^obserwator^ napisał(a):
Mi tylko chodzi o to ze jak cos zmienimy to jedyna droga dla nas beda juz speed uni. Czy bedzie x2 czy x5 czy x 10 jest mi to zupelnie obojetne.
HahaKippei, we wszystkim jestes taki szybki?
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
^obserwator^ napisał(a):
Mi tylko chodzi o to ze jak cos zmienimy to jedyna droga dla nas beda juz speed uni. Czy bedzie x2 czy x5 czy x 10 jest mi to zupelnie obojetne.
HahaKippei, we wszystkim jestes taki szybki?
Czy to tak ciezko zrozumiec ze ktos kto glosowal za x2 i przegral z opcja x5, wybralby opcje x1 i wtedy wyniki by byly zupelnie inne? Serio to takie trudne do ogarniecia? Dotarło? Nie sadzeJTR napisał(a):
No właśnie - była. I jak by nie liczyć wygrała jedna prędkość. Nawet drugiej nie musiało być. Dotarło? Śmiałam się z tą propozycją trzeciej ankiety, bo i tak ciągle cos się komuś nie będzie podobać, ta pierwsza najlepiej pokazywała to co gracze chcą, teraz już spora część ma namieszane w głowach i w efekcie będą może żałować po czasie. Dotarło?^obserwator^ napisał(a):
Nie chce zebys sie zawiesila przez zbyt duza liczbe informacji zawartych w ankiecie. Poza tym byla juz ankieta ktora zawierala wszystkie mozliwosci zmiany predkosci i ile wzbudzila kontrowersji? Dotarło?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Selene ().
Kromak napisał(a):
a nie mozna podjac decyzji wspolnie z nekar? chyba wszyscy sie zgdodza, ze docelowo to chcemy sie polaczyc, nie?
jedna ankieta dla obu uniwersow i nie bedzie problemu, w te czy we wte
Bigot napisał(a):
Ja w 2 ankiecie nie głosowalem. Co trzeba zrobić by przejść na Nekar
popieram - tez tak chciałem ale niestety ktoś spatolił pierwszą ankietę gdzie powinny być 2 opcje do wyboru: szybsza prędkość? tak lub nie.T-bag napisał(a):
Patrząc teraz jak Nekkar obronił x1 to wiekszość miała kiedyś nadzieje że te unia się połączą (ja też)
teraz szans takich nie bedzie a szkoda bo faktycznie to były dwa uniwersa bardzo zbliżone do siebie topkami i porównywalnie wyglądały ;/
Źle to będzie teraz wyglądało
darq new napisał(a):
ZDOBYWCA1 napisał(a):
JEEEEAA my zostajemy przy X1
otal votes per each optionTOTAL432
Option Votes Tak, stosowną prędkość wybiorę w kolejnej ankiecie 172 Nie, obecna prędkość ekonomii jest odpowiednia 260
Art napisał(a):
Generalnie prośba o zmianę poszła, nie wiem czy mnie nie zabiją tam za takie zmiany zdania.Ja mogę przeprowadzić ankietę jeszcze raz, tylko czy to coś zmieni? Gracze dostaną szału od tej ilości ankiet Czyli co, znowu pytanie o prędkości 2-5 ?^obserwator^ napisał(a):
W swietle argumentów za i przeciw, wyboru nekkar o pozostaniu na x1 z którym niejako jestesmy jednym organizmem, a teraz sie dzielimy, oraz tego ze czesc( ze tak powiem delikatnie, ludzi z mniejsza wyobraznia) przejrzala na oczy i teraz drapie sie po glowie co tu sie nawyrabiało i do czego to doprowadzi, proponowałbym przeprowadzic jeszcze raz ta ankiete. W koncu te zmiany maja niby polepszyc zycie unii a nie przyczyniac sie do szybszego zgonu.
@Art to chyba nie jest niemozliwe co? Jesli drugi raz wyjdzie ze ludzie chca przyspieszenia, nie bede miał nic przeciwko, chociaz nadal uwazam ze o tym powinien kazdy decydowac indywidualnie gdzie chce grac podczas kolejnego unifusion.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez SPINACZ-htp ().
^obserwator^ napisał(a):
Czy to tak ciezko zrozumiec ze ktos kto glosowal za x2 i przegral z opcja x5, wybralby opcje x1 i wtedy wyniki by byly zupelnie inne? Serio to takie trudne do ogarniecia? Dotarło? Nie sadze
^obserwator^ napisał(a):
Mysle ze w nowej ankiecie wystarczy jedno pytanie:
Czy chcesz zwiekszenia predkosci wydobycia surowców, z wszelkimi konsekwencjami, które z tego wynikną w czasie późniejszym?
