A sprawdź czy masz dobrą zakładkę. Bo mi ten błąd wyskoczył w "Zarejestruj". Zakładka sama się nie zmienia na "Zaloguj".Cztery napisał(a):
u mnie jest tak
zapodaj.net/bdc3e5002dc7a.png.html
a potem tak
zapodaj.net/dc3603c789cd7.png.html
ktoś, coś, pomoc?
Lobby- problemy kto ma ?
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
-
Ruda napisał(a):
Cztery napisał(a):
u mnie jest tak
a potem tak
ktoś, coś, pomoc?
-
Ruda napisał(a):
Cztery napisał(a):
u mnie jest tak
a potem tak
ktoś, coś, pomoc?
I've taken my bows,
And my curtain calls,
You've brought me fame and fortune,
And everything that goes with it,
I thank you all. -
Wchodzę na ogame.pl
Zamieniam zakładkę "Rejestracja" na "Zaloguj się".
Wpisuje email i hasło.
Loguje.
Robiłam z różnych przeglądarek na kompie i tel.
Nie wystąpił problem z logowaniem ani lagami. -
A czy istnieje jakieś konto na które potraficie się zalogować? Np z innym e-mailem? Jeśli tak to polecam dodać e-mail, na który nie możecie się zalogować do lobby które wam działa. Mam na myśli, że działa nam lobby na e-mailu xxx@... ale nie działa na yyy@....
Tutaj jest pokazane jak to zrobić: [Lobby] 12.06 już na naszych serwerach!
Starcia Tytanów; Taurus, Libra, Xanthus, Europa, Indus, Janice, Mensa, Pasiphae, Sombrero
Seek and Destroy
-
może mi ktoś pomóc?
mam dany adres email i hasło nr 1 na uniwersum U
i dany adres email oraz hasło 2 na uniwersum 68
na uni U zalogowałam się bez problemu
jak mam teraz zalogować się na 68?
edit:
ok, pomogłam sama sobie
prawy górny róg -> zlinkowane kontau68 [COMA] Ursa -> Wasat [GEN]
Sygnatura by Indestructible
"z nikim się nie ścigam, dlatego prowadzę..."
-
Spróbuj mojego pomysłu może to traktować jako inny e-mail - jednak ręki nie dam sobie uciąć.
Starcia Tytanów; Taurus, Libra, Xanthus, Europa, Indus, Janice, Mensa, Pasiphae, Sombrero
Seek and Destroy
-
Jeżeli chcesz połączyć konta to zaloguj się na jedno z tych kont. Kliknij na email u góry i wybierz opcje zlinkowane konta > wpisz dane do konta drugiego.
-
to jak mozna to wytlumaczyc ze na chrome nie chce dzialac a uzywalem wczesniej a na operze smiga ??
-
Neferet napisał(a):
A czy istnieje jakieś konto na które potraficie się zalogować? Np z innym e-mailem? Jeśli tak to polecam dodać e-mail, na który nie możecie się zalogować do lobby które wam działa. Mam na myśli, że działa nam lobby na e-mailu xxx@... ale nie działa na yyy@....
Tutaj jest pokazane jak to zrobić: [Lobby] 12.06 już na naszych serwerach!
-
-
Sprawdź czy to na pewno ten email i spróbuj "zalogować"
-
Ja zauwazylem, ze strona logowania w Lobby rozroznia male i duze litery w adresie e-mail. Niech kazdy jeszcze raz sprobuje dokladnie z takim e-mailem jak sie rejestrowal pierwotnie do ogame.
-
Ruda ja naprawdę w brew pozorom potrafię czytać ze zrozumieniem;D mowie ci że mail i hasło się zgadzają tylko nawet jak stronę już przeładuje nie pokazując informacji że mail jest błędny to mam obrazek gwiazdy śmierci i nic więcej nie mogę zrobić tylko grafika i koniec balu;)
wiec tak musiałem się pokusić o ściągnięcie nowej przeglądarki na telefon bo z tej podstawowej Androida mógł bym sobie klikać do usr.... Śmierci dopiero inna przeglądarka rozwiązała problemy logowania
Super Moderator Ruda:
posty połączone -
Mooooże... pomoże wyczyszczenie ciasteczek?
Seek and Destroy
-
u mnie mała zamotka z duzymi literami ale juz smiga. Dodam ze gram na tel i wszystko jest ok.Bla, bla, bla, bla
-
Pomoc Neferet okazała się bezcenna Dzięki
-
Soundstream napisał(a):
Ja zauwazylem, ze strona logowania w Lobby rozroznia male i duze litery w adresie e-mail. Niech kazdy jeszcze raz sprobuje dokladnie z takim e-mailem jak sie rejestrowal pierwotnie do ogame.
-
Cześć,
Fajnie że ktoś z admnów i moderatorów się odezwał, dlatego też chciałbym zapytać czy liczba osób online przy logowaniu to faktyczna liczba osób która jest online na uni? -
Spróbujcie reset hasła, mojemu sojusznikowi dopiero to pomogło.kmlody84
---------
Betelgeuse [SPZ] - TOP 5-> Taurus [SPZ]
Ganimed [DarkBlue] - OFF
Rhea [SPZ]- TOP 40-> Xanthus [SPZ] -
Cisek napisał(a):
Cześć,
Fajnie że ktoś z admnów i moderatorów się odezwał, dlatego też chciałbym zapytać czy liczba osób online przy logowaniu to faktyczna liczba osób która jest online na uni?
Wasat - 37 osób. Hmm. -
Jest to bardzo niepokojące i zmienia bardzo poważnie system gry, może nie na dużych uniach ale na małych a jest ich dużo więcej. Bardzo często będzie się zdarzać że online będzie jedna osoba, dojść kto to jest nie będzie dużym wysiłkiem.
Również w podstawkach będzie ciężko a nawet niemożliwe. Można gdzieś zgłosić to niedopatrzenie? -
Z tego co widzę, to ta liczba jest słabo aktualizowana i nie ma pokrycie w rzeczywistości.kmlody84
---------
Betelgeuse [SPZ] - TOP 5-> Taurus [SPZ]
Ganimed [DarkBlue] - OFF
Rhea [SPZ]- TOP 40-> Xanthus [SPZ] -
Wszystkie osoby które mają nadal problem z logowaniem do gry proszę o ticketa!
ogame.support.gameforge.com/pl -
hehe mam nowe konto , nie moje i co z tym fantem zrobic jak skasowac jak odzyskac swoje ?
-
A co ze zmiana adresu e-mail.???
-
Xalies napisał(a):
A co ze zmiana adresu e-mail.???
Seek and Destroy
-
chodzi mi o zmiane e-maila na konkretnym UNI, Ganimed, gram jeszcze na Zibalu na tym samym e-mailu.
-
Xalies napisał(a):
chodzi mi o zmiane e-maila na konkretnym UNI, Ganimed, gram jeszcze na Zibalu na tym samym e-mailu.
Dlatego na razie nie da się przekazać konta.
[Lobby] 12.06 już na naszych serwerach!
A tam:
Zamiana i przekazywanie kont zostały zawieszone do czasu wdrożenia systemu, który to umożliwi. Trwają intensywne prace nad jego wdrożeniem - prosimy o cierpliwość.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 2
2 gości