SUNSHINEuniNEKKAR napisał(a):
JUŻ tydzień minął od ostatniej informacji @Art i nadal nie ma info o dacie planowanej fuzji...Mam nadzieje ,że wkońcu dowiemy się konkretów.
Choć zdziwiłbym się jakby wystąpiło to wszystko szybciej jak przed świętami Bożegonarodzenia.
Szkoda, że post @RAFUS1973 usunęli, gdyż chciałem się co do niego odnieść także - choć guma w majtach puściła od ciśnienia z nerwów i za dużo wulgaryzmów tam się znalazło.
Jakoś nie sądzę osobiście, aby @Art miał jakiś wielki wpływ na decyzje Zarządu tej gry.
Nie rozumiem także całkowicie ataków w jego kierunku. Jest takim samym "Januszem" jak każdy inny z nas.
Jeśli ktoś sądzi, że poradziłby sobie lepiej na tym stanowisku - język niemiecki znaj i spróbuj wygryźć go.
Sam jestem za tym , aby Nekkar utworzyć jako docelowe uni z prędkością x1 przy czym u68 jako drugie z eko x7 - bądź może być i odwrotnie.
Jak to sam kiedyś Art napisał - cyt. "chyba jakiś tam wpływ mam". - stety bądź niestety napisał CHYBA.
Znaczenie tego słowa jest dla niektórych prawdopodobnie obce.
Osobiście uważam, że skoro na niemieckim OG udało się ludziom wykłóćić uni z x1 to jest to kwestią rozmów z Zarządem gry w naszym kierunku o takim samym stanie rzeczy.
Jest to tylko i wyłącznie kwestia chęci ze strony Arta, aby ten temat wałkować u niemców - gdyż jak widać szanse są, chociażby znikome.