kwasor [P N] vs. Omega93 [UNITED] ~ 7738.99%

• kwasor [P N] vs. Omega93 [UNITED] ~ 7738.99%

Wstawiam za kumpla, który wita się z sojuszem, a nie ma już konta na ogame.
    Top 1 się zapłacze

Dnia 06-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor kwasor [P N]

Pancernik 50.000
    Sonda szpiegowska 1

Obrońca Omega93 [UNITED]

Mały transporter 227
    Duży transporter 143.000
    Lekki myśliwiec 122
    Ciężki myśliwiec 64
    Krążownik 300
    Statek kolonizacyjny 9
    Recykler 2.002
    Sonda szpiegowska 400
    Gwiazda Śmierci 14

Po bitwie...

Agresor kwasor [P N]

Pancernik 49.287 ( -713 )
    Sonda szpiegowska 1 ( -0 )

Obrońca Omega93 [UNITED]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    12.321.750 Metalu, 12.321.750 Kryształu i 12.321.750 Deuteru
    338.926.459 Metalu, 72.754.988 Kryształu i 888.398.553 Deuteru
    169.463.229 Metalu, 36.377.494 Kryształu i 309.239.277 Deuteru
    84.731.615 Metalu, 18.188.747 Kryształu i 247.239.638 Deuteru
    42.365.807 Metalu, 9.094.373 Kryształu i 123.619.820 Deuteru
    16.876.666 Metalu, 4.547.187 Kryształu i 29.206.147 Deuteru

Agresor stracił łącznie 60.605.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 1.903.532.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 390.681.600 metalu i 383.217.600 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 2.427.995.250 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 1.033.977.126
    Kryształ: 507.982.139
    Deuter: 1.599.330.185
    agresor zyskał łącznie 3.141.289.450 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -1.619.999.526
    Kryształ: -1.082.808.539
    Deuter: -1.628.719.185
    obrońca stracił łącznie 4.331.527.250 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.8
  • Bigot napisał(a):

Top 1 się zapłacze

-hetevox- napisał(a):

Ciekawe gdzie te surowce miały trafić...
    graty dla agresora, miło wiedzieć że jeszcze kogoś ciągnie to tych cyferek, ale mam też nadzieję że dorósł bardziej niż panowie wyżej,bo to dziecinada...
    To że ktoś ma dużo dexu to znaczy że zbiera to dla ciap? Buhaha A może ma swoje plany np astro? :quasi: Wkleja za kolegę i na starcie rozpetuje gownoburze ... A drugi nie lepszy.
    Obrońcy oczywiście szo, kiedyś ubierasz ;)
  • ^Rece ktore lecza^ napisał(a):

Bigot napisał(a):

Top 1 się zapłacze

-hetevox- napisał(a):

Ciekawe gdzie te surowce miały trafić...
    graty dla agresora, miło wiedzieć że jeszcze kogoś ciągnie to tych cyferek, ale mam też nadzieję że dorósł bardziej niż panowie wyżej,bo to dziecinada...To że ktoś ma dużo dexu to znaczy że zbiera to dla ciap? Buhaha A może ma swoje plany np astro? :quasi: Wkleja za kolegę i na starcie rozpetuje gownoburze ... A drugi nie lepszy.
    Obrońcy oczywiście szo, kiedyś ubierasz ;)
    Już drugi raz nieudolnie bronisz @ciap
    Myślisz ,że jest tak słaba że nie potrafi odpowiedzieć na posta gdzie o niej mówią.?
    No przecież da radę.. ;)
    Nie potrafisz nawet prawidłowo zinterpretować posta kolegi @-hetevox- Piszesz chyba z szablonu i kopiuj-wklej często używasz.
    Adwokat na miarę swojego avatara.

Gratulacje dla nowego gracza w naszym sojuszu, początek masz bardzo dobry.
    Czekamy na więcej. :D
    "nikogo nie obchodzą sińce upadłych aniołów"
  • @Uziel
    Cokolwiek tu napiszę i tak będzie że to moje multi. Więc po co mam się produkować? :fsmile:

Jeżeli Omega93 uzna za potrzebne to sam napisze po co mu był deuter. Nie mam zamiaru się wypowiadać za inne osoby. Jak już pisałam w DiD jeżeli macie jakieś pytanie do kogoś piszcie do tej osoby. Nie prowadzę kancelarii adwokackiej żeby trzeba było wszystkie sprawy załatwiać z moim udziałem. Nie jestem adwokatem.

