Dooooobry Czy wy też mieliście sytuacje gdzie gracz was atakuje w formie zemsty? Zostałem zaatakowany 2 razy w odstępie kilku dni. Oba ataki nie wyszły bo się zalogowałem w momencie gdy byłem atakowany W odwecie gracz wysyłał 4 ataki z misją zniszcz po 2 gwiazdy w każdym. Aż się dziwie bo gracz jest wysoko w statach, a taka zemsta jest na poziomie gówniarskim. Czy wam też się takie zemsty zdarzały za to że komuś nie udaje się was pojechać?
Ziombel Bombel z Uni 68
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
pamietam jak typ na 5 uni wyslal w formie zemsty z 50gs w jednym niszczeniu. niszczenie nie wyszlo gs poszly w piach ale w did na forum smiechu sporo z tego bylo
-
Merkur przeprasza za Ziombel Bombel [*]Wyobraź sobie, że idziesz piękną, górską doliną....
Wokół Ciebie ptaki śpiewają, a potok płynie muskając Twoje stopy swą przejrzyście czystą wodą.
Drzewa, które Cię otaczają szumią wesoło, a kształty chmur przypominają Ci o Twojej największej miłości.
Jakiego kształtu są chmury?
"jedyny wymog to miec w sygnie "kruszynka jest najkochansza na swiecie" "-->kruszynka :* -
skar napisał(a):
pamietam jak typ na 5 uni wyslal w formie zemsty z 50gs w jednym niszczeniu. niszczenie nie wyszlo gs poszly w piach ale w did na forum smiechu sporo z tego bylo
-
150? To ktoś bogaty musiał być Tyle stracić
-
ciap napisał(a):
skar napisał(a):
Mi się kojarzy taka akcja z 1000 GSami. Na Fornax lub na Electra po pierwszej fuzji. Dawno temu to było, więc mogłem coś pokręcić, ale taka ilość chodzi mi po głowie. -
Tak na speed x1 i rekord w okolicach 2009 roku.
Rekord OGame wtedy wynosił ok 1-1,5 tys sztuk więc 150 GŚ dość sporo jak na tamte czasy. -
ciap napisał(a):
skar napisał(a):
-
chemikos napisał(a):
Ale to chyba na uni z eko x1?
Mi się kojarzy taka akcja z 1000 GSami. Na Fornax lub na Electra po pierwszej fuzji. Dawno temu to było, więc mogłem coś pokręcić, ale taka ilość chodzi mi po głowie.
-
no i bardzo dobrze ze gosciu tak gra, nie wszyscy musza liczyc tylko na zysk netto i ilosc pkt :).
skoro go to bawi, to bardzo dobrze
Przemierzyłem cały świat, od Las Vegas po Krym.
Prawdopodobnie najlepsze ST jakie w życiu widziałeś !
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość