Skoro ta ankieta jest wyłącznie twoją inwencją @Art to możliwe jest również że GF nie weźmie pod uwagę jej wyników i tak może nas wcisnąć na wyższe obroty z ekonomią

Draconis napisał(a):
Skoro ta ankieta jest wyłącznie twoją inwencją @Art to możliwe jest również że GF nie weźmie pod uwagę jej wyników i tak może nas wcisnąć na wyższe obroty z ekonomią
Art napisał(a):
A ankieta to mój pomysł i moja realizacja [...]
Art napisał(a):
Niestety, zmiana pozostałych parametrów (oprócz prędkości eco/flot) no i zwiększenie galaktyk - odpada niestety.
C H O J N Y napisał(a):
Fajnie grać na Nekkarzedzięki za głosowanie, jakże odmienne niż na u68
![]()
Najwyraźniej u Nas grają bardziej ogarnięci ludziealbo po prostu mniejsza agitka Ciapki była
![]()
C H O J N Y napisał(a):
Najwyraźniej u Nas grają bardziej ogarnięci ludzie albo po prostu mniejsza agitka Ciapki była
C H O J N Y napisał(a):
Sory ale to sie okaze przy kolejnym uni fusion, teraz za wcześnie na ocene bym powiedział
a to że ktoś pisze do kogoś na pw to chyba normalne? nie normalne jest wtedy jeśli ta 2 osoba wykonuje wszystko w ciemno, ale nie możesz wiedzieć kim byli odbiorcy pw od Ciap i jakie mają IQ, więc nie oceniaj czegoś czego nie wiesz
Wyobraź sobie niewyobrażalne czyli, że mam konto na u68 i dostałem pw, i wyobraź sobie, że mam większe IQ od Ciebiewiem niewyobrażalne
jak byś czytał ze zrozumieniem to byś wiedział jak podziałała.. ewentualnie sprawdził mój pierwszy post w tym temacie^ZemstA^ napisał(a):
możliwe nie przecze co do IQ ale jeśli podziałała na ciebie agitacja Ciap to jednak nadal za niskieC H O J N Y napisał(a):
Sory ale to sie okaze przy kolejnym uni fusion, teraz za wcześnie na ocene bym powiedział
a to że ktoś pisze do kogoś na pw to chyba normalne? nie normalne jest wtedy jeśli ta 2 osoba wykonuje wszystko w ciemno, ale nie możesz wiedzieć kim byli odbiorcy pw od Ciap i jakie mają IQ, więc nie oceniaj czegoś czego nie wiesz
Wyobraź sobie niewyobrażalne czyli, że mam konto na u68 i dostałem pw, i wyobraź sobie, że mam większe IQ od Ciebiewiem niewyobrażalne
![]()
C H O J N Y napisał(a):
jak byś czytał ze zrozumieniem to byś wiedział jak podziałała.. ewentualnie sprawdził mój pierwszy post w tym temacie![]()
@FILU zgadza się też dostałem takie pw i o dziwo pisał to górnik![]()
ale i tu była agitka Ciapki i Draconis
C H O J N Y napisał(a):
![]()
Najwyraźniej u Nas grają bardziej ogarnięci ludziealbo po prostu mniejsza agitka Ciapki była
SUNSHINEuniNEKKAR napisał(a):
Bo chłopaki z Nekkar maja większe jaja,heheC H O J N Y napisał(a):
![]()
![]()
FILU napisał(a):
o zgrozo pisząc tak miałeś świadomość że obrażasz dużo graczy u was na uni i spora część na u68 a ja słyszałem inne stwierdzenie tego co napisałeś i chyba w pełni znaczeniu tego zdania to w orginale brzmi "nie mieliście jaj by się tego podjąć" więc nie nie obrażaj woli graczy takim zachowaniemSUNSHINEuniNEKKAR napisał(a):
Bo chłopaki z Nekkar maja większe jaja,heheC H O J N Y napisał(a):
![]()
![]()
Caterpillar napisał(a):
kiedy wchodzi x5 ??
bo chcę zabijać :D:D:D
jak czytam wypociny co po niektórych to aż mi szpik wary tnie :D:D:D
boją się że ich zniszczę :D:D
Post był edytowany 8 razy, ostatnio przez SUNSHINEuniNEKKAR ().
MacStyle napisał(a):
@Art , a moze by tak dac mozliwosc przejscia na u68, tym ktorzy chca zmiany predkosci?
FILU napisał(a):
@SUNSHINEuniNEKKAR tak jak napisałeś przeczytałeś i reszta Nekkary 14 stron DiD u68 i wypowiedzi graczy więc tutaj nie masz nic sensownego do napisania nie robiąc plagiatu jedyne to to ze zbrakło ci jaj do zmian
tyle w temacie bez odbioru
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez SUNSHINEuniNEKKAR ().
Tadzior0 napisał(a):
Mam tylko jedno pytanko. Przy następnym UF jaki wybór czeka graczy uni Nekkar ? Bo jak przy następnym będziemy zmuszeni do połączenie z uni co jedzie na przyspieszaczach, to kilku graczy z uni Nekkar się lekko zdziwi.
ZDOBYWCA1 napisał(a):
to będziemy się martwić wtedy jak do tego dojdzie, wolę tak niż stać się speedekounią
Jeśli to co pisze ciap cyt "Ankieta jest o podniesienie speed eko. Opcji x1 już nie ma - odpadła. My podnosimy speed to pewne teraz kwestia o ile."" wejdzie w życie to ja wrzucam urlop i porzucam konto , mało tego jeśli w przyszłości będzie nowe uni z parametrami które będą mi pasować to już nie zagram . Osoby mający wpływ na zmiany gry w trakcie gdy ta gra już trwa niech się zastanowią ile osób odejdzie ? część po jakimś czasie powróci ale część tak jak ja odejdzie na zawszeciap napisał(a):
Ankieta jest o podniesienie speed eko. Opcji x1 już nie ma - odpadła. My podnosimy speed to pewne teraz kwestia o ile.
Zawsze mnie śmieszy "zmiany dla górnika/flociarza". Są zmiany dla flociarza (np. szybsze recki) i dla ekowca (np. plazma). Jedna strona ciągle wszystkiego nie może dostawać. Gra bez drugiej byłaby nudna.
I znowu będzie jak na u69 gdzie mnie wybrali na koniec spamerem uni a napisałam w działach 5 postów.![]()
edit;
@Lightman przepraszam nie widziałam pytania, rób @ przed nick wtedy osoba dostaje powiadomienie.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Calipso ().