Mam pytanie. Wysłałem przez przypadek (paluchy na telefonie..)na dobrego gracza sondę z misją szpieguj. Pokazał się komunikat, że jak zaatakujesz to wyjęty spod prawa itp. Kliknąłem "Tak", mówię, szybko cofnę i z głowy. Sondę zawróciłem, nie dotarła do gracza o wiele silniejszego. Jednak mimo tego dostałem status "Wyjęty spod prawa". Czy takie zachowanie gry jest prawidłowe czy wynika z "lenistwa" programistów stwierdzających, że jak klikam "Tak" to już na pewno jestem degeneratem i rzucam się na mocniejszego ode mnie?
Wyjęty spod prawa mimo braku dotarcia floty do celu
- Rozwiązane
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
No ale zaatakowałes nie musiała dolecieć, będziesz mądrzejszy na przyszłość
-
Samo wysłanie floty wystarczy do otrzymania statusu.
Jest to celowe działanie. Tak słabszy gracz mógłby denerwować mocniejsze osoby lecącymi flotami. Masz ostrzeżenie jeżeli mimo to wysyłasz tracisz ochronę.
[ciach]
Moderator kruszynka:
Usunięto wypowiedź odnoszącą się do skasowanego postu -
U mnie zadziałało w drugą stronę, przynajmniej takie miałem wrażenie. Sonda wysłana na gracza żółtego, jak doleciała zrobił się czerwony i ochrona spadała
-
StresMatura. napisał(a):
U mnie zadziałało w drugą stronę, przynajmniej takie miałem wrażenie. Sonda wysłana na gracza żółtego, jak doleciała zrobił się czerwony i ochrona spadała
-
Zla Kobieta napisał(a):
StresMatura. napisał(a):
-
A co w tym dziwnego ?
Wyslales skan na gracza zoltego zanim sondy dolecialy , byl jego atak na slabszego i zrobil sie czerwony
Nornalka"KOCHAM ŻYCIE KTÓREGO NIE NAWIDZE, NIENAWIDZE ŻYCIA KTÓRE KOCHAM" -
ciap napisał(a):
Samo wysłanie floty wystarczy do otrzymania statusu.
Jest to celowe działanie. Tak słabszy gracz mógłby denerwować mocniejsze osoby lecącymi flotami. Masz ostrzeżenie jeżeli mimo to wysyłasz tracisz ochronę.
OK, dzięki za odpowiedź ciap Następnym razem będę uważać na to ostrzeżenie. Można zamknąć.
Moderator kruszynka:
Zamykam na prośbę autora tematu
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość