kto ma równo pod sufitem?

• kto ma równo pod sufitem?

ola boga kazdy z nas otrzymał wiadkę o uf
      łaczenie uni jak najbardziej ale proponowany skład to istna patologia
      uni z reguły najmłodsze łaczyć z najstarszym?
      @Art to jakiś błąd czy dosadnie [ciach] wam się w głowach?

Super Moderator Ruda:
      wulgaryzm
      "I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death
      that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to
      pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the
      inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be
      nothing. Only I will remain.
      "

"NaZz ty jesteś jak fabryka - produkujesz zniszczenie"
    • NaZz masz racja jak ktoś pisał " obliczyliśmy że najlepiej tak będzie " pod względem floty top 1 ma taką że nas składa samymi LM , ludzie czy ktoś z was myśli ?? unia która jest stara jak świat łączycie z unią co jest młoda ?? jaki sen robicie to pod siebie czy pod graczy ??

zastanówcie się co robicie , i tak pewnie wam z ciężkością przychodzi myślenie jak widać. nikomu nie chce obrazić ale sama prawda
    • Pany,
      My trafiliśmy do uni wassat i draco.
      Libra ma dwa latka. Draco ma 10 latek. A wassat jest jeszcze większy. Nie ma co narzekać. Łączy się po prędkości flot. I ani Was, ani quantuma, nie ma już z kim połączyć.

Jak nie chcecie na quantuma, to zawsze macie furtkę. Wystarczy się nie przenosić, a przypsize Was do losowego uni.
      Na librę zapraszamy bardzo serdecznie

"Enemies to the east. Enemies to the west. Enemies to the south. Enemies to the north"

WINTER
    • AmstelL napisał(a):

Pany,
      My trafiliśmy do uni wassat i draco.
      Libra ma dwa latka. Draco ma 10 latek. A wassat jest jeszcze większy. Nie ma co narzekać. Łączy się po prędkości flot. I ani Was, ani quantuma, nie ma już z kim połączyć.

Jak nie chcecie na quantuma, to zawsze macie furtkę. Wystarczy się nie przenosić, a przypsize Was do losowego uni.
      Na librę zapraszamy bardzo sserdecznie.
      A gdy ktoś już jest na docelowym uni to się nie wymiksuje i nawet nie ma co liczyć na łud szczęścia.
    • Nooo i niech nam sojusz [ciach] po 5 różnych uni;) ma to sens! 2 lata grania razem żeby teraz każdy poszedł w swoją stronę wydaje mi się że właśnie tej idei przyświeca tworzenie gier takich jak OGame;) doprawdy jestem pod ogromnym wrażeniem tego pomysłu od rana nie mogę wyjść z podziwu;) @Art widzę dalej nie chcesz podjąć dyskusji jak wspominałem w innym poście brak argumentu innego niż ,,bo tak" czy o co tu chodzi?

Super Moderator Ruda:
      wulgaryzm
      Personal best: 2660%
      ACS:17122,97%
    • @Majs i @satanael trochę nie rozumiem, Ty Majs grałeś na zacnym wsparciu dopalaczami itp itd stąd taka różnica bo nawet satana mistrza pushu przeleciałeś w pkt jak sprzątaczka szmate na podłodze... ale...

Satan od zawsze pisałeś mi na fb , gg itp że pushujesz się żeby nabić flotę na czasy połączenia z Quantum więc skąd teraz ten płacz? hegemonia?

Zobaczcie na to jaki macie teraz skład, zgraliście się w LaOrden mimo wszystko macie umiejętności - przetrwajcie początkowy czas po UF i potem jak się skany urwą możecie sporo zdziałać tym co macie
      Sojusz: [SCS] - StarCraft Soldiers

Universum: Wezn

• angelsin napisał(a):

@Majs i @satanael trochę nie rozumiem, Ty Majs grałeś na zacnym wsparciu dopalaczami itp itd stąd taka różnica bo nawet satana mistrza pushu przeleciałeś w pkt jak sprzątaczka szmate na podłodze... ale...

Satan od zawsze pisałeś mi na fb , gg itp że pushujesz się żeby nabić flotę na czasy połączenia z Quantum więc skąd teraz ten płacz? hegemonia?

