Dziękujemy Leonidas za info że Mili nie odbudowal się czysto
. Co do odbudowy Yesa jesteś w błędzie, ale jak widzę wiesz lepiej.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Krwawy Tapicer napisał(a):
To ja też wiem lepiej i to Yes Man nie odbudował się czysto, a co do Miliego jesteś w błędzie
Calipso, asasello i MEN X lubią to.
Leonidas napisał(a):
Dalej nie kumasz o co mi chodzi. Jak Ty, bądź ktokolwiek inny z P N kupi paliwo (bo nie ukrywacie że kupujecie) po 1:1 (bądź inny równie korzystny przelicznik, a wiem z pra pra doświadczeń że takie dostajecie) z multikonta (bądź "kolegów" z jednego akademika z ATM) i potem wyśle do Yes Mena jako prezent/podarek/pomoc dla powodzian to jest to wciąż taki sam push jakby sam to kupował a wy to nazywacie czystą odbudową. Bo handlujecie. A handelj jest dopuszczalny. Tyle że to taki push drugiego stopnia, pranie surkiI jeszcze raz powtórzę, jedyne co potępiam to to że jeszcze komuś próbujecie wcisnąć że jesteście ostatnim kryształowym sojuszem na OGame. Nie jesteście. Nie ma tu takich.
asasello i FILU lubią to.
nscr lubi to.
Krwawy Tapicer napisał(a):
A sama ciągniesz tematSelene napisał(a):
Wreszcie coś mądrego, @wilku86 dobrze napisał, często wypowiadają się osoby które nie mają pojęcia o tym co piszą, tak jak teraz Leonidas o odbudowie Yesa.
![]()
ps. Mili bez bana
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Selene ().
asasello lubi to.
nscr i Barry lubią to.
john malkowitz007 napisał(a):
Tego jakos nikt nie widzi i nie chce przyjac do wiadomosci
Nie bylo tak jak to niektorzy pisali
Milli juz gra bez bana
asasello lubi to.
buffalo9 napisał(a):
a ja widzę , że nadal jest na banie...john malkowitz007 napisał(a):
Tego jakos nikt nie widzi i nie chce przyjac do wiadomosci
Nie bylo tak jak to niektorzy pisali
Milli juz gra bez bana
asasello i buffalo9 lubią to.
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Calipso ().
asasello lubi to.
Leonidas napisał(a):
EhhNie chce mi się
Zwyczajnie mi się nie chce
W każdym razie cieszy mnie fakt że jak ktoś bana nie ma to gra w 100% uczciwie. Potężna podpórka dla ARO
![]()
Buźka mordeczki![]()
Calipso napisał(a):
Ps.: Leonidas, ty jestes z uni1 (ja nie), to powinienes lepiej wiedziec, ze osoby ktore probowaly, czy zaczely grac nieuczciwie, byly z PN usuwane i takich tez tam nie przyjmowano i takie zasady w PN pozostaly do dzisiaj. Ja rozumiem cala ta niechec, wywolana rywalizacja Templars z PN na uni1, ale bez przesady z tymi zlosliwosciami.
Moczar lubi to.
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez priesten ().
Wisior, Calipso, BoSkI_WiAtR i jeden inny lubią to.
Selene napisał(a):
Wreszcie coś mądrego, @wilku86 dobrze napisał, często wypowiadają się osoby które nie mają pojęcia o tym co piszą, tak jak teraz Leonidas o odbudowie Yesa.
Calipso, asasello i Krwawy Tapicer lubią to.
Calipso i asasello lubią to.
priesten napisał(a):
1) Handle sa handlami - różnice na przelicznikach, prawo rynku, może sie podobać lub nie, połowa ekowców na Uni próbojąca sie bawić handlami w tym nasze top łan tak działa, taniej kupi drożej sprzeda, jeżeli to uważacie to za pranie surowców to wiekszość handlarzy tak działa, z bólem serca w PN-ie jest może 1-2 takie osoby. Tak Leonidas oni piorą brudną Sure
ciap i ^Rece ktore lecza^ lubią to.
Leonidas napisał(a):
@ciap ilu masz stałych "grających" handlarzy co Ci opychają dex po 1:1 ?
^Rece ktore lecza^, FILU i Reko lubią to.
nscr, john malkowitz007 i Chyba_TY lubią to.
Chcesz się bawić w Jamnika? Szantażował ludzi "sprzedaj mi dex albo Cie rozwalę". A że nikt mu nie chciał sprzedawać to rozwalał.Chyba_TY napisał(a):
Na fali widać dostawców dla Ciap. Skoro paru graczy uważa że to są jej konta to dlaczego ich nie rozwalą ??
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
Zwiastun Mroku lubi to.