Historia z innego tematu:
Ponieważ @Truck driver nie chce mi napisać gdzie zrobiłam błąd. Wyjaśni mi ktoś?
Mój pierwszy temat w Zadawaniu pytań jako autor.
ciap napisał(a):
Kiedyś robiłam 4 tygodniowe FS żeby nikt mi floty nie wyskanował. Moon - moon stacjonuj. Z moonów gdzie nigdy nie robiłam FS, ba nie trzymałam tam floty nawet (od 10 lat FS lata między dwoma tymi samymi moonami). I masz! 1s po moim powrocie wleciał mi @MrocznyZew ze skanem a rzadko skanował. Pewnie też nie przypadek.
Truck driver napisał(a):
@ciap a skad wiesz, ze nie bylas obserwowana? Nie trzeba skanowac by poznac nawyki obroncy. Same aktywki wystarcza a sama przyznalas, ze przez caly czas robilas fs-y miedzy dwoma tymi samymi moonami. Nie, to nie przypadek, ze wylapal Cie ktos skanem akurat jak flota usiadla. Ale uczyl Cie nie bede gdzie byl Twoj blad hehe przeciez i tak wszystko wiesz najlepiej (bez obrazy)
zefir napisał(a):
Truck, zrozumiałeś w ogóle o czym pisała @ciap ? O.o
Od 10 lat lata zawsze między dwoma moonami - nazwijmy je A i B.
Raz zrobiła fs pomiędzy moonami C i D. I to nie byle jaki fs - czterotygodniowe stacjonuj (prawdopodobnie 2 tygodnie lotu w jedną stronę, zawrotka tuż przed dolotem i dwa tygodnie powrotu). A skan Zewa wpadł 1 sekundę po powrocie jej floty
Truck driver napisał(a):
Nie podpuszczaj haha i tak nie wyjasnie na czym polegal blad ciap
ciap napisał(a):
Nigdy nikt mi nie wyskanował na tamtym moonie floty ponieważ od 10 lat robię FS na INNYCH 2 moonach, moony powstały w 2006 roku i na tyle podpasowały że tylko ich używam. Nie robiłam na tego moona misji transportuj z kolonii żeby mógł ktoś falanga zobaczyć że coś kombinuję na moonie. Deuter potrzebny na FS leciał z moona na moona stacjonuj. Aktywności? Jestem bardzo często na koncie, wyłapać moment zawrócenia przy okresie 2 tyg lotu? Oczywiście zdarza mi się robić aktywności na innych moonach bo sobie czasem na nich siedzę i odświeżam konto. Brakowało parę DT na moonie? Nic szczególnego patrząc na mój styl gry. Moim zdaniem nie ma możliwości żeby wyliczyć taki 4 tygodniowy FS wracający z losowego moona tak żeby szpieguj było 1 sekundę po powrocie FS.
Jeżeli jest inaczej to niech mi to ktoś wytłumaczy bo nie ogarniam widać problemu. Można na priv żeby nie zaśmiecać tematu.
Truck driver napisał(a):
@ciap podsumuje krotko. Nie ma rzeczy niemozliwych, niemozliwe wymaga tylko wiecej czasu. Moze jakis zaprzyjazniony i bardzo doswiadczony flociarz wyjasni Ci co zrobilas zle ale na mnie nie licz i nie tlumacz sie bo nie masz racji akurat w tej kwestii. Wielu tez twierdzi, ze ufs-a nie da sie strzelic a ja jestem zdania, ze jest to do zrobienia i jestem pewny, ze znajda sie flociarze, ktorzy przyznaja mi racje.
Mój pierwszy temat w Zadawaniu pytań jako autor.