Witam. Pozwoliłem sobie zacytować gracza z innego uniwersum. Celem zmian, które zostały wprowadzone już na innych uniwersach mam nadzieje jest unifusion, jednak nasze uniwersum zostało pominięte dlatego mam nadzieje, że GO zerkną na temat i zobaczą, że mają jeszcze uni Japetus, które może nie zakłada tematów na forach i nie pisze pieśni o beznadziejnej sytuacji jaka panuje w grze, ale ma również kiepską sytuacja z ilością ludzi grających i prosi o zmiany. Nie chcemy być uniwersum, które w kolejce zostanie pominięte. Może zmiany, które zostały wprowadzone dadzą nowych graczy jeszcze przed UF dlatego wnoszę w imieniu całego UNI, by nas również w nich uwzględniono. Pewnie wiele osób podpiszę się pod tym postem.
Administrator Gry
@Kasia321
@smoki
Administrator Forum
@kasai
@Toadie
Moderatorzy Forum
@Dziuba
@kasai
@kruszynka
@mntek
@Neferet
@Ruda
@sisko
@Superman
@Toadie
@wakat
Zmiany są potrzebne. UNI upada. Jeśłi operatorzy gry nic nie zrobią najprawodpodobniej większość z nas skończy gre co spowoduje znowu zmniejszenie ilości grających.
Także wołamy o pomoc Support i wszystkich odpowiedzialnych za tą grę
Administrator Gry
@Kasia321
@smoki
Administrator Forum
@kasai
@Toadie
Moderatorzy Forum
@Dziuba
@kasai
@kruszynka
@mntek
@Neferet
@Ruda
@sisko
@Superman
@Toadie
@wakat
Tyski napisał(a):
Witam, różnie to na tym naszym uni bywa aczkolwiek sprawa wydaje mi się może być interesująca dla nas wszystkich mianowicie:
Inne uniwersa w celu podniesienia atrakcyjności gry i jak mniemam lekkiej reanimacji jeszcze grających trupów których u nas na uni jest okolo hmm 20? Walczyła o zmiany w szybkości wydobycia do x7 i zmniejszenia spalania deu z 1 na 0,5. Zmiany te pozwolą na wniesienie odrobiny świeżości na uni. większe wydobycie oznacza większe możliwości rozwoju, ale i większe zyski dla flociarzy dla których w chwili obecnej ruszenie recków razem z flotą jest istną makabrą! W związku z tym bardzo proszę o dyskusję i ewentualne określenie się za i przeciw.
Jeden za Wszystkich...Wszyscy za Jednego
Największe bitwy:Solo: 2485.97%, 2168.6%
ACS: 52359.31%, 12933.84%
1x po niewłaściwej stronie na 2609,53%