Jak to jest dawniej ktoś ci wulgaryzm napisał ban 2 dni bez urlopu teraz, ehm ... dawniej GO pilnowali uni aby ani jedna planeta dupą sie nie nazywała ,gra z kulturą , a tu co pozwolenie na chamstwo ? (frog dajcie tym ludzią jakies pieniądze za ich prace.......) przecież z tym trzeba walczyć a nie zerkać czy ktoś anty kupował i moze przekrety wały na ogame robić, bo taka jest obecnie prawda, gra spada na psy ja gram od początku ogame bardzo dobrze znam tą gre Art napisał nie odcinaj ręki która karmi , ale jak karmi gównem to dobrzy gracze uciekną czyli stali klienci tak jak ja, którzy wspierają serwery ogame i raz na jakis czas dają datek , bo nic nie ma za darmo to kosztuje , obecnie każdy zarabia, jedynie nie dzieci które tu też grają a ciągną dole od rodziców , ogame sie zmienia ale ludzie niech się zmienia na lepsze ! foto niżej żal jednego z sojuszy tego uni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
żal rozpacz na cosmos wulgaryzm nicki planety sojusze
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
U make my day
Dziękuje mogę dopisać spółka z.o.o żeby Cie nie kuło tak w oczy będzie jako nazwa własna
Reklama zrobiona pierwsza klasa
Mamy jeszcze alternatywną nazwę HCNI lub HNNI możesz sobie wybrać i rozwinąć ten skrót o ile trafisz
Pozdrawiam
W u j O
-
Moim zdaniem kolega Raa trochę przesadza, więc WalSNR i wyluzuj (...)
Rozpacz ?? . . . haha, śmiechłem
PozdrO dla WSNR z cosmos !!!Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez sandacz123 ().
-
wulgaryzmy? Gdzie tu wulgaryzmy?
Wal-
- wal (gramorównoważnik) – dawna jednostka masy, niezalecana przez IUPAC
Zwykły zaimek
Na-
Przyimek
Ryj-
Ryj – potok, lewobrzeżny dopływ Wisłoki[2] o długości 7,99 km[3] i powierzchni zlewni 16,12 km²[4].
Wiec gdzie Ty tu widzisz jakieś wulgaryzmy??
EDIT:
Który z nas Cie pojechał?Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Badi ().
-
UncleBadi napisał(a):
wulgaryzmy? Gdzie tu wulgaryzmy?
Wal-
Zwykły zaimek
Na-
Przyimek
Ryj-
Ryj – potok, lewobrzeżny dopływ Wisłoki[2] o długości 7,99 km[3] i powierzchni zlewni 16,12 km²[4].
Wiec gdzie Ty tu widzisz jakieś wulgaryzmy??
EDIT:
Który z nas Cie pojechał? : data-verified= ">
sandacz123 napisał(a):Moim zdaniem kolega Raa trochę przesadza, więc WalSNR i wyluzuj (...)
Rozpacz ?? . . . haha, śmiechłem
PozdrO dla WSNR z cosmos !!!
Nowe pokolenie zawodzi, wtyczki do kontaktu nie potrafią wpiąć, proszą o informatyka,( tym sie elektryk zajmuje ) ale jak powiesz ze tak jak podpiąć odkurzacz to kapują o co chodzi ..... - wal (gramorównoważnik) – dawna jednostka masy, niezalecana przez IUPAC
-
Podaj nick w grze to załatwię Ci ten pierwszy raz
-
Koledze @sandacz123 nie raz się zwaliliśmy na RYJ za każdym razem przyjmował to z uśmiechem na mordce i trzepotał płetwami
Raa ja nie wiem weź Ty może idź zrób coś dla rozrywki, nie wiem wybuduj jakąś piramidkę z kart albo pograj w bierki i wyluzuj
Nasz sojusz, nasza nazwa a Ty sobie możesz popatrzeć i tyle w temacie
W u j O
-
Raa napisał(a):
a tu co pozwolenie na chamstwo ? (frog dajcie tym ludzią jakies pieniądze za ich prace.......)
Raa napisał(a):
nie zerkać czy ktoś anty kupował
-
1. Naucz się pisać - liczba mnoga brzmi "graczom", nie "graczą"
2. Słownik wulgaryzmów w języku polskim nie uznaje słowa "ryj" za wulgaryzm.
Także ten, nie mieszaj obrażania z wulgaryzmami, bo jedno jest dozwolone, a drugie nie.
HCNI było proste jeszcze z czasów Libry. W HNNI jedyne co mi przychodzi do głowy na pierwsze N to "Nam", ale byłoby to samozaoranie
PS. ty o tym wzywaniu elektryka do podłączenia kontaktu to z własnego doświadczenia napisałeś?
Jak ja potrzebuję żelazko podłączyć to dzwonię po pogotowie energetyczne -
Jak już zostało wyżej wspomniane, jeżeli uznamy że coś jest niezgodne z Regulaminem prosimy o ticket.
Temat zamykam.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0