ale cios antynazista napisał(a):
popierajacego taki handel jak @ciap inni sobie uskuteczniaja....

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
popierajacego taki handel jak @ciap inni sobie uskuteczniaja....
wasza dyskusja trwa rok @Art raczliwie sie odewales wieC pojmij nie macie zadnych argumentow ze to handel i zostawic mi 2 1 1 bym mial jak uczciwe pozyskac deuter!!
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez ale cios antynazista ().
@ciap nie odwracaj kota ogonem ty nawet nie umiesz zadawac pytan prawidlowo by zapytac o push pytam dlaczego pytasz o handel ???? ...
nie kaz mi cytowac bo nie masz i tak argumentow by cos odpisac
Art napisał(a):
Tak też jest, wszystko rozbija się o uszczegółowienia, które wydaje mi się, że nie są rozciągane na inne kraje (oby były konsultowane z CM). Mam dość szeroki wpływ na interpretację Zasad, ale jak przystało, o wszelkich moich działaniach informuję szefa projektu i koleżankę, która prowadzi projekt.
buleon napisał(a):
Wcześniej pisałeś, że rozmawiałeś już o tym z kimś, zakładam, że właśnie z osobami, które wymieniłeś. Czy możemy dostać jakąś informację zwrotną w kwestii polskich pomysłów od osób odpowiedzialnych za całość projektu? Jako klient chciałbym wiedzieć, dlaczego dostaję produkt inny niż np. klient niemiecki.
Strzelec84 napisał(a):
Ciap moja wina źle napisałem on nie przedstawił zapisów tylko zasady jakie tam panują
to w czym jest problem żeby panowały w naszej społeczności
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
ID-Zgłoszenia: | 17244794 |
RY&K@ napisał(a):
To wywalcie wolontariat i wprowadźcie odpowiedzialność w Teamie.
RY&K@ napisał(a):
Jak macie coś zmieniać to stały przelicznik i kropka, tylko to da wymierny efekt w tej konkretnej sprawie. A handlarzy nie słuchajcie bo to mały ale głośny promil społeczeństwa tej gry ktory zwyczajnie nie chce sobie wydrzeć tej dochodowej zabawy.
RY&K@ napisał(a):
Kiedy bycie teamowcem przestanie byc hobby a stanie sie praca nawet dla 3-4 osob wtedy nagle ktoś zacznie pracować na ta gra, zasadami i uczciwością.
RY&K@ napisał(a):
Ludzie w tej grze farmia 3kk lmow dla 10kk zysku to i by się znaleźli co by za 3zl/h pracowali
pl1 napisał(a):
po raz kolejny pisze ze TYLKO STALY PRZELICZNIK HANDLOWY rozwiazuje ten problem w 100% .
otoz nie .ciap napisał(a):
Stały przelicznik działa na wszystkich graczy i nie rozwiązuje problemu.
Rozwiązanie jest już obgadywane w gronie teamu. Chwila cierpliwości.
pl1 napisał(a):
otoz nie .staly przelicznik handlowy rozwiazuje problem w 100% . mysle ze bylo to juz tlumaczone tutaj wielokrotnie .ciap napisał(a):
Stały przelicznik działa na wszystkich graczy i nie rozwiązuje problemu.
Rozwiązanie jest już obgadywane w gronie teamu. Chwila cierpliwości.
Guderian napisał(a):
nie rozwiązuje bo zmieni się po prostu sposób w jaki się to robi i jego opłacalność co w skutkach przyniesie jeszcze więcej multikont co by proceder był korzystniejszy
buleon napisał(a):
Motłoch, umowy śmieciowe, wzięcie słowa kierownicze w cudzysłów. Widzę, że szanujesz graczyRY&K@ napisał(a):
Buleon a kto mówi o całym etacie? Śmieciowe umowy za jakieś grosze a chętni się znajda, "kierownicze" stanowisko dla motłochu i jeszcze płatne.
![]()
buleon napisał(a):
Będą pracowali za kupon, bo tam są pasjonaci tej gry. Za 3 złote za godzinę przy zakazie grania raczej nie byliby zainteresowani, a jeśli byliby, to jakość nie podniosłaby się ani o szczebel. 3 złote na godzinę nie są motywacją, poza tym wydaje mi się, że minimalna stawka godzinowa umów zleceń w Polsce jest ze 4 razy wyższa.RY&K@ napisał(a):
Ludzie w tej grze farmia 3kk lmow dla 10kk zysku to i by się znaleźli co by za 3zl/h pracowali.
Mari napisał(a):
Co do samego tematu, to nie rozumiem za bardzo jak można się ubiegać o zmianę przeliczników jednocześnie prowadząc masę paliwówek.
To tak jakby sabotować własny interes. Mam nadzieje, że nic w tym zakresie się nie zmieni i żeby nie było nie mam żadnych paliwówek, gsówek, moonówek, itd. gram czysto.
pl1 napisał(a):
kilkoro graczy na naszym uni i pewnie nie tylko na naszym wykorzystywalo ten proceder od miesiecy czy tam lat rosnac niebotycznie.(nie wiem czy zdajecie sobie sprawe
pl1 napisał(a):
2.sprawa paliwowek - sztywny przelicznik handlowy calkowicie zapobiega naduzyciom w tej kwesti niech on jest z przedzialu 2;1;1 3;2;1 . niech jest 2.5;1.5;1 tak by bylo
najsprawiedliwiej i niech jest STALY.
po raz kolejny pisze ze TYLKO STALY PRZELICZNIK HANDLOWY rozwiazuje ten problem w 100% .
