Z racji na brak reakcji Operatora na niedokonanie przenosin moich koloni za co
zapłaciłem kupując antymaterie - ta zaś mimo braku przenosin została mi
zabrana podtrzymuje swoją decyzję. tym samym poniższy czas jest datą
kasacji mojego konta
Do tego czasu będę dalej uczestniczył w rywalizacji S&D - ale jeśli
do tego czasu GF nie naprawi błędu i nie zrekompensuje mi poniesionych
strat - [w co szczerze wątpię bo im wisi dobro graczy najwyraźniej] -
moje konto przestanie istnieć a tym samym już dziś życzę wam tak na
wszelki wpadek rozsądku i powodzenia, a także wyleczenia z nałogu.
Zamierzałem kupić też antymaterię pod kolejne przenosiny - z przyczyn
oczywistych - nie zamierzam - brawa dla GF - koniec tematu
Ponadto dawanie banów kilkudniowych za wielokrotne pushowanie i multi dla push kont nie dając takiego graczowi który nagminnie łamie regulamin tylko dokłada do już przepełnionej czary goryczy
Nieoficjalnie pragnę też was powiadomić iż gracz TEST kilka dni temu podjął decyzje o kasacji konta po tym jak po braku reakcji na zgłoszenia pushy gracza Blacklate wystawił prowokacyjny post na forum o sprzedaży konta - przez co dostał natychmiastowego bana na forum. Mimo próby odwoławczej OPy nie chcą zdjąć mu bana na forum. Powyższe jest więc bezpośrednią przyczyną jego urlopu i z rozmowy telefonicznej załączonej kasacji konta która powinna nastąpić na początku przyszłego tygodnia.
Brawo WY
Powyższe zachowanie GF wpisuje się w politykę całego narodu sąsiadującego z naszą granicą - przyjąć i objąć opieką oszustów i złodziei a karać własnych wartościowych i "płacących podatki w anty obywateli"
Do czasu kasacji czekam na reakcje GF - w przypadku braku realizacji zakupionej usługi i rekompensaty - powodzenia wam a im ..........
wstępnie żegnam
zapłaciłem kupując antymaterie - ta zaś mimo braku przenosin została mi
zabrana podtrzymuje swoją decyzję. tym samym poniższy czas jest datą
kasacji mojego konta
To konto zostanie skasowane 11.Feb.2019 03:00:00
Do tego czasu będę dalej uczestniczył w rywalizacji S&D - ale jeśli
do tego czasu GF nie naprawi błędu i nie zrekompensuje mi poniesionych
strat - [w co szczerze wątpię bo im wisi dobro graczy najwyraźniej] -
moje konto przestanie istnieć a tym samym już dziś życzę wam tak na
wszelki wpadek rozsądku i powodzenia, a także wyleczenia z nałogu.
Zamierzałem kupić też antymaterię pod kolejne przenosiny - z przyczyn
oczywistych - nie zamierzam - brawa dla GF - koniec tematu
Ponadto dawanie banów kilkudniowych za wielokrotne pushowanie i multi dla push kont nie dając takiego graczowi który nagminnie łamie regulamin tylko dokłada do już przepełnionej czary goryczy
Nieoficjalnie pragnę też was powiadomić iż gracz TEST kilka dni temu podjął decyzje o kasacji konta po tym jak po braku reakcji na zgłoszenia pushy gracza Blacklate wystawił prowokacyjny post na forum o sprzedaży konta - przez co dostał natychmiastowego bana na forum. Mimo próby odwoławczej OPy nie chcą zdjąć mu bana na forum. Powyższe jest więc bezpośrednią przyczyną jego urlopu i z rozmowy telefonicznej załączonej kasacji konta która powinna nastąpić na początku przyszłego tygodnia.
Brawo WY
Powyższe zachowanie GF wpisuje się w politykę całego narodu sąsiadującego z naszą granicą - przyjąć i objąć opieką oszustów i złodziei a karać własnych wartościowych i "płacących podatki w anty obywateli"
Do czasu kasacji czekam na reakcje GF - w przypadku braku realizacji zakupionej usługi i rekompensaty - powodzenia wam a im ..........
wstępnie żegnam