Zobaczcie na to jaki macie teraz skład, zgraliście się w LaOrden mimo wszystko macie umiejętności - przetrwajcie początkowy czas po UF i potem jak się skany urwą możecie sporo zdziałać tym co macie

czesc Angel :D ta ja wiem ale jeszcze nie rozmawialiśmy na temat UF z sojem co zdecydujemy :) dobrze mówisz daje do myślenia początek bedzie bardzo trudny sie przyzwyczaic i łątwo o błąd bedzie ... ;/

w końcu z uni gdzie sie panowało wpaść w paszcze lwa :D to troche zejdzie zanim myślenie się przestawi :D
    • angelsin napisał(a):

@Majs i @satanael trochę nie rozumiem, Ty Majs grałeś na zacnym wsparciu dopalaczami itp itd stąd taka różnica bo nawet satana mistrza pushu przeleciałeś w pkt jak sprzątaczka szmate na podłodze... ale...

obaj płacza bo wiedza ze grac nie potrafia a u nas na Quantumie sa sami dobrzy gracze co maja pojecie o grze wiekszy niz ktokolwiek inny jak np. lucky, pl1,artek,maryś,terry, migi,fundi,ruda,yoss,evenement i wiele wiele innych - siebie nie pisze bo chyba to oczywiste :E :E - taki mały zart ;)
      BRUNCIA IS MAJ NEJM

:fa: uni Quantum :fa:
      <: sojusz Zły Sen & IRA <:
    • Majs napisał(a):

angelsin napisał(a):

czesc Angel :D ta ja wiem ale jeszcze nie rozmawialiśmy na temat UF z sojem co zdecydujemy :) dobrze mówisz daje do myślenia początek bedzie bardzo trudny sie przyzwyczaic i łątwo o błąd bedzie ... ;/

w końcu z uni gdzie sie panowało wpaść w paszcze lwa :D to troche zejdzie zanim myślenie się przestawi :D
      No lekko na samym starcie nie będzie, warto rozważyć jakiś chwilowy urlopowy mod gry na rekonesans bo ludki z Q będą skanować jak opętani... to samo było przy UF Andromedy z uni na C a później z uni 68. Pierwszy miesiąc wielki zamęt i setki skanów ale potem się wyciszyło i można było sporo zdziałać, myślę że z obecnymi umiejętnościami i chęciami gry możecie sporo zdziałać po UF , nie zwróciłem tylko uwagi jak bardzo może się Wam konfiguracja zmienić bo teraz eri ma speed x5 i pz jaki? zmieni się to jakoś?

@Bad Whisky wbrew pozorom chłopaki umieją grać, fakt że teraz mogą się wogóle nie fsować więc lenistwo im weszło w nawyk ;) ale jak by zwarli pośladki to mają realną szansę namieszać :)

Nie ukrywam że nie śledzę uni Q ale chyba zaczne z ciekawości co się tam dzieje
      Sojusz: [SCS] - StarCraft Soldiers

Universum: Wezn

• angelsin napisał(a):

Majs napisał(a):

angelsin napisał(a):

No lekko na samym starcie nie będzie, warto rozważyć jakiś chwilowy urlopowy mod gry na rekonesans bo ludki z Q będą skanować jak opętani... to samo było przy UF Andromedy z uni na C a później z uni 68. Pierwszy miesiąc wielki zamęt i setki skanów ale potem się wyciszyło i można było sporo zdziałać, myślę że z obecnymi umiejętnościami i chęciami gry możecie sporo zdziałać po UF , nie zwróciłem tylko uwagi jak bardzo może się Wam konfiguracja zmienić bo teraz eri ma speed x5 i pz jaki? zmieni się to jakoś?

@Bad Whisky wbrew pozorom chłopaki umieją grać, fakt że teraz mogą się wogóle nie fsować więc lenistwo im weszło w nawyk ;) ale jak by zwarli pośladki to mają realną szansę namieszać :)

Nie ukrywam że nie śledzę uni Q ale chyba zaczne z ciekawości co się tam dzieje

x7 eko x5 speed i 60 % pz to samo ma q tylko 70 % zloma

licze na to :D ale jak satan bedzie chcial przetopic flote na eko i bede musial sam tam grać z chlopakami frankiem i killerem to raczej wybiorę opcje 3 :D nie wybiore zadnej uni i czekam gdzie mnie los da
    • ale cios napisał(a):

zapraszamy :)
      ciosek kogo zapraszasz? mnie? ile masz pkt flot? 25kk? toć to nasz największy noob fiefiórka cię spakuje o tak :tratata:
      temat założyłem po to by ludzie trochę przejrzeli na oczy

top 1 czyli ty ciosku masz wiecej punktów niz pierwszych 15 z cygnusa razem wziętych, więć gdzie tu szukać czegokolwiek mądrego w tym uf?
      zabijanie ogejma zaczeło się kilka lat temu, teraz to tylko dobijanie gwoździ do trumny
      "I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death
      that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to
      pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the
      inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be
      nothing. Only I will remain.
      "

