypisywać do innych i jak już jakimś cudem się dostanie to mieć bana za to że się założyło nowe i drugie bo sie dostało ? nie piszcie mi że wszyscy moderzy czytają cała całe forum i wszystkie wątki i są na bierząco ze wszystkim.
jak już jakimś cudem się dostanie to mieć bana za to że się założyło nowe i drugie bo sie dostało ?
Jeżeli masz konto i dostaniesz nowe to na starym klikasz kasację + urlop i nigdy więcej się tam nie logujesz wtedy możesz grać na nowym bez strachu o bana. Możesz tez stare konto komuś przekazać innemu.