Selene to napisz o sojuszu a nie wytykasz palcem konkretnego gracza
od tyle

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez priesten ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
Co Ty znów ściemniasz, wielokrotnie ze mną gadałaś wielokrotnie mnie zaczepiałaś, mam na ta screeny naszych rozmów. Pewnie i tak Kruszynka wyczyści, ale wlkleje jak Cie obrażałem.ciap napisał(a):
"Nie każdy tylko pisze wprost że zniszczy drugi sojusz bo jest gdzieś GO"
Nie przypominam sobie żebym coś takiego pisała. Każdy gracz ma taka samą możliwość zgłoszenia kogoś do GO. O banie decydują logi jakie gracz wygeneruje. Nie kto zgłosi.![]()
"Nie każdy wbija sie komuś na priva bez jego zgody i rzuca bluzgi na cały sojusz"
Mówisz o Andre? Mam do niego nr tel więc nie takie bez zgody.
"A to wszystko po złomie na Milim - siedziałaś na tym koncie że sie tak zagotowałaś?"
Nie. Zdenerwowałam sie gdy Twoj sojusznik pisał "mili pewnie na paradzie byl". Chcecie dokuczać mu? Piszcie bezpośrednio do niego.
Ten Keyra napisał(a):
Czy myślisz, że "push" na 150kk surowca przeszedłby bez echa w strukturach administracji? Czy przy tej skali i jednym (słownie: JEDNYM) beneficjencie aż tak trudno sprawdzić powiązania surowcowo-floowe? Może powiem za dużo, ale popatrz na przyrosty PNu przed złomem Yesa i po, a może zajdzie proces myślowy uchylający Ci rąbka tajemnicy.
Selene napisał(a):
I to podsumowując różne wpisy w tym temacie, głównie Leonidasa, z którym po części się zgadzam.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Leonidas ().
Selene napisał(a):
Nie wiem czy masz moonowkę czy nie, w temacie jest mowa o całych sojuszach, tak więc sojuszowo podchodząc do tego to ten temat jest wielką hipokryzją.
Kromak napisał(a):
chwila moment. nikt z poza PN nie odbudowywal Yesa. zadne ATM. kilka osob z poza sojuszu deklarowalo tez pomoc, ale postanowilismy to zrobic sami - PN. Osobiscie 10 mld wyslalem, ktore zreszta na skanach widzieliscie. caly sojusz mocno spial posladki i swoje zyski przekazal, co widac w braku przyrostow w tym czasie.
pozdrawiam
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez priesten ().
Nie lubilismy się naprawdę ??ciap napisał(a):
Bigot
Tak najpierw zgłosiłam wiadomość ale potem z tego zrezygnowałam.
Nie lubimy się od bardzo dawna więc pisząc do mnie nie pisałeś jak do kogoś komu chciałbyś się pochwalić RW. Pisałeś do kogoś komu chciałeś dogryźć.
Post był edytowany 5 razy, ostatnio przez Bigot ().
priesten napisał(a):
ale ja autentycznie zgłaszałem Yesa przed przyjeciem go do PN do administacji, nawet Filu Ci potwierdzi używająć argumentów ("pozioma nie ufa graczy z którymi gra") I wiesz co ? Niestety nie potwiedzili prawdy o której piszesz / me smutek
Leonidas napisał(a):
To tak jakbyś zgłosił ARO do prześwietlenia. Jeden ban i to śmieszny jakiś jak miał 30kk pkt, miliardy lewych surowców, kryształowy gość ogólnie. GO/SGO/GA nie ma narzędzi żeby twardo komuś coś udowodnić (chyba że się na żywca błąd popełni) i nie udawaj głupiego w tej materiipriesten napisał(a):
ale ja autentycznie zgłaszałem Yesa przed przyjeciem go do PN do administacji, nawet Filu Ci potwierdzi używająć argumentów ("pozioma nie ufa graczy z którymi gra") I wiesz co ? Niestety nie potwiedzili prawdy o której piszesz / me smutek
I wcale nie uważam że YM leci na pushach złomowych żeby nie było jakiś niedomówień, chodzi o obalenie Twojego argumentu że kogoś można sprawdzić w ten sposób
Chris Matters napisał(a):
Też słyszałem o milionowych zyskach ciap z tego multi, powstałego po fuzji, co ma 120 punktów.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Chris Matters ().
4 gości