Czy jest jakakolwiek możliwość kontaktu z supportem poprzez forum a NIE TICKET W GRZE? moje zgłoszenie odnośnie prowadzenia nieuczciwej gry przez 1 z graczy poparte solidnymi dowodami jest skutecznie ignorowane. Nasuwa mi się tylko na myśl pytanie czy tak nasmarował papy na anty, że jest nietykalny, czy support jest po prostu leniwy?
kontakt z supportem na forum
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Forum nie jest miejscem do kontaktowania się z supportem. Jedyną drogą do zgłaszania wątpliwości jest support.
-
Antymateria kupowana nie chroni przed banem. Przykład > Ban a zwrot za antymaterię.
Każdy gracz, również team, jest równy względem Zasad Gry i OWK.
Oficjalnym miejscem do kontaktu z support są tickety. To tam jest historia zgłoszeń. Przełożony GO ma wgląd w zgłoszenia. Jeżeli napisałbyś PW to nikt z przełożony nie wiedziałby że jest jakieś zgłoszenie. Dlatego bezpieczniejsze dla gracza zawsze jest zgłaszanie wszystkiego oficjalnie - tickety. Nie PW na forum, na IRCu tylko tickety. Ticketa również nie idzie olać.
"poparte solidnymi dowodami"
Gracz nigdy nie będzie mieć dowodów na zbanowanie kogoś. Jak pisałam tutaj wielokrotnie: zdarzają się zgłoszenia "on gra 24h na dobę" gdy w logach widać że to tylko 2-3h albo "to multikonto" choć to dwie różne osoby o np. podobnym nicku. Często takie zgłoszenia kończą się tylko zdenerwowaniem gracza dlaczego nie ma bana.
Gracz jedynie może dać sygnał do sprawdzenia ale dowodów złamania Zasad szuka GO. -
"Poszlakami", teraz lepiej?
-
nalepiej wejśći na IRC chodzi pewnie dowody też nie pomogą no chyba jeżeli masz jego fotkę z jak siedzi i oszukuję przy ogame to konkretny dowód
-
ciap napisał(a):
Każdy gracz, również team, jest równy względem Zasad Gry i OWK.
"poparte solidnymi dowodami"
Gracz nigdy nie będzie mieć dowodów na zbanowanie kogoś.
Ale jak to? A jak Ci wyśle jego logi przy multi np?
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0