@an1a1
Możesz używać kropek? Nie wiem gdzie kończysz myśl, zdanie. 21 przecinków w jednym zdaniu...
Czy ja gdzieś napisałam "jestem Operatorem Gry i siedźcie cicho"?
W temacie fuzji w PoO pisałam że też nie wszystko mi się podoba. Niestety Pani SMod mi posta wyrzuciła z powodu offtopu.
Napisałam tam obszerny post i nie chce mi się go od nowa pisać.
Czy moje zdanie coś zmienia? Nie... Czy mam jakiś wpływ na to? Nie... Zostaje mi się tylko z tym pogodzić. Po prostu wiem że nie wszystkim się dogodzi.
Na pewno cieszy mnie to że mój serwer nie zostanie rozerwany. Nie będzie dyskusji w sojuszu gdzie mamy iść, który serwer wybrać. Że mogę grać ze wszystkimi na nowym serwerze. To dla mnie pozytyw.
Możesz używać kropek? Nie wiem gdzie kończysz myśl, zdanie. 21 przecinków w jednym zdaniu...
an1a1 napisał(a):
czy operatorzy gry wyskakują jak królik z kapelusza i mówią teraz będzie tak i tak i lepiej nic nie mówcie
W temacie fuzji w PoO pisałam że też nie wszystko mi się podoba. Niestety Pani SMod mi posta wyrzuciła z powodu offtopu.
Napisałam tam obszerny post i nie chce mi się go od nowa pisać.Czy moje zdanie coś zmienia? Nie... Czy mam jakiś wpływ na to? Nie... Zostaje mi się tylko z tym pogodzić. Po prostu wiem że nie wszystkim się dogodzi.
Na pewno cieszy mnie to że mój serwer nie zostanie rozerwany. Nie będzie dyskusji w sojuszu gdzie mamy iść, który serwer wybrać. Że mogę grać ze wszystkimi na nowym serwerze. To dla mnie pozytyw.
Następnym razem bardziej się przyłożę, ale napisałam już wszystko, co mi leży na sercu. Nie miałam na myśli bezpośrednio Ciebie, chociaż wydaje mi się, że sama przyznałaś gdzieś, że brałaś udział w przyszłym podziale, jesteś częścią Teamu. Zacytowane przez Ciebie zdanie jest pewną przenośnią, wyolbrzymieniem, bo niestety tak to wygląda, nawet jeśli jest napisane innymi słowami pt. "jest już za późno na zmiany".
)

Kiedy zaczynałem grę nie było takich urozmaiceń.