@Michał
    Lamko! :fgrin:

____
    Ciekawe kto tu kogo ciągle zaczepia, co nie?
    Posłucham tych parę osób i temat dla mnie zakończony
    .
    Jak wygląda fuzja > FAQ Fuzji z OGame
    Fuzja a temperatury > Klik

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().

• Uziel napisał(a):

Już drugi raz nieudolnie bronisz @ciapMyślisz ,że jest tak słaba że nie potrafi odpowiedzieć na posta gdzie o niej mówią.?
    No przecież da radę.. ;)
    Nie potrafisz nawet prawidłowo zinterpretować posta kolegi @-hetevox- Piszesz chyba z szablonu i kopiuj-wklej często używasz.

A tu nie potrafisz sformułować zdania i często odnosisz się do awatarów,co nie masz już się czego przyczepić?^^, dla twej wiedzy niektórzy mają wszystko w du..zym poważaniu te pkt dla których ludzie skaczą sobie do oczu dlatego w avkach umieszczają śmieszne lub dziwne obrazki bo mają dystans...

Nie bawię się w adwokata i dobrze wiem że ciap sobie poradzi, wyrażam tylko swoją opinię i ukazuje zaslepionym kto tu paskudzi we własnym gnieździe. Sami robicie sobie syf i prowokujecie A później płacz i nagonka na ofiarę że to ona agresor, ludzi prostych może oszukacie ale mało ich tu...

Szo obrońcy raz jeszcze

Ps:sory Kasai za dodatkową robotę

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Turysta^ ().

• xLORD SITHx napisał(a):

Jeszcze trochę trzeba "podsmażyć" tematy i wykrystalizuje się grono prz ciap :P

Graty dla agresora, super starcie!
    Oby więcej!
    tak dla jasności cię zgłosiłem żebyś wiedział że to ja ;) .
    Nie będę używał tego słowa ale to nie to A szacunek na który trzeba sobie zasłużyć ale wam do tego daleko i chyba nie wiecie co to. A wyjaśniał wam nie będę bo szkoda mi na was więcej czasu marnować. :*

Uziel napisał(a):

Jak potwierdzisz swoją tezę ,że często się odnoszę do awatarów to likwiduję to konto na forum.Jak nie potwierdzisz.to Ty likwidujesz.
    Przyjmujesz wyzwanie.? Podaj rękę...
    Nawilżasz Team jak Gmyz mocodawcom z TVP. ;)
    ostatnio odnosiłes się do avka Filu że też obrazek prosty i nie biceps A d na nim czy z nie? Ale w którym to było temacie i czy nadal ten post jest nie chce mi się szukać w tej chwili.
    Nic nie nawilzam A twój post tylko udowadnia to co mowilem że nie wiesz co to szacunek...

xLORD SITHx napisał(a):

Wiadomo kto zgłasza.A szacunek u przydupasów ciap i nadużywających władzy cenzorów to nic godnego uwagi ;)
    no to się cieszę że wszystko jasne!.
    Ja nie wymagam szacunku dla mnie bo od osób jak wy nic on nie znaczy.
    Nic nie nadużywam, jakbyś nie wiedział też mam wpisy w profil za "wykroczenia" i nigdy nie prosiłem nikogo by poblazliwie mnie traktował czy zdjął bana. Jest wina jest kara, taka jest moja zasada.

Selene napisał(a):

Z tym dystansem to różnie bywa, zauważyłam że niektórzy tak dużo o nim piszą a potem okazuje się że mają go tylko wtedy kiedy im pasuje ;).
    Selene jeśli chcesz sprawdzić Czy ja mam wystarczy sprawdzić pkt flot i ogolne z tego roku jeśli masz dostęp do takich danych. Myślę że to wystarczy.

