Większość uni przed fuzją dostało prędkość eko x7 a po połączeniu jesteśmy chyba jedynym uni z x6, więc proszę o ankiete co do zwiększenia ekonomi na Virgo.
Nie same cyferki sie liczą
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Po fuzji miała być ankieta o bash, ale o eko mowy nie było Osobiście jestem za minimum x7, ale nie pogardzę ugame lowym spidem może x9ciap napisał(a):
Art pisał że ankiety dopiero po fuzji a ona jeszcze trwa.
Neferet napisał(a):
Jak robiliśmy ankiete o zmiany (ta przed UF) to padło stwierdzenie, że nie ma sensu podnosić eko o jedno oczko.
Rising napisał(a):
Tak, dlatego teraz wyglądamy na tle innych speed uni jak....Sami wiecieNeferet napisał(a):
Jak robiliśmy ankiete o zmiany (ta przed UF) to padło stwierdzenie, że nie ma sensu podnosić eko o jedno oczko.
Po UF konieczna jest ankieta odnośnie basha jak i prędkości eko :)
Neferet napisał(a):
Neferet napisał(a):
@Profesorek nie rozumiem tej złośliwości. Tą wiadomość mogła równie dobrze napisać Ruda czy ktokolwiek inny z teamu. Napisałam tylko stanowisko Arta przed fuzją. I wcale nie neguje zasadności tej ankiety. Nigdzie nie napisałam "nie podnosić eko!".
To czy gram czy nie to moja prywatna sprawa. Ja niestety nie mam urlopu, żeby siedzieć 24/7 i skanować Wiem, że nie upilnuje to nie gram - proste
Profesorek napisał(a):
@Rising, teraz piszesz o ankiecie w sprawie bash?Rising napisał(a):
Tak, dlatego teraz wyglądamy na tle innych speed uni jak....Sami wiecie Po UF konieczna jest ankieta odnośnie basha jak i prędkości ekoNeferet napisał(a):
No to jestem mega zdziwiony , ponieważ przed UF w ogóle Ci nie przeszkadzał brak basha.
Dumnie wklejałeś ST z wieloma wlotami do farmiającymi, czego się obawiasz teraz?
A raczej kogo?
Ale teraz są połączone Universa , i po zakończeniu wypadałoby aby zdecydowali wszyscy co Tu będą grać /grają,Neferet napisał(a):
a nie gracze Uni Virgo sprzed UF
Tak tylko pozdrawiam
Whisky napisał(a):
x7 eko a nawet niech maja x10
x6/7 flo
i brak basha - byłoby wyśmienicie
wiem i mam nadzieje ze tak zostanieLuther napisał(a):
Bo nie ma Basha od początku tego uniWhisky napisał(a):
x7 eko a nawet niech maja x10
x6/7 flo
i brak basha - byłoby wyśmienicie
A ja mysle ze jest sens to zmienic Luther grajac kontem z virgo przed zlomami sam bylbys chocby za wprowadzeniem basha. Dlaczego - wydaje mi sie sie tego nie trzeba wyjasniac bo Rising zrobil to dobrze. Eko jak dla mnie moze i nie musi byc podniesioneLuther napisał(a):
Myśle że nie ma sensu tego zmieniać
Slaanesh napisał(a):
Jeśli Virgo będzie kiedyś łączone z Quantum, to jak dla mnie eko powinno być jeszcze większe, aby wyrównać mniej więcej poziomy graczy w ciągu tych powiedzmy 2 lat.
SzczurekApst napisał(a):
Dobra ankieta w sprawie basha już jest a co z prędkośćią eko ?
Rising napisał(a):
Podbijam - prędkość eko x7-8 i prędkość badań x12.