Z telefonem to w sumie nie jeden i ten sam problem ale mozliwosci moze być kilka. U mnie osobiście nie działa autowpisywanie. Przy zalogowywaniu musze nanualnie wpisać wlasny mail i hasło to wtedy się zaloguje. Jeżeli jest podświetlone na żółto to zawsze wyskakuje mi komunikat że "nieprawidłowy email". Dodam ze niekorzystam z komputera wogóle.
Bla, bla, bla, bla
co daje prosty wynik jedno lobby = jedna przeglądarka . Czyli reasumując ile zainstaluje się przeglądarek tyle można mieć lobby czyli system lobby opiera się w pewnym mierze o pamięć podręczną przeglądarek . Dla tego prawdopodobnie może być przyczyną problemów z mobilnymi przeglądarkami i ich pamięcią podręczną .Ci gracze którzy próbowali zalogować się z tel/przeglądarki mobilnej na więcej niż jedno konto ( nienależące do lobby) z tej samej przeglądarki lobby wyłapywali jako błąd . Nie wiem czy teraz pomoże ale można wyczyścić pamięć podręczna zrobić przywracanie hasła i używać innych przeglądarek do każdego lobby .Deweloper który sprawuje to najpewniej z czasem poprawi bo lobby jest dopiero w fazie startowej