"NaZz ty jesteś jak fabryka - produkujesz zniszczenie"
      1. @ale cios zaufaj mi nikt tu nie pęka graliśmy chwilkę chyba na elce jak się nie mylę razem z kilkoma innymi osobami wiemy co potraficie a mimo to specjalnie mnie to nie rusza to tylko gra i obrazki ale musisz jednak zrozumieć że wszystko to odbywa się troszkę na wariata i wrzucanie nas w młyn z taką dysproporcja w pkt ogólnych i floty skazujecie nas na UFS bo będziemy co najwyżej jak psiaki mogli was podgryzać jak się uda i o ile się uda;) tak ot co to po prostu nasze zdanie;)
      Personal best: 2660%
      ACS:17122,97%

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Bora 3d ().

• Bora 3d napisał(a):

Cios zaufaj mi nikt tu nie pęka graliśmy chwilkę chyba na elce jak się nie mylę razem z kilkoma innymi osobami wiemy co potraficie a mimo to specjalnie mnie to nie rusza ale musisz jednak zrozumieć że wszystko to odbywa się troszkę na wariata i wrzucanie nas w młyn z taką dysproporcja w pkt ogólnych i floty skazujecie nas na UFS bo będziemy co najwyżej jak psiaki mogli was podgryzać jak się uda i o ile się uda;)

dokłądnie :D my z ERI też nie zadowoleni no ale co zrobić :D ja to sredniak ... ;/ jakby był inny wybór wybrał bym inne uni :D jeszcze myślę czy nie wybrać NIC :D pozdro :P
    • Widzę że u was też konsternacja trwa miało być fajnie wyszło jak zwykle. Realnie patrząc nie mamy tam za wiele co szukać bo nawet nasze Acs idą w perzyne jak podstawki się np top1 on ma więcej panckow niż ja wszystkich statków

...Jeden by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać. W krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
    • Z tego co czytam to zgadzam się z Nazz to poroniony pomysł żeby nas wrzucać na Q, owszem te 3 uni złączyć ale bez Q bo to patologia Ogame tworzy coś co nie ma sensu bytu, a gra na U-FS to nie gra ....

Pozdrawiam KaenRSA
      Spróbuj mnie złapać na Falandze

Kaen-RSA / KaenRSA

Nusakan - ON ( 09.07.16 ) ( MDL ) teraz Virgo

ANTARES ( 05.08.2014 ) - ( GW-TEMP teraz TAG ) teraz Quantum --> TTD (Time To Die)

• SnakeRSA napisał(a):

Z tego co czytam to zgadzam się z Nazz to poroniony pomysł żeby nas wrzucać na Q, owszem te 3 uni złączyć ale bez Q bo to patologia Ogame tworzy coś co nie ma sensu bytu, a gra na U-FS to nie gra ....

Pozdrawiam KaenRSA

juz pisałem o tym żeby tylko nasze 3 unie połączyć Eri Cyg i Ant a Q zostawic tak jak było

najlepszy pomysł był by taki no ale raczej nie doczekanie Q potrzeba nowe mięsko i nowe UFSy ... ;/
    • Majs napisał(a):

SnakeRSA napisał(a):

Z tego co czytam to zgadzam się z Nazz to poroniony pomysł żeby nas wrzucać na Q, owszem te 3 uni złączyć ale bez Q bo to patologia Ogame tworzy coś co nie ma sensu bytu, a gra na U-FS to nie gra ....

Pozdrawiam KaenRSA
      juz pisałem o tym żeby tylko nasze 3 unie połączyć Eri Cyg i Ant a Q zostawic tak jak było

najlepszy pomysł był by taki no ale raczej nie doczekanie Q potrzeba nowe mięsko i nowe UFSy ... ;/
      Nie wymagaj wiele od teamu :)
      najlepiej nie wymagaj nic a i tak będziesz zawiedziony xD
    • Też mam konto na wasat(dobrze wiesz), ale wg mnie lepiej łączyć unie z podobnymi punktami, niż po parametrach... Weź pod uwagę top1 Q i wasat, a później Q, Antares, Cygnus i Eridanus. Możesz jeszcze zerknąć na top10 tych wszystkich uni.

Ostatnio było na kilku uniach głosowanie na temat parametrów, bez problemów były zmiany więc łatwiej by się było przestawić w parametrach niż grać z takimi potęgami flotowymi jakie są na Q... Gdzie nikt z a, c czy e nie mają nawet co ich skanowac :) ot różnica...

21-GoW
      33-KoU
      Leo-MNS
      Ursa-MNS
      Wasat-MNS
      Antares-TAG
      Quantum-TTG
      Galatea-NFZ