90% starć z różnych powodów nie jest wstawiana na forum.Np.złomowanie flot przed 3godziną,ściąganie urlopów na dwóch kontach,złom i zapinanie urlopu,kilkukrotne złomowanie multikonta i niechwalenie się tym itd.Były by one automatycznie wystawiane po upływie 24h w odpowiednim dziale.
Automatyczne dodawanie starć do odpowiednich działów
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Może być każdego ciekawi nie które spadki w statach a brak RW . No i ominęło by się tych którzy wiecznie piszą bonie mam konta na forum lub zapomniałem passów .
Tylko niech będzie to regulaminu nowo po 72 h bo taki czad ma na wstawienie RW atakier -
Ja nie wstawiam 90% swoich ST, bo i po co? Moim zdaniem próg na moim uniwersum jest śmieszny i z byle farmingu wychodzi ST, więc po co wrzucać 100 ST miesięcznie bez finezji, bez mega zysku a tylko ze względu na %?
Od strony technicznej jest to niemożliwe do zrobienia, bo OGame i Board to dwa różne, niepołączone ze sobą twory. -
pomysł nawet niezły tylko obawiam się ze moze być niewykonalny z przyczyn technicznych. Zresztą niech sie inni wypowiedzą czy mam racje.Bla, bla, bla, bla
-
Starrk napisał(a):
Od strony technicznej jest to niemożliwe do zrobienia, bo OGame i Board to dwa różne, niepołączone ze sobą twory.
Kiedyś był pomysł robienia wbudowanych rekordów w grę. Nie każdy chce się chwalić rekordami więc pomysł miał negatywne opinie. Nie wszystko idzie wyskanować.
@roermond
Jeżeli masz jakieś wątpliwości co do jakiegoś ST wyślij ticketa do GO. Teraz jest automatyczne logowanie z poziomu gry więc trwa to tylko chwilkę. -
Wystawienie starcia nie jest obowiązkiem, więc nie do końca ten pomysł uważam za trafiony.
-
Ruda napisał(a):
Wystawienie starcia nie jest obowiązkiem, więc nie do końca ten pomysł uważam za trafiony.
-
-
@Starrk a czemu miało by nie być strony "zewnętrznej" z statystykami i zakładka 'starcia' ? Nie potrzeba podawać % czy zysku tylko nick i czas starcia bo to najważniejsze jest kto go zezlomował i kiedy a % nie interesuje, a zysk to każdy kto skanuje nieweięcej wie kto co ma .
Albo tak jak Ciap ma historie graczy czemu jej nie można umożliwić takiej opcji , wchodzisz na stronę wpisujesz nick i masz tak jak teraz u niej na stronie plus wszystkie RW dokonane na tym graczu wystarczy nick i data z czasem ataku atakiera omijając RW wykonane z rozbicia sond przy skanowaniu można jakiś próg określić tych RW i tyle -
@FILU mmorpg-stat.eu/ na tej stronie zobaczysz też kto kogo zezłomował
-
Prosiłby sprawy danych graczy lub uniwersów pozostawić na supporcie, dyskusjach lub pw
Dla mnie jest wolna wola, jak ktoś nie chce chwalić się raportem z rozbijania bunkrów, farmienia na forum, to nie uszczęśliwiajmy go na siłę.
exSuper moderator działu Gra i Komunikacja
Moderator działu Pomysły i Propozycje
Regulamin Działu Pomysły i Propozycje
Lista Tematów Zakazanych
Jeśli widzisz nieregulaminowy post użyj przycisk Zgłoś
Jeśli chcesz coś wyjaśnić, załatwić napisz na
-
Nie ma to sensu, jak już ktoś wspomniał nie każdy raport uważamy za wartościowy, albo którym warto w ogóle się chwalić. Nie przejdzie raczej.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0