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez ^Turysta^ ().

xLORD SITHx napisał(a):

Oby więcej!
    tak dla jasności cię zgłosiłem żebyś wiedział że to ja ;) .Nie będę używał tego słowa ale to nie to A szacunek na który trzeba sobie zasłużyć ale wam do tego daleko i chyba nie wiecie co to. A wyjaśniał wam nie będę bo szkoda mi na was więcej czasu marnować. :*
    Wiadomo kto zgłasza.
    A szacunek u przydupasów ciap i nadużywających władzy cenzorów to nic godnego uwagi ;)

UNI 39: OFF
    UNI 40: OFF
    UNI 69: OFF
    UNI Nekkar: ON

Uziel napisał(a):

Już drugi raz nieudolnie bronisz @ciapMyślisz ,że jest tak słaba że nie potrafi odpowiedzieć na posta gdzie o niej mówią.?
    No przecież da radę.. ;)

1.A tu nie potrafisz sformułować zdania i często odnosisz się do awatarów,co nie masz już się czego przyczepić?^^, dla twej wiedzy niektórzy mają wszystko w du..zym poważaniu te pkt dla których ludzie skaczą sobie do oczu dlatego w avkach umieszczają śmieszne lub dziwne obrazki bo mają dystans...
    Nie bawię się w adwokata i dobrze wiem że ciap sobie poradzi, wyrażam tylko swoją opinię i ukazuje zaslepionym kto tu paskudzi we własnym gnieździe. Sami robicie sobie syf i prowokujecie A później płacz i nagonka na ofiarę że to ona agresor, ludzi prostych może oszukacie ale mało ich tu...

Szo obrońcy raz jeszcze

Ps:sory Kasai za dodatkową robotę
    Jak potwierdzisz swoją tezę ,że często się odnoszę do awatarów to likwiduję to konto na forum.
    Jak nie potwierdzisz.to Ty likwidujesz.

xLORD SITHx napisał(a):

Jeszcze trochę trzeba "podsmażyć" tematy i wykrystalizuje się grono przydupasów ciap :P

Oby więcej!
    Zakalec wyjdzie.?
  • Gratulacje, piękne wejście, witamy i prosimy o więcej :) .

^Rece ktore lecza^ napisał(a):

niektórzy mają wszystko w du..zym poważaniu te pkt dla których ludzie skaczą sobie do oczu dlatego w avkach umieszczają śmieszne lub dziwne obrazki bo mają dystans...
    Z tym dystansem to różnie bywa, zauważyłam że niektórzy tak dużo o nim piszą a potem okazuje się że mają go tylko wtedy kiedy im pasuje ;).
  • Po 1 nigdzie nie wymieniłem nicka Ciap, ani Dagusia, więcej dystansu
    po 2 nigdzie nie pisałem o puszu
    po 3 miałem na mysli top 1 we flotach, czyli Aro ale on ma wywalone na to :D
    po 4 uderz w stól a nożyce się same odezwą

Edit

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Bigot ().

xLORD SITHx napisał(a):

Oby więcej!
    tak dla jasności cię zgłosiłem żebyś wiedział że to ja ;) .Nie będę używał tego słowa ale to nie to A szacunek na który trzeba sobie zasłużyć ale wam do tego daleko i chyba nie wiecie co to. A wyjaśniał wam nie będę bo szkoda mi na was więcej czasu marnować. :*

Uziel napisał(a):

Jak potwierdzisz swoją tezę ,że często się odnoszę do awatarów to likwiduję to konto na forum.Jak nie potwierdzisz.to Ty likwidujesz.
    ostatnio odnosiłes się do avka Filu że też obrazek prosty i nie biceps A d na nim czy z nie? Ale w którym to było temacie i czy nadal ten post jest nie chce mi się szukać w tej chwili.Nic nie nawilzam A twój post tylko udowadnia to co mowilem że nie wiesz co to szacunek...
    Bardzo Cię proszę,poszukaj,a jak znajdziesz,to po otwarciu paczki zrozumiesz,że to nie o mnie piszesz.
    Rozmawiajmy o faktach..za dużo proszę..?

Obrońca wybitnie do odbudowy.. :P