Ekowiec ma dostać x7 do predkości a ja mam bulić 3-2-1 za dex dalej? też muszę na niego zarobić, górnik szybciej postawi obronę która się odbuduje po ataku (70%) a ja po dzwonie jedynie z doku (30-35%) zwrot dostanę jeśli mnie trafią na bfs lub kontrze. Ja flotę muszę utrzymać, kopalni nie można zniszczyć..
Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę
Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę
Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę
prosta matematyka sie kłania ale jak widać co niektórzy liczyć nie umią, , co mi przeszkadza że ekowcy wybiją sie do czołówki?bedzie wiecej celi a i flociarze z tego skorzystają bo każdy coś tam ma za eko drobne bo drobne ale jest , chcecie zostać przy eko x 1 a potem znowu bedzie fuzje powiecmy za rok a wtedy bedziemy wyglądać jak przedszkolaki przy dorosłych ze swoimi flotami, ich jeden rok to nasze 7 lat ?wybaczcie chyba jesteście nie poważni , moim zdaniem zero ankiet , eko x 7 aby było równo, choć dla zrównania nas np z 68 powinno być eko x 9 , tak czy tak przy kolejnej fuzji nas spakują razem i co wtedy?no tak bedzie ankieta i wtedy co niektórzy odpalą swoje konta pomocnicze - a tutaj co niektórzy mają ich sporo i bedzie znowu eko x1 po czym bedą siedzieć na urlopach , weżcie sie obudżcie,

5-7 miesięcy, nie więcej. Jak widzisz sam też jestem dość specyficzny i mam sentyment do starych patentów