Założy w końcu ktoś temat rekordy u68?
solo: 11'254%
acs: 53'196%
102 ST: 351'984,54%
acs: 53'196%
102 ST: 351'984,54%
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
kruszynka napisał(a):
Widzę, że paru chętnych się znalazło jednak żaden nie przedstawił nawet projektu jak takie rekordy miałyby wyglądać.
Jeżeli ktoś faktycznie będzie zainteresowany prowadzeniem takiego tematu to niech się zgłosi do mnie na pw. Temat zamykam bo konkurs nierozstrzygnięty
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez 19dawid45 ().
19dawid45 napisał(a):
Z resztą cały ten wasz Team to jedno wielkie nieporozumienie... nie liczą się gracze tylko wasze widzi mi się
ciap, Ty chyba zapominasz, że nie masz magicznego przycisku "Orange mode ON/OFF" przy swoim nicku i wątpię, żeby sobie ktoś wdawał się w analizę Twojej wypowiedzi, żeby wydedukować czy w tym momencie piszesz jako członek teamu, czy też jako zwykły gracz. Kiedyś była taka niepisana zasada, że póki nick jest kolorowy, to członkiem teamu jest się zawsze i trzeba trzymać pewien poziom. Od Ciebie próżno tego oczekiwać, więc może po prostu na początku posta zaznaczaj, czy to wypowiedź członka teamu, czy może zwykłego usera i nie będzie niedomówień...ciap napisał(a):
Wtedy nie pisałam jako team a gracz któremu z innego serwera przyszło paru znajomych. Ja rozumiem fuzję jako każdy zaczyna z nową kartą i w rekordach powinny być rekordy które aktualnie są na serwerze. Jeżeli przepisujemy rekordy z s68 których już nie ma to może na sMerkur ktoś miał rekord który też znikł. Starocie z s68 zostają, sMerkur nie.19dawid45 napisał(a):
Z resztą cały ten wasz Team to jedno wielkie nieporozumienie... nie liczą się gracze tylko wasze widzi mi się
W poprzednim temacie również była o tym dyskusja > Rekordy Uni68