RY&K@ napisał(a):
Pisze to z perspektywy Gameforge, oni nas tak traktują. Jak dzieci którym trzeba podsunąć "event" na kto rym najbardziej zarabiają oni. Jeśli nie widzisz ze dla nich jesteśmy motłochem, ze wystarczy dać umowę za bezwartościowa antymateria, a swoje "kierownictwo" gry sprowadzić do "kopiuj-wklej" ogłoszenia eventu co 3 dni i uf co 3 lata, a Ty nadal uważasz ze jesteśmy ich "klientami" i dbają o nas to sie grubo mylisz.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez buleon ().
i tego sie wlasnie obawiam ze przedstawiliscie mu jakies brednie .ciap napisał(a):
Otóż nie rozwiązuje. Jestem GO i mi nie wypada pisać o sposobach pushów ale został ten sposób przedstawiony Artowi.
BlackLatteCoffee napisał(a):
Jednak najlepszym sposobem , i mega odstraszaczem jest ban bez urlopu !!!!pierwszy na 24h za push /multi (dla "ochrony" pusherów może być bez widocznego bana w galaktyce )
Pozdrawiam i czekam na lincz![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ale cios antynazista ().
pl1 napisał(a):
wiec z laski swojej - jak staly przelicznik nie rozwiazuje tego problemu? hmm? czego tutaj nie rozumiesz? oraz dlaczego torpedujesz pomysl ktory rozwiazuje problem
wnioski sa oczywiste - bo sama z takiego procederu korzystasz i nie chcesz zeby sie skonczylo.
Podzielić graczy na ligi , co 100 czy co 500 graczy- do uzgodnienia w zależności od populacji uni
top 1 do 100
100 do 200
200 do 300 itd gdzie ostatnia liga to wszyscy gracze poniżej np poł mln pt
-zabronić /ograniczyć transport surowców z ligi wyższej do niższej (twój znajomy zaczyna grę ?, chcesz pomóc ? ,napisz ticketa powiemy Ci ile możesz wysłać na start )
- ograniczyć transport do graczy słabszych we własnej lidze / Różnica 1pt nie oznacza że osoba jest "niżej w top " różnica powinna być "znacząca"
-Kontrola transportowanych surowców i ich celowość ,jeżeli konto zbiera surowce w miliardach i ich nie wydaje. z kont które są o kilka pt wyżej to coś jest nie tak
(Rozwiązaniem może być tutaj wprowadzenie zasady ,że surowce posiadane na koncie są już punktami ,ale nie wiem jak to wygląda od strony technicznej ,może to jednak powodować przesyłanie "punktów" , kombinowanie z różnicą w ligach i tworzeniem sie żywych magazynów które jak tylko nas przegonią w pt wysyłają nam surowiec (do poprawki ) )
-Każdy transport powyżej określonego pułapu (do uzgodnienia w zależności od wieku uni) powinien być zgłoszony i sprawdzony co sie z tymi surowcami dalej dzieje - niestety więcej pracy dla teamu
- ograniczenie ataków na graczy w ligach niżej .tz atak jest możliwy oczywiście , ale jeżeli atakujesz gracza w lidze niżej otrzymujesz więcej minusowych punktów honoru ,atak na bandytę z ligi niżej nie daje Ci 100% rabunku / może nawet taktyczny odwrót dla graczy z niższej ligi (ograniczenie złompushu)
im większa różnica w ligach tym "gorzej" dla atakującego
Jednak najlepszym sposobem , i mega odstraszaczem jest ban bez urlopu !!!!pierwszy na 24h za push /multi (dla "ochrony" pusherów może być bez widocznego bana w galaktyce )
pl1 napisał(a):
gracze beda chcieli sprzedac deuter to uzyja handlarza w grze i towar maja instant ( ekowcy powinni sie ucieszyc bo dostana za niego stala wartosc , dokladnie taka sama jakby chcieli sprzedac
innym graczom nie wiecej , nie mniej)
gracze ktorzy nie beda chcieli uzywac handlarza to zahandluja z innym graczem i tez dostana taka sama wartosc - PROSTE.
Gonzo napisał(a):
Wyeliminowac proceder może tylko i wyłącznie inteligentne rozpatrywanie zgłoszeń, a nie takie prostolinijne myślenie oparte na dosłownej interpretacji zapisów w regulaminie. Przetopione 100kk floty w jeden dzień? Przetopione! Przehandlowane na dex? Przehandlowane! Poszło na jedno konto po 'legalnym' handlu? Poszło! I uj z tego widać ze push ekstremalny to ban perm bez urlopu z kasacją bez mozliwosci odwolania. ELO
Top 2 ma nadmiar dexu wysyła surowiec graczowi top 3 .bo może
top 3 sprzedaje go graczowi top 4 , na co tylko chce nie tracąc anty (zysk )
top 1 farmi gracza top 4 (po czasie )
top 1 wysyła surowiec do gracza top 2,bo może
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez buleon ().
9 gości