I Dwie odpowiedzi do wyboru:
1) tak
2) NIE
dawca punktów napisał(a):
...
Każdy widzi że ta gra umiera - tylko że te zmiany w mojej opinii tylko przyspieszają jej agonię. Powtórzę to co pisałem gdzieś na początku tego tematu - jeśli ktoś chce 5x to niech idzie na takie uni - opcji jest wiele, można się zamienić kontami, można przejąć/kupić i bawić się ile wlezie na tak wypasionym speedzie. Opcji uszczęśliwiania zwiększaniem wydobycia i innymi pierdołami tych co wybrali dawno temu standardowe 1x nie akceptuję. Nie wiem jeszcze co zrobię po 9 stycznia z kontem na u68 - mam sporo czasu na przemyślenia
dawca punktów napisał(a):
Wracając do eko x5 dla u68 to preludium do połączenia ze speedami i jak ktoś tego nie dostrzega jest ślepy. Fajnie będzie się przez jakiś czas na eko x5 potuczyć, ale potem jak was wezmą w obroty weterani ze speeduni jakiegoś to chętnie popatrzę na entuzjazm bohaterów od zwiększania speeda, zwłaszcza gdy w pakiecie dostaniecie jeszcze zwiększenie prędkości floty.
FILU napisał(a):
to po co było robić ankietę i każąc graczom by w nią uwierzyli jak teraz ją podważamy i obalamy i robimy sobie jaja z jakichkolwiek ankiet na Ogame jak i tak później to nie ma sensu ?
trzeba było na początku wyjechać z inicjatywą a nie dając do wyboru możliwości X-eco. - Żeby uniknąć ambarasu między x1,x2,x3,x4,x5 z góry wychodzimy z konsensem x3 a podniesienie x-eco jest przewidywane teraz dobrowolnie lub losowo niebawem przy UF ? Napisać na czym stoimy i jakie będą konsekwencje przy wyborze uni w UF . Wtedy kompromis bez przeszkód był by teraz podzielił graczy i jakakolwiek zmiana na tym etapie po ankiecie będzie niosła niesmak który już nie raz jest na forum jest przywoływany jako "kolesiostwo" miedzy daną grupą lub graczem a teamem lub inwidualnym operatorem . Sami do takich sytuacji doprowadzacie że można obalić wszystkie decyzje a później gracze sie zastanawiają "jak to tak to musi być kolesiostwo "
dla mnie i x 3 jest perfekcyjne ale nie róbcie takich jaj przy kolejnych wyborach bo to traci wizerunek bez stronnictwa
Serdell napisał(a):
Art uszanuj starych graczy ponad 280 osób co chcą zostać na x1 i daj nam wybór przy łączeniu czy chcemy x5 CZY X 1 .
Popełniłeś wiele błędów i nagle na nekkar się poprawiłeś i widzisz wyniki z Uni 68 prawdopodobnie bd tak samo , nie podcinaj sobie gałęzi na której siedzisz bo stracisz na tym więcej niż sobie zdajesz
Caterpillar napisał(a):
kiedy wchodzi x5 ??
bo chcę zabijać :D:D:D
jak czytam wypociny co po niektórych to aż mi szpik wary tnie :D:D:D
boją się że ich zniszczę :D:D
zygunia napisał(a):
Jestem za ponowieniem ankiety w takiej formie w jakiej zostala ona przeprowadzona na Nekkar. My bylismy tutaj krolikiem doswiadczalnym, ludzie z Nekkar na naszych bledach wyciagneli madre wnioski, i byli bardziej przygotowani do tej ankiety , chociazby czytajac argumenty ZA i PRZECIW na naszym forum.
Obie strony konfliktu zgadzaja sie co do tego ze ankieta zostala od samego poczatku zle skonstruowana, wiec jej wyniki nie powinny byc wiazace i nalezalo by ja powtorzyc!!!
Inna kwestia, ze na obu tych uni ( Nekkar i 68 ) powinno odbyc sie to w tym samym czasie - z tym sie zgadzam w 100%, ale juz po ptakach, to nie ma co do tego wracac. Kwestia teraz tylko taka, czy bledy na U68 zostana naprawione???
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Turysta^ ().
FILU napisał(a):
no ale to już Obs po ptokach było! czas przeszły dla mnie i dla wielu na pewno teraz to takie ankiety kolejne z x-eco były by zabawą bo mi wsio ale wyglądają one do dążenia z góry wybranego x-eco drogą kolejnych ankiet i manipulując wyborcami .
Post był edytowany 5 razy, ostatnio przez Chris Matters ().
Bigot napisał(a):
Ja w 2 ankiecie nie głosowalem. Co trzeba zrobić by przejść na Nekar
1 gość