Taki soczysty wywód, a tylko jedna pauza. Nie rozwijasz się, panciorku.
UNI 39: OFF
UNI 40: OFF
UNI 69: OFF
UNI Nekkar: ON
LittleBoy napisał(a):
a co z virgo. Zainteresujesz się w końcu tym serwerem?
morloc napisał(a):
Drogi Art czemu na tym uni idzie wszystko tak koślawo?
na 68 była ankieta, wyniki i szybka zmiana konfiguracji a tutaj?
chowasz głowe w piasek i udajesz że cie nie ma.
Interceptor napisał(a):
Wiadomo czy coś się zmieni i kiedy?
Art napisał(a):
Konfiguracja: Eco x7, DF 30%, Deu 0.5
Zostanie wprowadzona jak tylko to będzie możliwe, będę informował o tym w dziale Ogłoszeń.
Art napisał(a):
Do 15 stycznia są zbierane wnioski o zmiany konfiguracji więc można się spodziewać zmian do końca stycznia. Będę Was informował na bieżąco.
Cicho Sza napisał(a):
@Art czy po zmianie konfiguracji dostaniemy dodatkowe pola ?
Cicho Sza napisał(a):
Problem w tym , że gdy miano nas przenosić na speedx7 obiecano nam 25 dodatkowych pól, gdyż większość graczy ma planety wielkościowo stawiane pod speed x 1. W ostatniej chwili przenosiny do skutku nie doszły a do nas rzucono graczy ze speed unii. Oni planety stawiali dostosowane do tamtych warunków. Teraz następuje zmiana prędkości eco dox7 a my (starzy gracze z Nekkara) zostajemy bez powiększonych planet.
Qnick napisał(a):
My już dostaliśmy +25 w poprzedniej fuzji, teraz nie dostaniemy. Nawet przy próbie łączenia nas z u68 byśmy nie dostali, nie wiem skąd wziąłeś informacje o obietnicy darmowych pól.Cicho Sza napisał(a):
Problem w tym , że gdy miano nas przenosić na speedx7 obiecano nam 25 dodatkowych pól, gdyż większość graczy ma planety wielkościowo stawiane pod speed x 1. W ostatniej chwili przenosiny do skutku nie doszły a do nas rzucono graczy ze speed unii. Oni planety stawiali dostosowane do tamtych warunków. Teraz następuje zmiana prędkości eco dox7 a my (starzy gracze z Nekkara) zostajemy bez powiększonych planet.
Art napisał(a):
Pisałem o tym wcześniej. Na wszystkich docelowych Universach będą dodatkowe pola. +25 jeśli mnie pamięć nie myli.Neo napisał(a):
Dodatkowe pola na planecie +25 pól / +30 pól (na niemieckich uniersach jest +30 pól) więc dlaczego Polscy gracze są gorsi?
Cicho Sza napisał(a):
Staliśmy się docelowym uniwersum więc powinniśmy mieć dodatkowe pola
Z poprzedniego uf. Teraz Art pisał w październiku w temacie o UF iż będzie dodatkowe 25 na WSZYSTKICH docelowych. Nic nie było pisane że stare uniI nie dostaną.ciap napisał(a):
Nekkar ma już dodatkowe pola.Cicho Sza napisał(a):
Staliśmy się docelowym uniwersum więc powinniśmy mieć dodatkowe pola
przyrostyogame.cba.pl/Info.html
Cicho Sza napisał(a):
Problem w tym , że gdy miano nas przenosić na speedx7 obiecano nam 25 dodatkowych pól, gdyż większość graczy ma planety wielkościowo stawiane pod speed x 1.
wampek napisał(a):
Jak przed fuzją czytałem temat z nią związany, to również początkowo pomyślałem, że każde docelowe uni dostanie dodatkowe pola, ale wraz z rozwojem sytuacji ktoś wyjaśnij, że bonus przyznany zostanie tylko tym światom, które go jeszcze nie posiadają... jeśli przeczytasz tamten temat jeszcze raz to na pewno również natrafisz na taką informację.
Cicho Sza napisał(a):
Przeczytałem wszystkie posty Arta - jako CM tylko jego wypowiedzi są ważne...
Cicho Sza napisał(a):
Przeczytałem wszystkie posty Arta - jako CM tylko jego wypowiedzi są ważne.Nigdzie nie napisał że bonus zostanie przyznany niektórym światom. wyraźnie napisane "WSZYSTKIM"
Ciap się nie liczy bo to spamerka:P
Art napisał(a):
Ciap dostaje info z pierwszej ręki
Romano_ napisał(a):
Mam pytanie; czy wniosek o zmianę speeda na nekkar został już złożony? Bo z tego co się orientuję to składanie wniosków jest do dzis. Nie żeby coś ten tego, ale ważne aby o tym nie zapomnieć. Jednocześnie chciałem zapytać czy po takim wniosku następuje zmiana czy jeszcze ktoś to opiniuje tam u Szwabów? Art podał że do końca stycznia taka zmiana nastąpi ; dlatego dopytam jak długo w przeszłości takie zmiany następowały? Pozdrawiam